Wyso 18 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Malanowski & Partnerzy to serial dokumentalno-kryminalny, opowiadający o pracy biura detektywistycznego, do którego o pomoc i poradę zgłaszają się zdesperowani ludzie. Pracownicy biura podejmują się przeróżnych zadań. Czasem jest to śledzenie zdradzającego małżonka, a czasem walka z groźnymi przestępcami, takimi jak handlarze narkotyków czy handlarze żywym towarem. Wszystkie historie są zainspirowane prawdziwymi wydarzeniami. W roli głównej występuje Bronisław Cieślak [oficjalny opis prod. telewizyjnej] źródło: http://www.filmweb.pl/ Co sądzicie o tym w miare nowym serialu dokumentalno-kryminalnym Polsatu ? Ja lubie "zawiesić na nim oko". Oficjalna strona: http://www.malanowskiipartnerzy.polsat.pl/ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Za(pipi)iście grają. Serio W11 wysiada. Cytuj
Masorz 13 200 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Polsat już chyba wszystko zyebał od TVN'u a teraz nawet dziadowskie W11 + Detektywi. Powstała tragedia najgorsza z możliwych. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 No wreszcie jakaś konkurencja dla mega-produkcji "Detektyw Rutkowski". Cytuj
Di 844 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Polsat twierdził, że serial ten zdeklasuje produkcje TVN-u. Tymczasem wyszło... widać jak Oglądam jak nie mam nic ciekawego do roboty, żeby pośmiać się z "gry" aktorskiej. Cytuj
lmz 48 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Lepsze niż wymienione produkcje tvn-u ale i tak kupa. Dupa fajniejsza niż ta w detektywach, Borewicz daje radę. Nie oglądam - Brzydula mi wystarcza. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 A już myślałem, że większego gó'wna od W11 nie da się zrobić. Polsat zaskoczył. Fajna parodia parodii, można obejrzeć po pijaku. Cytuj
przema 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 naszczęście za te twory niema obowiązkowego abonamentu. Niewiem co może skłonić człowieka do oglądania takich rzeczy, wenezuelskie tasiemce to przy tym oskarowe kreacje Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Płakałem jak czytali list Shane'a ;C Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi