Skocz do zawartości

ReVolution 2 - Włocławek, 3-5 lipca 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Scena w sumie nie raczkowała raczej grali tylko wtajemniczeni o czym większość nie miała pojęcia zanim nie wyszedł SF4. Dobrze ze na liście pojawiło się kilku weteranów. Stachu i B` fajnie ze się zjawicie ;)

Opublikowano (edytowane)
@Villain

Jakieś granie w VF5 przed samym turniejem? :) (sesja kończy mi się 30 czerwca)

Jestem jak najbardziej za - trening z zywym przeciwnikiem zawsze najlepszy, co prawda od ponad 6 tygodni nie mam konsoli a w VFa gralem w ciagu ostatniego roku 2 razy, ale jestem za.

Na chwile obecna pasuje mi codziennie poza srodami i piatkami oraz poza weekendem 19-21.06

Napisz kiedy Tobie pasuje konkretnie to mozemy sie ustawic np.: w Arenie

W nowym info nie ma informacji na ten temat stad ponowienie pytania:

Czy mozliwe bedzie rozegranie turnieju VF5 w ciagu jednego dnia ? Najlepiej sobota...

Edytowane przez villain
Opublikowano (edytowane)

Mi pasuje dopiero od 30 czerwca ;) Ale damy radę.

@Cieślak

Co z tym netem? :P

Edytowane przez Di
Opublikowano

Może powiem tak, jeśli zaczniemy turniej, to będzie tak, że zakończy się tego samego dnia, co się zaczął. Plan jest jeszcze taki, by w piątek zakończyć jedną grę, w sobote cztery i w niedzielę jedną. Choć będę się starał, by nic w niedziele nie było. Co do soboty, tak, odbędzie się w sobotę.

Di, nie ma.

Opublikowano
Capcom vs. SNK 2

Bany: Evil Ryu i Ultimate Rugal

Rundy: do dwóch zwycięstw po dwie rundy, półfinały i finał: do trzech zwycięstw po dwie rundy

Czas: 99 sekund

Ustawienia: możliwość konfiguracji przycisków

Walka rozgrywana zostaje w trybie ratio.

Eeee...że jak? Tam przecież nie ma rund (w tradycyjnym tego słowa znaczeniu). Mnie wykreśl z listy bo moja "wirtualna żona" chce żebym farmił z nią gear w łikendy.

Gość GaScAn
Opublikowano

Fajnie jakby ktoś zabrał Wii i Tatsunoko vs. Capcom. Nie grałem w to, a chciałbym obczaić. Oczywiście szanse na to są małe, że ktoś posiada w naszym kraju Wii+ Tatsunoko + przyjedzie na Turniej i do tego będzie mu się chciało targać sprzęt.

Opublikowano

Najprawdopodobniej w pierwszy weekend lipca będę musiał być w Warszawie, więc proszę o wykreślenie mnie z listy uczestników.

Jeśli coś się zmieni to dam znać.

Opublikowano

Jako, że po siedmiu miesiącach farmienia golda, napierdalania smoków i wirtualnego romansowania z zamężnymi kobietami udało mi się zerwać z nałogiem postanowiłem pojawić się na turnieju (głównie z myślą o moich fanach) CvS2 i SF3. Kawioru się nie spodziewajcie bo nie gram od czasu kiedy przyjechała po mnie Żandarmeria Wojskowa, jadę tam głównie w celach socjalnych (tych, których wcześniej na oczy nie widziałem proszę o nie podawanie mi ręki - prawa ciągle "pracuje", tak gwoli ścisłości).

PS Chce ktoś kupić DK tanka (jest jeszcze warrior tank) na Xaviusie?