Skocz do zawartości

Ghost Recon 4

Gość Pawlo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Bardzo dobrze, bo mimo, że pseudo dwójka (mission-pack) to prezentowała się kapitalnie. Mocny klimat. Nie wiedzieć czemu jedynka tak bardzo mi nie siadła zaś ten króciutki epizod już konkretnie. Czekam na screeny, trailery.

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano (edytowane)
zniknął podtytuł Advace Warfighter więc zgaduje , że pewie będzie to FPS .

Zależy z której platformy patrzeć. Na PC dwa GRAWy były FPSami a na konsolach TPP'kami. A odnośnie Ghost Recona 4 - wyjdzie, zobaczę oceny i może kupię. Jakoś te dwa AW nie sprawiły bym stał się wielkim fanem serii GR. U mnie to kolejna gra z serii "Zero hype'u, po premierze się zobaczy co za szydło wyszło z wora".

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

Tak ale o ile się nie mylę to na PC były to konwersje z x360 . Chodziło mi o to , że gdyby Ubi chciało dalej ciągnąć motyw taktycznej strzelawki to w temacie było by Ghost Recoon: Advanced Warfighter 3 a jest GR 4 . W ogóle nie zdziwiłbym się , że po sukcesach CoD i ten tytuł zmieni się z taktyczej wczówki w wojennego FPSa .

Opublikowano

W GRAW#1 gralem u znajomego, GRAW 2 dopiero do mnie sunie, ale musze przyznac, ze mam nadzieje na pozostawienie w nowym Ghost Recon'nie "taktycznej wczowki" na takim samym poziomie i dorzucenie troche wiekszej dawki widowiskowosci (np. poprzez czestsze korzystanie ze wsparcia, wspoldzialanie z innymi rodzajami wojsk, itp).

A co do miejscowek, w ktorych ma toczyc sie gra-autorzy napewno bede chcieli zablysnac czyms oryginalnym :P

Opublikowano

Na PC w 2001 wyszedł Ghost Recon (fpp) potem dwa dodatki Desert Siege i Island Thunder, Na Xboxa wyszedł Ghost Recon też jako fpp o ile pamiętam. Potem wyszedł Ghost Recon 2 i dodatek Summit Strike na Xboxa - wybaczcie drobne błędy ale pisałem z pamięci. Lubię tą serie, grałem w nią od początku istnienia na PC, potem przeniosło się to na konsole, gram do dzisiaj. Ciągle brakuje jakichkolwiek konkretów na temat nowego GR a gra ma wyjść na początku 2010 roku.