gekon 1 787 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 V gorsze od tego gówna? Aha Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No V jest zje/bane od samego początku, więc odpowiedź brzmi "tak". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie wiem o co chodzi ale odcinek w Somalii byl bardzo dobry! Ogolnie jest jakby lepiej niz przed przerwa, o dziwo mi sie nawet chce to ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ale Ty, Krzysiu, oglądasz i podniecasz się od kilku lat Smallville. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A kiedyś spekulowano, że to będzie godny następca Losta. hue, hue Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ale Ty, Krzysiu, oglądasz i podniecasz się od kilku lat Smallville. Juz nie, tzn ogladam, ale sie nie podniecam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No V jest zje/bane od samego początku, więc odpowiedź brzmi "tak". V i FF to od początku ten sam poziom chujowizny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kłamiesz. 'V' przekroczyło wszelkie granice bycia najbardziej chu jowym serialem sci-fi a Flashforward odkąd wrócił po przerwie, to ogląda mi się go naprawdę dobrze, bez uczucia jakiegoś niesmaku. Teraz po 1x16 nerwowo czekam co stanie się dalej. PS. oba te seriale i tak niszczy Stargate Universe. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Stargate Universe to inna bajka, bo to serial lepszy od Zagubionych, wiec nie maco porównywać z FF Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 prawda, sg:u jest zaskakująco dobre. przedostatni odcinek kiedy to przez miesiąc siedzieli na tej planecie z obeliksiem był nawet bardzo "lostowy" w charakterze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Przecież SG:U to dno :( a ja gdzieś słyszałem, że ma powstać 2 sezon FF Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Przecież SG:U to dno :( Ty sobie raczysz zartowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie, po prostu ma problemy z gustem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Oglądalność nowego epa spadła poniżej 5 mln... Szkoda, bo zrobił się z tego niezły serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ten serial przerósł scenarzystów, ale w sumie i tak się przy nim dobrze bawie. Przydałby się drugi sezon, bo tego serialu teraz nie da się dobrze zakończyć. Powstrzymają drugi blackout - imo słabe zakończenie, nie powstrzymają i zobaczą przyszłość - też kupa, bo i tak nic z tego nie wyniknie bez 2 sezonu, będzie i zobaczą koniec świata - jw. Ogólnie ten serial nie może mieć w miarę dobrego zakończenia bez 2 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Irytuje mnie ten geekobełkot Simkoła i Camposa, mający chyba w założeniach uwiarygodnić blackout w oczach widzów. Niestety, w liceum nie wyrobiliśmy się z programem i nie doszliśmy do fizyki kwantowej, więc te rebusy jakoś tak za wiele mi nie wyjaśniają. Do tego pomysł z wielkim zderzaczem hadronów w u es i a Jak dla mnie główny wątek serialu po rewelacyjnym początku i niezłej dolinie zakotwiczył na poziomie "watchable" i nic ponadto. Za to wszystkie wątki poboczne to od początku kpina. Jak na tapetę wchodzi sprawa tej córki łysego, porwanej w kartonie przez talibów, albo kwestia Japonki, to mam ochotę włączyć flash forward, ale w playerze. Postać doktora wychodzi na to, że nie wiadomo po co w ogóle w tym serialu jest. Miał raka, teraz nie ma, no super. Ale co tam nowotwór w porównaniu z rozterkami miłosnymi na horyzoncie. Najjaśniejszą postacią ostatnich odcinków jest ten zretardziały człowiek-HDD. Synek Loyda będzie miał dobrego kolegę. Ja nie mam siły na kolejny sezon, ale twórcy najwyraźniej mają wielkie plany. Jeżeli dobrze pamiętam, to ostateczna data na tej tablicy to był 2017 r. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Już dawno potwierdzono, że drugiego sezonu nie będzie, chociaż ja nadal mam cichą nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 W moich oczach ten serial pochował brak mistyki. Od kiedy wyczaiłem, że wszystko mają zamiar wyjaśnić naukowo i wytłumaczyć eksperymentami, to straciłem zainteresowanie. Lost bez mistycznej otoczki też byłby marny. Wielka szkoda, bo z założenia serial brzmiał niezwykle interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) to jak oni to w końcu wytłumaczyli? wyjaśnijcie tak pokrótce bo serial jest beznadziejny i porzuciłem go po paru odcinkach, ale w sumie jestem ciekaw. był już drugi blackout? bo wydaje mi się, że widziałem dzisiaj w zwiastunie na axn. Edytowane 9 Maja 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Jak wyjasnili? Supernowoczesna maszyna do rozszczepiania tachionów spowodawała przebłysk Jeśli kiedyś też napisze serial na kolanie i nie bede miał pomysłu na wyasnienie zagadki też użyje machiny do rozszczepiania tachionów w scenariuszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ale to nie do końca jest wyjaśnienie, bo ponoć ta maszyna tylko wzmocniła ten efekt, który tak naprawdę ma niewiadome pochodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 to na pewno nie bedzie drugiego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Serial został OFICJALNIE anulowany. W sumie to szkoda, bo się rozkręcił. A MEGACHU.JOWE V dostało drugi sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 no to dupa bo zle nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 geez nowy ep żałosny, przeciąganie do finału tak wali po oczach że mała bania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi