Skocz do zawartości

Arnold Schwarzenegger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Total Recall - to był mocny film. Z udziałem mojego ulubieńca Ironside'a. Jak na szczyla to sceny mordu robiły na mnie wrażenie. Ogólnie wychowałem się na tym kinie. Nie zapomnę jak miałem na ścianie plakat z Commando i Predatora. Teraz takich za(pipi)istych plakatów się nie robi.

To co robi poza sceną, mnie nie interesuje. Bo zawsze i na zawsze zapamiętam multum scen z Terminatora - grzebanie w oku, ręce. No i sławetna druga część gdzie sikałem po seansie ze szczęścia. Sentyment pozostał - ostatnio przed założeniem wątku odświeżyłem sobie kilka filmów z Arnim.

p.s. Conan the Barbarian klasyk sam w sobie.

Edytowane przez il capitano
  • Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Total Recall no kurde. Pamiętam jak bylem w podstawowce, chyba 2 czy 3 klasa i puscili to na polsacie w ramach megahitu. Oglądałem z rodzicami i w szoku byłem ze mi pozwolili ;] Długi czas potem nie widziałem równie krawego filmu. Maskra, ale mnie to jarało. Doskonale pamiętam początkową scene co im oczy wychodziły, pozniej w nocy mi sie to snilo. Albo odrywanie rak czy wiercenie w brzuchu czy babka z 3 cycami. Dobry film, musze sobie odswiezyc koniecznie :)

Opublikowano (edytowane)

Powstał nawet serial Total Recall 2070, podejrzewam, że to crap mimo nienajgorszej średniej i 10tki wystawionej w recenzji niżej.

A i ktoś tam ostatnio w holyłut przebakiwał o remake'u- niech się nawet nie ważą.

Edytowane przez Masorz
Opublikowano
Powstał nawet serial Total Recall 2070, podejrzewam, że to crap mimo nienajgorszej średniej i 10tki wystawionej w recenzji niżej.

A i ktoś tam ostatnio w holyłut przebakiwał o remake'u- niech się nawet nie ważą.

Masorz, niestety nie wiesz co piszesz

serial Total Recall to najlepszy serial s-f wszechczasów i basta

scenariusz jest zagmatwany jak sam Dick, a klimat czuć końcówkami palców u stóp

na serio, dla fanów fantastyki tego serialu nie wolno przeoczyć, wykonanie i aktorstwo pierwszej klasy

osobiście porównując film z Arniem nie ma przy tym serialu żadnych szans

btw. najlepszy Terminator, wcielenie sie w role robota wyszło mu po prostu idealnie

Predatora uwielbiam, ale też za sprawą samego predatora

i Connan, reszta taka se

Opublikowano

Ja nie wiem co piszę? Ja tylko napisałem, że 'podejrzewam' coś niefajnego, a nie wyraziłem opinii nt w/w serialu, przecież nawet tego nie widziałem.

Czytaj ze zrozumieniem.

Skoro mówisz, że rządzi to zaraz ukradnę.

Opublikowano

haha wlasnie sobie przypomnialem na 1szxym roku uni mialem kumpla ktory robil najlepsze NO! RUN! GET TO DA CHOOPAAA na swiecie;]

a conan to najlepszy film fantsy ever - a sequel to jeden z najgorszych jakie widzialem;];]

Opublikowano
Ja nie wiem co piszę? Ja tylko napisałem, że 'podejrzewam' coś niefajnego, a nie wyraziłem opinii nt w/w serialu, przecież nawet tego nie widziałem.

Czytaj ze zrozumieniem.

Skoro mówisz, że rządzi to zaraz ukradnę.

no, tera już wiesz co piszesz :) polecam!