Masorz 13 214 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 No trochę zawiało penisem, czarę goryczy przelała scena z Charlie w biurze, gdy tatuś jej przez 10 minut gadał że ją kocha. Byłbym się obrzygał, mało brakowało. Ale za to fajnie, że nie wszystkim spełnia się wizja z fleszforłorduf. To jest akurat fajne. Mimo paru wpadek na ostatni odcinek czekam jak wygłodniałe psisko na kawałek kości. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Zakonczyl sie ten sezon jakos sensownie czy dowalili cliffhanger? bo nie wiem czy sie zabierac za te odcinki co emitowali po przerwie. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Zakończył się cliffhangerem, ale nastepnego sezonu nie bedzie, bo anulowali serial. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 No niby jest jakaś mega akcja 'save Flashforward', ale pewnie uja z niej wyniknie. A finał był dobry i warto obejrzeć mimo prawdopodobnego braku kontynuacji. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 mi się serial podobał, taki miły dodatek do obiadu. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Finał był ujowy. A cliffhanger polegał na tym, że: zobaczyliśmy znowu przyszłość i tym razem 10 lat starszą córkę tego co nie umie grać mówiącą "ZNALEŹLI GO KIERWAAA!". No i w normalnym świecie ten co nie umie grać roz(pipi)ał cały budynek wypełnionych tymi z tatuażem z gwiazdką za pomocą jednego shotguna. Budynek wybuchł i nie było wiadomo co się stało z tym co nie umie grać. Teraz jak wiemy druga seria miała polegać na 10-letnim poszukiwaniu tego-co-nie-umie-grać. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Tak obczajałem nową funkcję naszego forum i sprawdzałem dlaczego mam aż tyle minusików w tym topicu. Teraz mogę śmiało napisać, że miałem rację, a każdy kto widział "potęgę" tego serialu po drugim odcinku jest debilem. pozdrawiam Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 17 listopada 2010 Autor Opublikowano 17 listopada 2010 " Gabrielle Union, która w serialu grała narzeczoną Demetriego, Zoe, niedawno przyznała, że producenci inaczej chcieli poprowadzić wątki tych bohaterów. Demetri miał zginąć w pierwszym sezonie. „W sezonie 2, Zoe miała obwiniać agentów FBI o śmierć Demetriego i z zemsty bronić wszystkich przez nich oskarżonych” wyznała Union. Jednak John Cho zyskał sympatię widzów i sporą popularność po występie w filmie „Star Trek” dlatego producenci postanowili nie uśmiercać jego bohatera. Wątek Zoe został ograniczony do minimum, a Union nawet nie pojawiła się w finale pierwszego i zarazem ostatniego sezonu serialu. Dlaczego jej zdaniem serial został zdjęty z anteny? „Tak to jest, gdy próbuje się sprzedać mechanikę kwantową gdy trwa Olimpiada”. Czyli Demetri jednak miał zginąć, a scenarzyści pozmieniali wiele wątków w serialu. Może właśnie ten brak konsekwencji ze strony twórców FlashForward był przyczyną zdjęcia z serialu z anteny? Po zakończeniu FlashForward, Union gościnnie wystąpiła w serialu „Poślubione armii”. John Cho pracował nad filmem „A Very Harold & Kumar Christmas” i na pewno pojawi się w drugiej części „Star Treka”." Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Dlaczego jej zdaniem serial został zdjęty z anteny? „Tak to jest, gdy próbuje się sprzedać mechanikę kwantową gdy trwa Olimpiada”. Tralala Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Serial został zdjęty, bo był chu.jowy Zakochany szekspir niesamowicie słabił, a do tego całkiem fajny ogólny zamysł został tak zaje.biście zamerykanizowany, że och.uj Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Przeca serial dział się W ameryce i nakręcili GO amerykanie, po chu.ju fajny argument. Było czasem słabiej ale potem pod koniec było już coraz lepiej i finał był świetny. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Finał był fajny pod względem akcji, ale chu.jowo chcieli przeciągnąć fabułę na drugi sezon Co potem? Nowy blackout co sezon? Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 No tutaj się możemy zgodzić- też sobie nie wyobrażam blackoutów co sezon, ale może coś sensownego dało się wymyślić. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Czy ktoś wie jak miał przebiegać wątek główny? Jak to wszystko miało się zakończyć? Proszę o link, jeśli jakiś istnieje. Mnie się wydaję, że te przebłyski miały ostrzec ludzi przed końcem świata, którego zapis widniał na tablicy Dysona. Szkoda, że nie dowiemy się kto wywołał przebłyski i w jakim celu. Serial miał potencjał po mimo wielu błędów. Była szansa na napisanie bardzo dobrej historii. Na pewno lepiej by to wyszło niż ostatni sezon Lostów, który jest totalną bzdurą i robieniem z widza debila. Edytowane 27 stycznia 2011 przez rkBrain Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Ktoś tu kiedyś chyba wrzucał, ale to była raczej luźna wypowiedź twórców, tak jak ta o tym co miało być w 3 sezonie twin peaks Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi