ShtaS 174 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 (edytowane) Edytowane 29 stycznia 2010 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Ten Typ jest mega kozakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 O kur.wa, dopiero teraz to wszystko zobaczyłem. No niezłego faila Mes zaliczył. Nigdy jakimś specjalnym zwolennikiem jego rapsów nie byłem, ale lubiłem posłuchać jego gadki w wywiadach i generalnie wydaje się gościem z którym można wypić litra. Generalnie problemem nie jest nagranie kawałka z Afromental i kimśtam do filmu, tylko że filmem tym jest ponoć jakaś komedia romantyczna, a jak większość zapewne wie (albo i nie) na youtube jest wywiad z 2cztery7 z backstage'u, w którym Mes dobitnie wyraża swoje zdanie na temat tych polskich komedii romantycznych, które jak grzyby po deszczu wyrastają na początku roku w okresie walentynkowo-dniokobiecym. Z tego (fajnego) filmiku wynika, że po prostu wje.bał się w jakieś gó.wno, ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie to do komedii romantycznej. No chyba, że film ten nie okaże się tym na co wygląda, ale z fragmentów zamieszczonych w teledysku wygląda to nieciekawie. Dalej napiłbym się z nim wódki, ale tak z 0,7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Powinieneś ssać pento <ok>. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Kupiłeś już bilet na film? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 (edytowane) Co Ty pier.dolisz, Wojtek? ; ) Myślę iż Piotrek nie ma powodu by kłamać, że nie wiedział że ów ' Fenomen' będzie kolejną, polską chu.jową komedią romantyczną ; ]. Jest w porządku. A Ty powinieneś mimo wszystko ssać pento ; ). a kawałek był nagrany ponoć dawno temu : ). Edytowane 29 stycznia 2010 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Ja przecież nie zarzucam mu kłamstwa. Może określenie "wje.bał się w jakieś gó.wno" nie było zbyt precyzyjne. Ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie do komedii romantycznej, więc wj.ebał się w gó.wno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 JESZCZE NIE WIADOMO CZY TO KOMEDIA ROMANTYCZNA, OGARNIJ SIĘ!!!!1111 Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Bije ch.ujnią na kilometr. Jak z trailera 2012. Wracaj do oglądania klipu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Nie widziałem klipu <ok>. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Dobry numer, ten 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 30 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2010 Nie widziałem klipu <ok>. No to o czym Ty ze mną rozmawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2010 O kur.wa, dopiero teraz to wszystko zobaczyłem. No niezłego faila Mes zaliczył. Nigdy jakimś specjalnym zwolennikiem jego rapsów nie byłem, ale lubiłem posłuchać jego gadki w wywiadach i generalnie wydaje się gościem z którym można wypić litra. Generalnie problemem nie jest nagranie kawałka z Afromental i kimśtam do filmu, tylko że filmem tym jest ponoć jakaś komedia romantyczna, a jak większość zapewne wie (albo i nie) na youtube jest wywiad z 2cztery7 z backstage'u, w którym Mes dobitnie wyraża swoje zdanie na temat tych polskich komedii romantycznych, które jak grzyby po deszczu wyrastają na początku roku w okresie walentynkowo-dniokobiecym. Z tego (fajnego) filmiku wynika, że po prostu wje.bał się w jakieś gó.wno, ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie to do komedii romantycznej. No chyba, że film ten nie okaże się tym na co wygląda, ale z fragmentów zamieszczonych w teledysku wygląda to nieciekawie. Dalej napiłbym się z nim wódki, ale tak z 0,7. Wy naprawde nie macie nad czym myslec i co roztrzasac? ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 30 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2010 Ja w tym dniu wszystko już obmyśliłem i roztrząsnąłem, więc musiałem czegoś poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 9 października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 października 2010 miernota nie wiem jak się można takim kimś jarać naprawdę . Co on sobą reprezentuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 października 2010 Można się nim jarać. Mes prezentuje luźny, imprezowy styl. A poza tym ma zajebiste flow. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 października 2010 Dobre prowo Raiga, he he. To tak jakbys zapytal jak mozna sie jarac 98% polskiej sceny. Troche psychofansko, ale Mesiwo obecnie IMO najlepszym polskim raperem jest onym. Nie chce mi sie rozwodzic nad jego rapowa za(pipi)istoscia, poczytaj pare stron propsow tutaj. A i btw. rozi nie pisz w tym dziale wiecej, bo imprezowy styl to ty masz wylacznie jak usiadziesz na (pipi)e przed monitorem, wlaczysz sobie jakis kawalek 2cztery7 i bedziesz machal glowa w rytm piszczal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 października 2010 Nie spinaj się tak, bo widzę, że jesteś jego psychofanem. Nie wiem jak ty odbierasz rap Mesa, ale dla mnie ciężko doszukać się w nim głębszego przekazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 9 października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 października 2010 Piotrek zjada ~95% leszczy na polskiej scenie. Rajga chyba za dużo sie Ostroskiego nasłuchał i na łeb mu się rzuciło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 10 października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 października 2010 w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl Mesa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 października 2010 czyli jesteś typowym chu.ja wiedzącym słuchaczem polskiego rapu. dyskusja z tobą nie ma sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 10 października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 października 2010 (edytowane) kolejne chłopczyk który uważa się za znawce prawdziwego rapu i jego poziom nie pozwala na rozmowę z rówieśnikami dlatego zabiera swoje grabki i idzie słuchać Mesa papa edit : to o co ci chodzi Edytowane 10 października 2010 przez Raiga Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 października 2010 nie słucham mesa, chłopczyku Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 31 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2011 O ile dobrze zrozumiałem, na kwiecień ma wyjść nowa płyta Typa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 31 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2011 I Devin na ficie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi