Opublikowano 28 kwietnia 200915 l lol jestem w szoku O_O chociaz nie napalam sie bo wkurzają mnie głowy pandy ale jestem w szoku O_O czego jeszcze brakuje? gta4 na psp? XD
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l No, Namco nieźle dołożyło do pieca. Tekken i Soul Calibur na PSP, to jest potęga. No ale ponoć PSP umiera
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Na początku myślałem że to jedno z tych durnych pytań typu: "A wyjdzie Tekken 6 na PSP" ... No powiem, zatkało mnie trochę, ale jak miło jest usłyszeć, że nasz sprzęcior nawiedzi kolejny mocarny tytuł
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l mnie to bardzo cieszy. bo na ps3 narazie mnie nie stać, a tekkena bardzo lubię, choć nie jestem jakimś pro ;p niemniej jednak Namco zaszalało, wydając Tkk6 na aż 3 platfomy (ps3, x360 i psp) zawsze był tylko na PS. kurde no, zaje.,biście jest. może i psp umarło, ale właśnie odradza się pełnym blasku!
Opublikowano 3 maja 200915 l mam nadzieje ze to bedzie ostatnia wersja tekkena na psp i maks dopasiona to wtedy kupie se oryginała. Bo nie chce wydawac kasy jak będa sie pojawiac kolejne Tekkeny, a wiadomo im późniejszy tym lepszy raczej.
Opublikowano 3 maja 200915 l no fajnie, bedzie co robic na wykladach, choc mnie bardziej jara Soul Calibur na psp bo tekken juz byl c'nie
Opublikowano 4 maja 200915 l ciekawe czy bedzie mozna grac online z ludzmi grajacymi w to samo na ps3 ;b ale by bylo smiechowo xD pewnie niestety awykonalne ;/ SF4 niech jeszcze wydadza na psp to juz bedzie pozamiatane po calosci.
Opublikowano 4 maja 200915 l oj z tym SF4 to nie jest tak rozowo psp ma za malo klawiszy a dokladnie niby jest na styk ale brakuje PPP i KKK , pozatym reszta pod R i L to nie jest szczyt wygody ostatnio obczajałem SFA3 i sterowanie mnie zniechęcilo (na psx gralem w to duuuuuzo)
Opublikowano 4 maja 200915 l No mnie sterowanie w SFA3 tez odepchnelo, brak ppp i kkk robi, ale chyba mozesz nacisnac tylko np lk+mk zeby wyszlo kkk wiem ze w niektorych streetach tak bylo.
Opublikowano 4 maja 200915 l ha u mnie podobnie było jak u was ze SF alpha 3, natomiast w tekkenie sie przyzwyczaiłem i był lux w sumie to juz nie moge sie doczekać tej nowej części ;D licze na jakis głupawy dodatkowy tryb typu Tekken Chess
Opublikowano 30 maja 200915 l No w sumie to jakaś tam rewelacja nie jest, bo pokazuje to, że Tekken 6 na next-geny to tylko stary Tekken w HD. Ładniejszy, piękniejszy, z ostrzejszymi teksturami i hiper efektami ciosów, ale fizyka i system gry o jotę się nie zmieniły, więc wystarczyło ociosać postacie z polygonów, tekstury zmniejszyć i można wrzucić na PSP. W każdym razie za(pipi)iście, bo jak sobie w wakacje PSP kupię to będzie w co śmigać ;].
Opublikowano 30 maja 200915 l przeciez t6 ma słabą grafe i efekty, fizyke jak powiedziales stara , i w dodatku mozna zamieniac ludzi w głowe pandy, to jakieś żarty
Opublikowano 30 maja 200915 l @raven_raven Po co zmieniać coś, co się sprzedaje? (i przy okazji jest świetne)
Opublikowano 30 maja 200915 l Nie no nie mam nic przeciwko, taka ogólna konkluzja, że w sumie seria stoi w miejscu od PSX'a. Choć z drugiej strony Tekken 4 pokazał, że zmiany nie zawsze są dobre.
Opublikowano 30 maja 200915 l Sądzę, że jednak małe, ostrożne kroczki są lepsze. Wspomniany przez Ciebie Tekken 4 jest tego najlepszym przykładem
Opublikowano 30 maja 200915 l tylko zeby małe kroczki nie rpzerodzily sie w pełzanie slimaka ;p zwłaszcza wersja na psp to tk dr (ten sam engine i grafa) + kilka postaci + rage + kilka ciosow dla starych postaci (zapewne) + głowy pandy ;p moze i nazekam, ale przyznam ze wolal bym cos wiecej moze inaczej powiem - gra zapewne bedzie fajna, ale tak fajna jak byla dotychczas , a chcialo by sie zeby gry byly coraz lepsze i fajniejsze, a nie stały w miejscu ;p Edytowane 30 maja 200915 l przez Yano
Opublikowano 31 maja 200915 l Ravenowi chyba chodzi o przeskok Tk2>Tk3 . Ta seria po prostu przeniosła się w stronę "pro" (czy prawdziwych fanów) któży godzinami by nawijali o dżaglach (pewnie z laskami też ) i innych "sportowo-meczowych" duperelach. Po prostu "dla sceny", a Tekken na PSP to tylko taka odskocznia.
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Nowy strój, czy... Na Twittterze Boba z oficjalnej strony Tekkena 6 pojawił się dość intrygujący screen - czyżby obrazek ten miał przedstawiać nowy stój do którejś z postaci czy raczej nową postać? Więcej: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=7958
Opublikowano 21 czerwca 200915 l lol chcieli wrzucic pacmana do sc? to ja sie ciesze tym bardziej ze wybrali kratosa ;p a co do tej postaci to torche rpzypomina raidena z MK ;p ciekawe czy te pałki to bedzie typowe wyposazenie, moze to jakis kunimitsu czy cos ?
Opublikowano 21 czerwca 200915 l lol chcieli wrzucic pacmana do sc? to ja sie ciesze tym bardziej ze wybrali kratosa ;p Do SC4 a nie SC:BD.