Nesteroth 0 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Perfumy to to co nas otacza, według mnie zapach jest tak samo ważny jak ubiór, wiec dobry temat w dobrym grupowcu. Czym się psikacie? wasze ulubione zapachy? ja narazie śmierdzę tym: paco rabanne 1 million zakupiłem bo zapach podoba się mojej dziewczynie, a to ona mnie najczęściej wącha, osobiscie uwazam ze sa lepsze perfumy za ta cenę ale nie narzekam, długo się trzymają i nie są tak intensywne jak niektóre. polecam
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 ma ktos lacoste essentials? dlugo trzymaja?
szeni 114 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 No ja mam w sumie. Nie jestem pewien czy trzymaja dlugo, bo juz ich nie czuje. Ale z tego co wiem i slyszalem od innych to tak.
QBH 246 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=64878&st=0 - tam sie gada min. o perfumach. swoja droga one million świetny zapach, a co do lacoste to kolega ma i trzyma mu dlugo. sam uzywam euphoria c.k.
Rekomendowane odpowiedzi