Robak 1 235 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Szacunek można mieć za samą pracę, co nie znaczy, że nie można wyrazić swojej opinii na temat produktu finalnego jeżeli uważamy go za słaby. A nawet krytyka samego artysty za jego pozę, poglądy i robione przez niego rzeczy jest dozwolona jeśli mamy na to inne spojrzenie i umiemy to uargumentować. Jakby Ci koło pały latało to byś uwagi na to nie zwrócił A co do spotkania to w moim przypadku akurat być może masz rację, mi się tam ta płytka w miarę podoba ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 mes jest dobry tak samo jak wielu innych raperów ale ja inaczej od was szanuję ich pracę , szanuję ich za to co robią i jak to robią.Żadnego z was nigdy nie słyszałem,nie słyszałem waszej twórczości więc raczej nie powinniście pisać o tym ,że mes jest słaby a raczej ,że nie trafia do was jego twórczość jak któryś z was napisze taki tekst i pojedzie tak jak Mes np. w kawałku " MY " lub chociaż "Oczy otwarte" to wtedy zacznę uważać ,że któryś z was może wie cokolwiek na ten temat aktualnie jesteście śmieszni , nudni oraz robicie z siebie bardzo doświadczonych znawców rapu i hip hopu pewnie także tak samo znacie się na metalu ,inżynierii genetycznej , seksie z kobietami i zapewne macie ukończone jakieś studia na kierunku "Rap i Hip Hop w Polsce od lat 90 szesnastego wieku do dzisiaj " To na temat filmu, ze mi sie nie podobal - tez nie moge tak powiedziec bo sam nie krece filmow? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Nie mozesz powiedziec zlego slowa o kobiecie, bo nie jestes jej ojcem :potter: A tak powaznie to wiecej racji widze po stronie Liquida niz reszty forumowych hejterow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2009 Wpis. Na forach każdy jest hejtowany, ale na koncert jakoś pójdą, dadzą zarobić i jeszcze jak będzie okazja, to powiedzą mu, że za(pipi)ista płytka. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2009 Jak dla mnie jest to absolutne mistrzostwo. Mes dał rade jak nikt w tym roku. Tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 dla mnie mega artysta. poza tym gosciu jest prawdziwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 mes jest dobry tak samo jak wielu innych raperów ale ja inaczej od was szanuję ich pracę , szanuję ich za to co robią i jak to robią.Żadnego z was nigdy nie słyszałem,nie słyszałem waszej twórczości więc raczej nie powinniście pisać o tym ,że mes jest słaby a raczej ,że nie trafia do was jego twórczość jak któryś z was napisze taki tekst i pojedzie tak jak Mes np. w kawałku " MY " lub chociaż "Oczy otwarte" to wtedy zacznę uważać ,że któryś z was może wie cokolwiek na ten temat aktualnie jesteście śmieszni , nudni oraz robicie z siebie bardzo doświadczonych znawców rapu i hip hopu pewnie także tak samo znacie się na metalu ,inżynierii genetycznej , seksie z kobietami i zapewne macie ukończone jakieś studia na kierunku "Rap i Hip Hop w Polsce od lat 90 szesnastego wieku do dzisiaj " jeżeli moje skromne 40 koncertów zagranych, około 30 nagłośnionych, robienie bitów od 6 lat, obróbka kawałków dla kilku kapel robienie rapu, horror rapu, muzyki elektronicznej, hiphopu i hiphopolo, napisaniu ponad 500 tekstów, współpraca z paroma znanymi producentami i raperami Śląskiej sceny, moje skromne domowe studio nagrań oraz zamiłowanie do między innymi tego gatunku muzyki, oraz poznanie od środka jak wygląda produkowanie legalnych płyt hh w polsce, niedaje mi możliwości powiedzenia że mes jest przeciętniakiem, bo takie mam zdanie na jego temat, to ok, będe siedział cicho i się nieznał na niczym dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 Wow. Czemu jeszcze nie jestes tu moderatorem? zero napinki Cytuj Odnośnik do komentarza
eraef 96 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) Rozumiem, że tylko przez wrodzoną skromność nie pochwaliłeś się swoimi bitami, tekstami, etc na tym forum ? Edytowane 9 sierpnia 2009 przez erni_master Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 oczywiście przez wrodzoną skromnoć, pochwaliłem się paroma bitami, jednym nielegalem skleconym dawno temu na szybko, gdzieś sobie to leży w tym dziale, kto chciał to słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) oczywiście przez wrodzoną skromnoć, pochwaliłem się paroma bitami, jednym nielegalem skleconym dawno temu na szybko, gdzieś sobie to leży w tym dziale, kto chciał to słyszał. kim jesteś? zapodaj ksywke czy coś, znam sie troche na podziemiu;) Edytowane 9 sierpnia 2009 przez Nitrom Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) oczywiście przez wrodzoną skromnoć, pochwaliłem się paroma bitami, jednym nielegalem skleconym dawno temu na szybko, gdzieś sobie to leży w tym dziale, kto chciał to słyszał. kim jesteś? zapodaj ksywke czy coś, znam sie troche na podziemiu;) starsze rzeczy, znajdziesz na www.frezz.muzzo.pl, długo nie udzielałem się na scenie, najnowszą płytę mam nadzieje, na wiosne w sklepach Edytowane 9 sierpnia 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 oczywiście przez wrodzoną skromnoć, pochwaliłem się paroma bitami, jednym nielegalem skleconym dawno temu na szybko, gdzieś sobie to leży w tym dziale, kto chciał to słyszał. kim jesteś? zapodaj ksywke czy coś, znam sie troche na podziemiu;) starsze rzeczy, znajdziesz na www.frezz.muzzo.pl, długo nie udzielałem się na scenie, najnowszą płytę mam nadzieje, na wiosne w sklepach nie słyszalem nigdy, pozatym srednio, dla mnie cienko, podkłady słabe, te co są na stronie, ciekawe w jakich sklepach, /bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) o te podkłady, to akurat pretensje do soundcklicka, nie do mnie. Jedyny bit jaki tam wymodziłem to do remixu Maleo, tak dla fanu. Płyta którą będziemy wydawać, własnymi nakładami finansowymi, będzie na bitach Przemyśla oraz Tofsona, z udziałem dj Motyla, dostępna będzie w Empikach. Twoja opinia, Twoja sprawa, tak samo jak moja dotycząca Mesa Kończmy biadolenie o mojej twórczości, bo to nie miejsce na to, nie chodziło mi też o opinie na jej temat, tylko o zarzucenie mi braku jakichkolwiek kompetencji, tam gdzie na tym mi zależy, moja twórczość była i jest szanowana. Edytowane 10 sierpnia 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
.Liquid(c). 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 beka z ciebie typie Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 sraj sie typie Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 o te podkłady, to akurat pretensje do soundcklicka, nie do mnie. Jedyny bit jaki tam wymodziłem to do remixu Maleo, tak dla fanu. Płyta którą będziemy wydawać, własnymi nakładami finansowymi, będzie na bitach Przemyśla oraz Tofsona, z udziałem dj Motyla, dostępna będzie w Empikach. Twoja opinia, Twoja sprawa, tak samo jak moja dotycząca Mesa Kończmy biadolenie o mojej twórczości, bo to nie miejsce na to, nie chodziło mi też o opinie na jej temat, tylko o zarzucenie mi braku jakichkolwiek kompetencji, tam gdzie na tym mi zależy, moja twórczość była i jest szanowana. wiec kiepsko dobrales te biciki. Nie znam tych bitmejkerow ktorych wymieniles, ale Motyl to chyba wudoo wygrał o ile to ten. Legal zeby byl legal, a jaka wytwornia?/sorry za offtop bo malo wspolnego to z mesem ma, tak dodam, ze singlowe tracki najlepsze byly, a oiom to dla mnie nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2009 (edytowane) jak już mówiłem wydamy to własnym nakładem, a nie wytwórnią, po przejściach z jedną taką, niemam ochoty się w to bawić, zresztą nasze możliwości są ograniczone, bo połowa składu mieszka na stałe w Norwegii. Bity kwestia, gustu, dla mnie są spoko, bo technicznie nie można się do nich przyczepić, zresztą to od typka który tam na tym soundcliku jest w czołówkach na listach. Tofson - to jest bitmaker JedenOsiemL, bo ja już mówilem lubie czasem nagrać ckliwe gó*no i dobrze mi z tym. A Przemyśl to gościu który robił bity na Conkretny Element. Rozumiem, że można mnie nie kojarzyć, ale nie kojarzyć ich, twierdząc, że się zna dobrze podziemie, to już jest skandal i, że to dalej offtop, więc: Mes, Mes Typ Typ Mes Ten Typ Typ Mes Edytowane 11 sierpnia 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2009 (edytowane) Concretny element to akurat znam. Syki był na gangu agi, znam dobre podziemie i też sam je reprezentuje w jakimś stopniu i nadal Cie nie kojarze Kogo zaliczasz zatem do dobrego podziemia? / Mes jest super Edytowane 11 sierpnia 2009 przez Nitrom Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2009 (edytowane) jak już mówiłe, mało kto mnie kojarzy, bo od dawna, ( za stary już jestem, na takie akcje, jak koncerty i promowanie się gdzie się da ), nie bawie się w to by ktoś mnie kojarzył, że tak głupowato napisze. Zresztą nie uważam się za jakiegoś super gracza, by było inaczej. Jak słuchasz discopolowych stacji typu, Planeta FM, czy ESKA, to możesz kojarzyć utwór Kołysanka, który popełniłem, jakoby namieszać w konkursie rapeskadra, drugie miejsce i niezłe jaja z wytwórnią UMC, oraz wojny na dissy z całym zagłębiem, były warte popełnienia, zbrodni hiphopolowej . Ja się podziemiem za bardzo nie interesuje, nawet nie powtórzyłbym zbyt wielu nazw składów, które brały udział w koncertach które współorganizowałem. Obracam się w kręgu Śląsko-Zagłębiowskim, BasTajpan, Miuosh, Banita, 2-12, dziewczyny z EXO, Minuta Ticha czy jak oni się tam piszą, z Czech. A rymuje bo lubie, najbardziej zależy mi na projekcie, który mam dopiero w głowie. Horror rap z prawdziwego zdarzenia. Ale tyle zwierzeń i tematu o moim rzępoleniu. Mes Mes niefajny jes Edytowane 11 sierpnia 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2009 to jest to? opłaciło Ci się?$ chociaz?/ Zbrodnia to mało powiedziane;) CD 1 Podziemie 01 Gosia Andrzejewicz - Miłość 02 Zember - Czego chcą 03 Młodziak/Na 12 ft./Dj. Kadet - Inna rzeczywistość 04 Wolny Bend - Złap Muze Quss - Ostatnie namaszczenie 05 Green Team feat Cienias - Po co żałować 06 Memento & Deep - Cuma 07 Syndesmo feat St0ne, Trishja - Każda kropla deszczu 08 In Solido - Wieje wiatr 09 Sarmata - Pobutka III RP 10 Piksel - Syn Marnotrawny 11 Wozu/Ufo - Impreza 12 LabiRytm - 48h 13 Tora Tora - Cztery czwarte 14 OER - Bang Bang 15 Owad Skład - Jeśli nie my? 16 SENSiTY w - Kołysanka 17 Claustro - Ballada 18 WWR/Rzeszowski Unikat - Zjednoczeni w Rapie / Mes jest artystą, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha Edytowane 12 sierpnia 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
.Liquid(c). 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 ukołysz mnieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
eraef 96 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 ja pier.dole i ty piszesz, że mes jest słaby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha Nie dziwie sie, ze UMC was chcialo, bylbys hitem jak jedenosiemel czy doniu w swoich lirycznych balladach. I naprawde nie masz prawa pisac, ze Mes jest slaby - to juz nawet nie jest hipokryzja. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi