II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 (edytowane) Total Recall - to był mocny film. Z udziałem mojego ulubieńca Ironside'a. Jak na szczyla to sceny mordu robiły na mnie wrażenie. Ogólnie wychowałem się na tym kinie. Nie zapomnę jak miałem na ścianie plakat z Commando i Predatora. Teraz takich za(pipi)istych plakatów się nie robi. To co robi poza sceną, mnie nie interesuje. Bo zawsze i na zawsze zapamiętam multum scen z Terminatora - grzebanie w oku, ręce. No i sławetna druga część gdzie sikałem po seansie ze szczęścia. Sentyment pozostał - ostatnio przed założeniem wątku odświeżyłem sobie kilka filmów z Arnim. p.s. Conan the Barbarian klasyk sam w sobie. Edytowane 27 kwietnia 2009 przez il capitano Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Total Recall no kurde. Pamiętam jak bylem w podstawowce, chyba 2 czy 3 klasa i puscili to na polsacie w ramach megahitu. Oglądałem z rodzicami i w szoku byłem ze mi pozwolili ;] Długi czas potem nie widziałem równie krawego filmu. Maskra, ale mnie to jarało. Doskonale pamiętam początkową scene co im oczy wychodziły, pozniej w nocy mi sie to snilo. Albo odrywanie rak czy wiercenie w brzuchu czy babka z 3 cycami. Dobry film, musze sobie odswiezyc koniecznie Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2009 no i total recall ma naprawde ciekawy scenariusz, zreszta w oparciu o tekst phillipa k. dicka Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 (edytowane) Powstał nawet serial Total Recall 2070, podejrzewam, że to crap mimo nienajgorszej średniej i 10tki wystawionej w recenzji niżej. A i ktoś tam ostatnio w holyłut przebakiwał o remake'u- niech się nawet nie ważą. Edytowane 28 kwietnia 2009 przez Masorz Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Powstał nawet serial Total Recall 2070, podejrzewam, że to crap mimo nienajgorszej średniej i 10tki wystawionej w recenzji niżej. A i ktoś tam ostatnio w holyłut przebakiwał o remake'u- niech się nawet nie ważą. Masorz, niestety nie wiesz co piszesz serial Total Recall to najlepszy serial s-f wszechczasów i basta scenariusz jest zagmatwany jak sam Dick, a klimat czuć końcówkami palców u stóp na serio, dla fanów fantastyki tego serialu nie wolno przeoczyć, wykonanie i aktorstwo pierwszej klasy osobiście porównując film z Arniem nie ma przy tym serialu żadnych szans btw. najlepszy Terminator, wcielenie sie w role robota wyszło mu po prostu idealnie Predatora uwielbiam, ale też za sprawą samego predatora i Connan, reszta taka se Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Ja nie wiem co piszę? Ja tylko napisałem, że 'podejrzewam' coś niefajnego, a nie wyraziłem opinii nt w/w serialu, przecież nawet tego nie widziałem. Czytaj ze zrozumieniem. Skoro mówisz, że rządzi to zaraz ukradnę. Cytuj
epl 160 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 haha wlasnie sobie przypomnialem na 1szxym roku uni mialem kumpla ktory robil najlepsze NO! RUN! GET TO DA CHOOPAAA na swiecie;] a conan to najlepszy film fantsy ever - a sequel to jeden z najgorszych jakie widzialem;];] Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Ja nie wiem co piszę? Ja tylko napisałem, że 'podejrzewam' coś niefajnego, a nie wyraziłem opinii nt w/w serialu, przecież nawet tego nie widziałem. Czytaj ze zrozumieniem. Skoro mówisz, że rządzi to zaraz ukradnę. no, tera już wiesz co piszesz polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi