Skocz do zawartości

Flash Forward

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem po 5 epie i podoba mi się. Widać, że potencjał ten serial ma prze, prze ogromny ale z pewnością go nie wykorzystają. Nie do końca rozumiem muzyki pod koniec 5 odcinka, ale co tam. Kolejne obejrzeć obejrzę, ale mam mieszane uczucia.

Gość _Milan_
Opublikowano

przerwa spowodowana niska ogladalnoscia spowoduje dluzsze prace nad serialem co pozwoli na utrzymanie jakosci i wysokiej ogladalnosci.

Opublikowano

Ostatni odcinek przelał czarę goryczy. Co za żenada. Wątek z doktorkiem daremny, w ogóle nie emocjonuje. A szczytem biedy było "komputerowe" Tokio :blink: No jakbym oglądał jakąś wersję roboczą, koncepcyjną odcinka. Daruję już sobie dalsze odcinki i zostaję przy V.

Opublikowano

W sieci są już linki do 10 epka, a przecież ten miał się pojawić dopiero w czwartek/piątek (tydzień temu nie było w ogóle nowego odcinka). Jakiś wyciek, czy może fałszywe linki?

Opublikowano

Nie powiem, żeby 10 był jakiś specjalnie nudny. Obejrzałem po pracy do obiadu i muszę stwierdzić, że cała akcja z odszukaniem jednej baby w wielkich Chinach po paru chwilach opieierając się na dedukcji chińskiego Sherlocka Holmesa

"baba ktora do mnie dzowniła brzmiała jak jedna z aktorek z Batmana, ona pochodziła z Persi, jesteśmy w perskiej dzielnicy :ermm:, ta kobieta brzmiała jakby paliła papierosy, na pewno pali perskie papierosy :yes: , tylko w jednym miejscu w chinach sprzedają perskie papierosy :potter:, to musi być TU!:good: "

to jeden z najbardziej żałosnych motywów serialowych jakie kiedykolwiek widziałem, no może poza

wymuszonym zeznaniem twardziela Benforda od irańskiego kucharza.

Opublikowano

No ale może się okazać, że to wcale nie ich wina, bo jak wiemy pierwszy blackout miał miejsce już w 1991 roku w Somalii. I tam też już były te wieże, które Simon dopiero wymyślił rok później rzekomo.

Tak więc jeszcze różnie może być.

Gość _Milan_
Opublikowano

dlaczego ja to obejrzalem ?

znowu (pipi)a 40 razy

" thank you very much"

" again... thank you Olivia"

"thank you"

no i pan szepczacy glowny bohater, ja pier,dole jaki cwok ;D

zal

Opublikowano

Nie martwcie się. Przerwa od dziś, do 4 marca 2010. xD

Ten serial jest martwy. Gdyby chociaż był jeszcze tak zabawny, jak PB. Nie, jest tylko martwy i żałosny.

Opublikowano

Nie martwcie się. Przerwa od dziś, do 4 marca 2010. xD

O kur'wa xd

Niektóre seriale mają krótsze przerwy między sezonami.

Przynajmniej pod względem przerw w emisji serial przypomina Losta:)

Opublikowano

No śledztwo jak ze scooby doo w Hong-Kongu cudne było :>

Ale ten odcinek nawet nie taki tragiczny w porównaniu z ostatnimi. Pół roku przerwy ? Kur/wa, dopisują scenariusz na bieżąco xD

Ładnie się pogubili z tym serialem.

Gość _Milan_
Opublikowano

gdzie ty (pipi)a pół roku masz, A W BANKU PRACUJE!!!!!!