Skocz do zawartości

ReVolution 2 - Włocławek, 3-5 lipca 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jako, że po siedmiu miesiącach farmienia golda, napierdalania smoków i wirtualnego romansowania z zamężnymi kobietami udało mi się zerwać z nałogiem postanowiłem pojawić się na turnieju (głównie z myślą o moich fanach) CvS2 i SF3. Kawioru się nie spodziewajcie bo nie gram od czasu kiedy przyjechała po mnie Żandarmeria Wojskowa, jadę tam głównie w celach socjalnych (tych, których wcześniej na oczy nie widziałem proszę o nie podawanie mi ręki - prawa ciągle "pracuje", tak gwoli ścisłości).

PS Chce ktoś kupić DK tanka (jest jeszcze warrior tank) na Xaviusie?

Tia pewnie cwiczysz lusterka i malowanie plotu po nocach :P Wiesz moze czy wpadnie Zero fajnie by bylo pograc w 3sa bardziej hardcorowo ;)

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jako, że po siedmiu miesiącach farmienia golda, napierdalania smoków i wirtualnego romansowania z zamężnymi kobietami udało mi się zerwać z nałogiem postanowiłem pojawić się na turnieju (głównie z myślą o moich fanach) CvS2 i SF3. Kawioru się nie spodziewajcie bo nie gram od czasu kiedy przyjechała po mnie Żandarmeria Wojskowa, jadę tam głównie w celach socjalnych (tych, których wcześniej na oczy nie widziałem proszę o nie podawanie mi ręki - prawa ciągle "pracuje", tak gwoli ścisłości).

Tia pewnie cwiczysz lusterka i malowanie plotu po nocach :P Wiesz moze czy wpadnie Zero fajnie by bylo pograc w 3sa bardziej hardcorowo ;)

Tak się złożyło, że dzisiaj wysłałem mu smsa:D Napisał, że chętnie zagra w 3s ale nie wiem czy przyjedzie na turniej.

A żebyś wiedział, że ćwiczę malowanie płotu :lol: (dłoń przyzwyczaiła się do myszki, muszę ją rozruszać). Fajnie będzie znowu się spotkać 8)

Gość GaScAn
Opublikowano

Dzięki.

Opublikowano

witam, dwa pytania

Czy turnieje bedą jakoś podzielone na dni? bo np. chetnie przyjechal bym, na SF'a ale cały weekend dla mnie odpada :(

Czy jedzie ktos z Poznania i okolic? Moglbym jechac samochodem a chetnie wezme pasażerow dla obnizenia kosztow :)

Opublikowano (edytowane)

Tak, w piątek wieczorem odbędzie się turniej MB, w niedzielę rano SFIV, a reszta w sobotę. Lecz plan i tak jest taki, że wszystko w sobotę. Jak pisałem, wszystko zależy od ilości uczestników.

Edytowane przez cieslakslash
Opublikowano (edytowane)

Mnie jednak nie będzie stać na bilet PKP (ale po cichu liczę na wsparcie finansowe moich wiernych fanów).

Muszę ciułać każdy grosz na sierpień, mam wielkie plany dotyczące mojego życiaaa lol

Edytowane przez ornit
Opublikowano
w niedzielę rano SFIV, a reszta w sobotę. Lecz plan i tak jest taki, że wszystko w sobotę.

czyli jak ktos przyjedzie w niedziele rano na SFa to sie moze okazac ze juz po turnieju czy co? :)

Opublikowano
dobra turniej się zbliża wielkimi krokami a czy ktoś zna miejscówę gdzie mogą przenocować zawodnicy z poza Włocławka ???

W pierwszym poście pisze, że można wynająć pokoje. Można i spać na ziemi, jak kto lubi, ale proponuje pierwszą opcje. Matt, jak coś, to all od 14-15. Co do SF, tez nie liczę na zbyt wiele w niedzielę, dlatego piszę, że plan jest taki, by all w sobotę. 2D pójdą szybko. :)

Gość Kasandra
Opublikowano

Ja niestety muszę odwołać przyjazd.

Niespodziewany dyżur w pracy mnie trafił i nie dam rady przyjechać.

Bardzo żałuję, że nie pogram z tyloma graczami w SFIV i 3rd Strike'a

Powodzenia wszystkim życzę.