gamer 1 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 nie powiem robi wrażenie lista bo spodziewałem się mniej na raczkującej scenie Cytuj
Hamtaro 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Scena w sumie nie raczkowała raczej grali tylko wtajemniczeni o czym większość nie miała pojęcia zanim nie wyszedł SF4. Dobrze ze na liście pojawiło się kilku weteranów. Stachu i B` fajnie ze się zjawicie Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Capcom vs. SNK 2 Bany: "Capcom vs. SNK 2 bezcenne Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 czerwca 2009 To efekt mojej nowej przeglądarki. Cytuj
villain 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) @Villain Jakieś granie w VF5 przed samym turniejem? (sesja kończy mi się 30 czerwca) Jestem jak najbardziej za - trening z zywym przeciwnikiem zawsze najlepszy, co prawda od ponad 6 tygodni nie mam konsoli a w VFa gralem w ciagu ostatniego roku 2 razy, ale jestem za. Na chwile obecna pasuje mi codziennie poza srodami i piatkami oraz poza weekendem 19-21.06 Napisz kiedy Tobie pasuje konkretnie to mozemy sie ustawic np.: w Arenie W nowym info nie ma informacji na ten temat stad ponowienie pytania: Czy mozliwe bedzie rozegranie turnieju VF5 w ciagu jednego dnia ? Najlepiej sobota... Edytowane 2 czerwca 2009 przez villain Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Mi pasuje dopiero od 30 czerwca Ale damy radę. @Cieślak Co z tym netem? Edytowane 2 czerwca 2009 przez Di Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 czerwca 2009 Może powiem tak, jeśli zaczniemy turniej, to będzie tak, że zakończy się tego samego dnia, co się zaczął. Plan jest jeszcze taki, by w piątek zakończyć jedną grę, w sobote cztery i w niedzielę jedną. Choć będę się starał, by nic w niedziele nie było. Co do soboty, tak, odbędzie się w sobotę. Di, nie ma. Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 Cała impreza zaczyna się od godziny 13. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Patrzylem pociagi. Mam o 9.00 powrot w niedziele rano. Chyba ze ktos moze jeszcze jeden dzien picia moglby zorganizowac, to bym wzial wolne w poniedzialek Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Capcom vs. SNK 2 Bany: Evil Ryu i Ultimate Rugal Rundy: do dwóch zwycięstw po dwie rundy, półfinały i finał: do trzech zwycięstw po dwie rundy Czas: 99 sekund Ustawienia: możliwość konfiguracji przycisków Walka rozgrywana zostaje w trybie ratio. Eeee...że jak? Tam przecież nie ma rund (w tradycyjnym tego słowa znaczeniu). Mnie wykreśl z listy bo moja "wirtualna żona" chce żebym farmił z nią gear w łikendy. Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Matt-JF Devil Sa szanse ze przyjedziemy wiec prosze o dopisanie Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 Ornit, też racja. Zaraz zmienię. BTW. Weź mi tutaj nie wygaduj głupot, bo i tak wpadniesz. Matt, okej. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Fajnie jakby ktoś zabrał Wii i Tatsunoko vs. Capcom. Nie grałem w to, a chciałbym obczaić. Oczywiście szanse na to są małe, że ktoś posiada w naszym kraju Wii+ Tatsunoko + przyjedzie na Turniej i do tego będzie mu się chciało targać sprzęt. Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Najprawdopodobniej w pierwszy weekend lipca będę musiał być w Warszawie, więc proszę o wykreślenie mnie z listy uczestników. Jeśli coś się zmieni to dam znać. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Na czym będzie się grało w SF3S? Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Na PS2 Zostajesz do poniedzialku? czy w niedziele zawijka? Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 To i ja poproszę o dopisanie do listy. Mastachi czyli opcja autko odpada? Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Nie no jeszcze nie odpada Jeszcze jest czas do namyslu Cytuj
manieq 1 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Ekipa niesamowita bedzie napewno bede. Edytowane 8 czerwca 2009 przez manieq Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Jedzie ktoś z Krakowa i okolic samochodem ?? Cytuj
Kaczilla 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Prosiłbym o dopisanie mnie do listy uczestników. Edytowane 9 czerwca 2009 przez Kaczilla Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Jako, że po siedmiu miesiącach farmienia golda, napierdalania smoków i wirtualnego romansowania z zamężnymi kobietami udało mi się zerwać z nałogiem postanowiłem pojawić się na turnieju (głównie z myślą o moich fanach) CvS2 i SF3. Kawioru się nie spodziewajcie bo nie gram od czasu kiedy przyjechała po mnie Żandarmeria Wojskowa, jadę tam głównie w celach socjalnych (tych, których wcześniej na oczy nie widziałem proszę o nie podawanie mi ręki - prawa ciągle "pracuje", tak gwoli ścisłości). PS Chce ktoś kupić DK tanka (jest jeszcze warrior tank) na Xaviusie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi