Matt-JF 0 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Jako, że po siedmiu miesiącach farmienia golda, napierdalania smoków i wirtualnego romansowania z zamężnymi kobietami udało mi się zerwać z nałogiem postanowiłem pojawić się na turnieju (głównie z myślą o moich fanach) CvS2 i SF3. Kawioru się nie spodziewajcie bo nie gram od czasu kiedy przyjechała po mnie Żandarmeria Wojskowa, jadę tam głównie w celach socjalnych (tych, których wcześniej na oczy nie widziałem proszę o nie podawanie mi ręki - prawa ciągle "pracuje", tak gwoli ścisłości). PS Chce ktoś kupić DK tanka (jest jeszcze warrior tank) na Xaviusie? Tia pewnie cwiczysz lusterka i malowanie plotu po nocach Wiesz moze czy wpadnie Zero fajnie by bylo pograc w 3sa bardziej hardcorowo Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Jako, że po siedmiu miesiącach farmienia golda, napierdalania smoków i wirtualnego romansowania z zamężnymi kobietami udało mi się zerwać z nałogiem postanowiłem pojawić się na turnieju (głównie z myślą o moich fanach) CvS2 i SF3. Kawioru się nie spodziewajcie bo nie gram od czasu kiedy przyjechała po mnie Żandarmeria Wojskowa, jadę tam głównie w celach socjalnych (tych, których wcześniej na oczy nie widziałem proszę o nie podawanie mi ręki - prawa ciągle "pracuje", tak gwoli ścisłości). PS Chce ktoś kupić DK tanka (jest jeszcze warrior tank) na Xaviusie? Tia pewnie cwiczysz lusterka i malowanie plotu po nocach Wiesz moze czy wpadnie Zero fajnie by bylo pograc w 3sa bardziej hardcorowo Tak się złożyło, że dzisiaj wysłałem mu smsa:D Napisał, że chętnie zagra w 3s ale nie wiem czy przyjedzie na turniej. A żebyś wiedział, że ćwiczę malowanie płotu (dłoń przyzwyczaiła się do myszki, muszę ją rozruszać). Fajnie będzie znowu się spotkać 8) Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Jako, że po siedmiu miesiącach farmienia golda, napierdalania smoków i wirtualnego romansowania z zamężnymi kobietami udało mi się zerwać z nałogiem postanowiłem pojawić się na turnieju (głównie z myślą o moich fanach) CvS2 i SF3. Kawioru się nie spodziewajcie bo nie gram od czasu kiedy przyjechała po mnie Żandarmeria Wojskowa, jadę tam głównie w celach socjalnych (tych, których wcześniej na oczy nie widziałem proszę o nie podawanie mi ręki - prawa ciągle "pracuje", tak gwoli ścisłości). PS Chce ktoś kupić DK tanka (jest jeszcze warrior tank) na Xaviusie? Dzięki. Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 czerwca 2009 Proszę o wpłacanie wpisowego na konto bankowe. Cytuj
Sharg 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 witam, dwa pytania Czy turnieje bedą jakoś podzielone na dni? bo np. chetnie przyjechal bym, na SF'a ale cały weekend dla mnie odpada Czy jedzie ktos z Poznania i okolic? Moglbym jechac samochodem a chetnie wezme pasażerow dla obnizenia kosztow Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 15 czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Tak, w piątek wieczorem odbędzie się turniej MB, w niedzielę rano SFIV, a reszta w sobotę. Lecz plan i tak jest taki, że wszystko w sobotę. Jak pisałem, wszystko zależy od ilości uczestników. Edytowane 15 czerwca 2009 przez cieslakslash Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Mnie jednak nie będzie. Niestety ostatni zjazd wraz z egzaminem wypada akurat w pierwszy weekend lipca : |. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Sharq ja jestem z Poznania, odezwę się do Ciebie na dniach. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Mnie jednak nie będzie stać na bilet PKP (ale po cichu liczę na wsparcie finansowe moich wiernych fanów). Muszę ciułać każdy grosz na sierpień, mam wielkie plany dotyczące mojego życiaaa lol Edytowane 15 czerwca 2009 przez ornit Cytuj
villain 5 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Jedzie ktos moze samochodem z wawy (w sobote rano) i ma wolne miejsce ? Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Ej, kaktuar. Jedziesz w koncu czy nie? Bo nie wiem czy bookowac te bilety klasa biznes czy nie. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Ej, kaktuar. Jedziesz w koncu czy nie? Bo nie wiem czy bookowac te bilety klasa biznes czy nie. Jak mi zasponsorujesz tiketa Cytuj
gamer 1 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 dobra turniej się zbliża wielkimi krokami a czy ktoś zna miejscówę gdzie mogą przenocować zawodnicy z poza Włocławka ??? Cytuj
Sharg 0 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 w niedzielę rano SFIV, a reszta w sobotę. Lecz plan i tak jest taki, że wszystko w sobotę. czyli jak ktos przyjedzie w niedziele rano na SFa to sie moze okazac ze juz po turnieju czy co? Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 No ja bym w niedziele rano nie liczyl na zbyt wiele ;b Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 A w sobote od ktorej wszystko bedzie startowac?nie mam zbyt fajnych pociagow i o 13 dopiero na miejscu Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 18 czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 czerwca 2009 dobra turniej się zbliża wielkimi krokami a czy ktoś zna miejscówę gdzie mogą przenocować zawodnicy z poza Włocławka ??? W pierwszym poście pisze, że można wynająć pokoje. Można i spać na ziemi, jak kto lubi, ale proponuje pierwszą opcje. Matt, jak coś, to all od 14-15. Co do SF, tez nie liczę na zbyt wiele w niedzielę, dlatego piszę, że plan jest taki, by all w sobotę. 2D pójdą szybko. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Nie wiem dokładnie kto na co się wybiera, ale wydaje mi się, że najwięcej chętnych będzie pewnie na SF4. Dlatego prośba do Ciebie Cieślak nie potraktuj tego turnieju po macoszemu Cytuj
manieq 1 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 to bedzie bardzo powazny turniej jak bede to pomoge przy tym Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 czerwca 2009 Slide, wszystkie gry będą traktowane równo. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Ja niestety muszę odwołać przyjazd. Niespodziewany dyżur w pracy mnie trafił i nie dam rady przyjechać. Bardzo żałuję, że nie pogram z tyloma graczami w SFIV i 3rd Strike'a Powodzenia wszystkim życzę. Cytuj
gamer 1 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 to ostatecznie kiedy street fighter 4 piątek sobota czy niedziela ??? Bo już mi się mąci w łbie co i kiedy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi