gaspo 0 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2009 http://www.gamespot.com/psp/action/soulcal...tml?sid=6208732 Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 7 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2009 Nie mogę się już doczekać tej gry, nawet nie myślałem że zrobią SC na PSP i proszę, troszkę zaskakujące i kozacko zadowalające Mam nadzieję że gra przerośnie moje oczekiwania;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 3 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2009 http://konsolowisko.pl/index.php?t=news&am...all&id=1148 Kratos w SC, moc! imo bardziej pasuje do serii niz Link czy Yoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2009 omg:D dobra akcja o wiele bardziej pasuje niz yoda/vader! i robi niezłe wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 13 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2009 Nowy tryb The Gauntlet oraz możliwość tworzenia własnych postaci: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=7913 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 24 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2009 Od dwóch tygodni gameplay wisi na YouTube, ale mało kto go widział (nie widziałem nigdzie wcześniej informacji na ten temat), więc... *click* Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 24 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2009 o jaaaaaa jaki wypas ;D az wroce do tej gry normalnie! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
marek35 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 bedzie resident evil na psp,super!nowe psp go wrazenia estrtyczne ok ale ta cena,szok! Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 A co ma Twoja wypowiedź do tematu oO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 8 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2009 Premiera w USA 27 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 Od razu nazwali SC: Broken Destiny żeby nikt się nie czepiał jak gracze odkryją, że ta gra i każda w niej postać jest broken. Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 I tak to tylko na psp wychodzi, więc co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) Ale kto wie czy nie wyjdzie na stacjonarnych konsolach, np. jako DLC. BTW: Komandos, spójrz do regulaminu (rozmiar sygnatury)... EDIT: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8278 Fani CF-ów już podnoszą ręce w górę na znak radości... Edytowane 18 lipca 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Manior 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Od razu nazwali SC: Broken Destiny żeby nikt się nie czepiał jak gracze odkryją, że ta gra i każda w niej postać jest broken. LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 30 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2009 http://pspoland.pl/index.php/component/con...en-destiny.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 gra jest juz "dostepna" ze tak powiem (wersja jap) , ale chyba sony w koncu wygrało - nie da sie jej odpalic bez softu 5.55 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2009 znajac zycie to powstanie za niedlugo jakis patch dla gry... i cfw Cytuj Odnośnik do komentarza
killjoy 6 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2009 Wlasnie pocinam w wersje europejska. Dlugo nie mialem kontaktu z ta seria.Bo az od Soul blade na psx ,czyli bedzie ponad 10 lat. Wrazenia z gry: Kratos zabardzo przegiety.Grajac nim w quick match mialem prawie same perfecty. Podczas gry odblokowuja nam sie rozne dodatki (np.akcesoria do creation mode) i cos w rodzaju achievmentow (poki co kiepskich,bo mialem tylko jakies informacje na temat Dampierre'a,zrobione w dodatku na odczep sie). Rozmieszylo mnie jak gralem utworzona przez siebie postacia kontra jakas panna i po jednym z uderzen nagle panna zostala w samej bieliznie .Nie wiem czy to nowosc czy nie,bo jak juz pisalem nie mialem z ta seria do czynienia od ponad 10 lat. Hmmm....albo jestem slepy albo nie ma tu nigdzie ustawienia stopnia trudnosci .No chyba ze bedzie do oblokowania po zdobyciu jakichs achievmentow.Gra nie jest jakos specjalnie trudna ,chociaz jest pare troszke przegietych postaci.Ewentualnie moje mizerne umiejetnosci nie pozwolily mi na bezestresowa wygrana z nimi. Brak trybu infrastructure.Mozna grac tylko ad-hoc Ogolnie poki co jest tak srednio.Bardziej wciagnal Tekken DR ,ale moze jak dluzej pogram to mnie to bardziej przekona.Narazie troche sie rozczarowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 30 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2009 Wrazenia z gry: Kratos zabardzo przegiety.Grajac nim w quick match mialem prawie same perfecty. To czy jakaś postać jest przegięta należy sprawdzić rozgrywając nią mecze w trybie VS żywy gracz. Czekam aż grę scrackują bo mam ochotę zagrać, a nie będę kupował oryginału bo nie wiem jak moje PSP zareaguje na dysk UMD. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2009 Wrazenia z gry: Kratos zabardzo przegiety.Grajac nim w quick match mialem prawie same perfecty. To czy jakaś postać jest przegięta należy sprawdzić rozgrywając nią mecze w trybie VS żywy gracz. Czekam aż grę scrackują bo mam ochotę zagrać, a nie będę kupował oryginału bo nie wiem jak moje PSP zareaguje na dysk UMD. wersja euro ma na plytce update do 5.00, a wersja jpn 5.55 ;] wiec pewnie da sie juz w to grac... bez zbednych update'ow Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2009 z tego co widzialem rozne informacje to da sie grac ale tylko na facie O_O nie wiem czemu, tak ludzie gadaja, narazie nei sprawdzalem Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2009 no da sie [wlasnie gram ] niestety albo stety tylko na facie z softem 5.50gen rev. B. [piractwo jest zle ;]] jesli ktos ma mase pluginow i homebrew to nie polecam narazie instalowac tego softu, bo nie jest zbyt kompatybilny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2009 na slimie z softem 5.00 3mm-6 po zmianie niektorych ustawien odpala sie gra, ale mozna sobie polazic po menusach tylko bo podczas loadingu walki konsola przestaje cokolwiek robić, nie zawiesza sie ale też nie ładuje, nie czyta karty ani nic, mozna poprosty wyjsc z gry "home"em Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2009 @Yano & CoaTi: Po trzykroć prawda. Ja tam homebrew nie używam i mam fata. Na 5.50 Gen-B śmiga aż miło. PSN też jest dostępny więc w porównaniu z 5.00 M33-6 jestem na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 31 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2009 @Yano & CoaTi: Po trzykroć prawda. Ja tam homebrew nie używam i mam fata. Na 5.50 Gen-B śmiga aż miło. PSN też jest dostępny więc w porównaniu z 5.00 M33-6 jestem na plusie. Jesteś na zaje,bistym minusie. Fat ma beznadziejny krzyżak, który nie nadaje się do gry w bijatyki. Wiem bo miałem fata kiedyś ale na szczęście się wylał teraz w 2004 jest krzyżak oczywiście nie jakiś super idealny ale da się w końcu spokojnie grać w bijatyki i coś tam mieszać, a na Fatcie np GGAC+ był nie grywalny, a i np mishimami się c(pipi) w tekkena grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi