XM. 10 888 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Battletoads - po dzis dzien nie dochodze nawet do polowy MegaMan (9?) z PSS - kolejna pozycja przy ktorej mozna wyrwac wszystkie wlosy z glowy... Challenge w NGS - sama gra w sobie nie byla zbyt trudna , nawet MN ,ale challenge pokroju Ty vs. Marbus , Doku i Alma do dzisiaj mnie przerazaja jak sobie o nich pomysle ^_^ Ghost n' goblins ultimate - klasyka w odswiezone oprawie , jedyne co sie nie zmienilo to oczywiscie diabelnie wysoki poziom trudnosci. Cytuj
Shago 3 568 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 A duszenia przez Solidusa samemu sie nie da przejsc. Da się. To szczerze gratuluje Cytuj
White 23 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Czego, zmarnowanego dnia z życia? ;] Cytuj
Shago 3 568 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Nie... ze przeszles to samemu . Ja nie bylem w stanie... Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 DJ Max Portable, wszelakie bijatyki, nie umiem w to grać i nigdy nie będę umiał Cytuj
Dante Alighieri 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Ghost n' Goblins - stare dobre czasy C-64 się przypominają,ale zdrowia na tej grze straciliśmy z bratem sporo Contra - wiadomo, łatwo nie bylo,ale jakoś motywacje miałem aby grać Ninja Gaiden Alien Resurection The Last Ninja Edytowane 27 maja 2009 przez Dante Alighieri Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Z PSX-a to jeszcze seria Driver była nie do przejścia... bez kodów Nieprawda !!, da sie ta gre przejsc . Co prawda ostatnia misja to jest gorzej niz pieklo... ale da sie . Fakt, nie przeszlem jej, ale rozwalilem sie na ostatni zkrecie do mety (przy wjezdzie do tunelu). Od tamtej pory juz nie probowalem bez kodow . Ale da sie Może i da się to przejść bez kodów, ale dla mnie ta ostatnia misja była zbyt wymagająca. Tego etapu to z kodami na niezniszczalność można było nie przejść - zdarzyła mi się raz albo pare razy sytuacja, że spryciarze przewrócili mi auto do góry kołami i mogłem tylko posłuchać komunikatu "You wrecked your car men!". Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Przeszedłem całego Drivera bez kodów ale ta ostatnia misja to była istna masakra. A w Stuntmanie zatrzymałem się przy kręceniu ostatniego filmu Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Czego, zmarnowanego dnia z życia? ;] Czemu od razu całego dnia? Przy odrobienie szczęścia (taktyki? :> ) dało się to zrobić w kilka minut. moje typy: - Viewtiful Joe (adult, chwilowo zaciąłem się na końcówce - wszyscy bossowie pod rząd, masakra) - Vagrant Story - niech będzie Ninja Gaiden Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 (edytowane) Amiga - tu byłoby sporo gierek. Ale podam te które narobiły mi najwięcej kłopotu: Alien Breed 2 narobiło mi trochę kłopotu, grę przeszedłem ale z większym wysiłkiem:D Non-stop respawnujące się alieny, brrr do dzisiaj to pamiętam, nawet odpaliłem na emulatorze ale to już nie te czasy... człowiek wyszedł z wprawy i nie daje już rady nasiekać tak jak kiedyś. Na amige było naprawdę sporo ciężkich tytułów, większość udało mi się ukończyć ale np. Zool(I części gry) był dziwny, w którymś z kolei poziomie po prostu nie wiedziałem co zrobić, a próbowałem go przejść dziesiątki razy, po prostu nie ma gdzie iść. Tak samo z grą Fatman, chyba w przedostatnim poziomie , zbierałem wszystko, elegancko dochodziłem do końca i co? Zastawałem tylko ścianę, a poziom to długi tunel więc nie dało się tego ominąć, miałem zrytą grę czy jak, do dziś nie mam pojęcia i niestety nie ukończyłem gry. Kolejny tytuł to Sindicate, tą grę można porównać do Cannon Fodder, no ale jest nieco trudniejsza (przeszedłem oba Cannony + świąteczny dodatek;p). Z innych platform? Znajdzie się wiele na Pegaza np Teenage Mutant Ninja Turtles (ta platformówka w której można było grać czterema żółwiami), gra praktycznie nie do przejścia ;p Obecne gry? No ostatnio mam problem z Coded Arms na psp, gram na najtrudniejszym poziomie i często po prostu nie mam amunicji, do żadnej broni:D No i na ps2 chyba z 3h bawiłem się w God of War z wyzwaniem bogów, ten dodatek po przejściu gry co trzeba pokonać 10 wyzwań by odblokować nowe stroje dla Kratosa, ostatnie wyzwanie to istny koszmar:) Ale po kilku upadkach wreszcie się podniosłem i dokonałem niemożliwego Miał ktoś podobne problemy z amigą? Jak tak to z chęcią porozmawiam:) Edytowane 30 maja 2009 przez KainGorn Cytuj
triboy 979 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Amiga: Cannon Fodder 2:) Prawo Krwi, tej gry za diabła na kumałem, może doszedłem do trzeciego przeciwnika (chyba miał żółte ubranko:). PSX: Perfect Weapon PS2: Stuntman, poezja, piękna gra, zaliczona:) DMC na Dante Must Die, Mundus... ZALICZONA:) (przeszedłem ją 10 razy:))) PS3: Wipeout HD Edytowane 9 czerwca 2009 przez triboy17@o2.pl Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 @triboy No DMC na dante must die to hardcore:) Ale da się przejść, trzeba się troszkę pomęczyć, ale to nie zmienia faktu że DMC to jedna z najlepszych gier na ps2 Prócz drugiej części, bo to niewypał Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Vagrant Story - wiele razy do niej podchodzilem ale w koncu dawalem sobie spokoj. Nie czaje jej Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Tą akurat grę najciężej jest przejść za pierwszym razem, potem jest coraz łatwiej i ja np. po ukończeniu jej za pierwszym razem w jakieś 20 godzin chyba, zjechałem ten czas do godzinki coś, za n-tym razem. Żeby odblokować wszystko po prostu musiałeś ją przejść ileś tam razy, jak dla mnie małe cudeńko świata Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 DJ Max Portable 2 - tryb na 8 klawiszy. Sry, ale ja nie ogarniam. 4 klawisze i piosenka 8+ lvl i też już wysiadam. Poziom trudności normal ofkoz. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 jakieś półtora miecha temu ściągnąłem Marvel vs Capcom 2 na ps3 no i... wysiadam, ta gra nie jest dla mnie, hardcore jakich mało:D Nawet na very easy czy jaki tam tryb jest nie mogę przejść Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Pursuit Force, Patapon, Cytuj
leon83 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Była taka jedna gierka na Pegasusa - Battle Toads ( jedynka , następne części były łatwe . ) Jedna z najlepszych gier w jakie grałem Raz z kumplami przez połowę niedzieli w nią graliśmy i nie skończyliśmy jej Zero kodów itp. trzeba było grę na raz przejść . Właśnie tej pamiętnej niedzieli zasilacz od Pegaza stopił się i połączył się z dywanem Była to moja pierwsza hardkorowa akcja związana z grami Z nowszych gier - Wipeout HD , Marvel Vs Capcom 2 . Cytuj
andrzej1984 1 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 nie pamietam tytulu ale z commodore 64 najtrudniej bylo wogule ja uruchomic.. Cytuj
wojciecham 1 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) Pegasus - Arkanoid na 3 życiach, jak widziałem że musze znowu od początku to miałem myśli samobójcze (dlatego w końcu przestałem w to grać); Lode Runner II, jedynka to był totalny banał, a dwójka mnie wręcz dobijała (może za głupi wtedy byłem na taką grę). Playstation - Alien Resurrection (nie wymaga chyba komentarza) Dalej ( czytaj next geny ) nie było aż tak źle; albo przynajmniej nie w porównaniu z tym co powyżej. Edytowane 1 listopada 2009 przez wojciecham Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 I mamy NINJA GAIDEN SIGMA 2 na PS3 .TEAM MISSIONS na Ultimate i po zawodach. Moze daloby sie jakos niektore przejsc,ale jakosc polaczenia online,nie mozna grac przez LAN,wola o pomste do nieba. Cytuj
mariuszkaleta 1 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Black na PS2 Swietna gierka,podchodzilem do niej kilka razy ale nigdy nie dalem rady przejsc. Cytuj
Tomil85 1 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Terminator 3: The Redemption, Forbidden Siren, Lost Planet (pokonanie Green Eye zajęło mi baaardzo dużo czasu, natomiast walka w misji 9 z pająkiem to istny koszmar, porzuciłem tą grę, ponieważ zbyt wiele nerwów kosztował mnie ten pojedynek, w który nie chce mi się bawić po raz setny). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi