Opublikowano 29 lipca 200915 l Manieq, bardzo fajna relacja, ale grany był capcom vs snk 2, a nie marvel vs capcom 2 ;p Wypadałoby to poprawić, chociaż wątpie że kogoś to obchodzi baj de łej: tych dwóch śmiałków to ja z kumplem (przyjechaliśmy troche późno i nie bylo już wolnych pokoi) - ale dumny byłem ze swojej konstrukcji, a spało się zaje.biście wygodnie ^_^
Opublikowano 30 lipca 200915 l Mam dla was dobrą informację otóż wkońcu i nareszcie doszły filmy z ReVo do Cieślaka i na dniach mają być na YT
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l na dniach mają być na YT raczej "na tygodniach" "lub miesiącach" trochę szkoda bo ja się wręcz nie mogę doczekać ich
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l ja nic nie poradze... Cieslak ma juz od jakiegos czasu te filmy ale nie chce mu sie ich wrzucic bo jak to mowi ma swoje zycie. eh...
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l trza było wysłać do kogoś kto ma czas na zabawę w upload filmów, na przykład do mnie
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Duke Nukem szybciej wyjdzie niż Cieślak wrzuci te filmy na YT. So true Cieślak właśnie zadzwonił z informacją, że będzie dziś w Warszawie i da mi te filmy
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland Pliki są w formacie mov, więc Cieślak wprowadził mnie w błąd Poza SF4 mam 2 walki z 3s i po kilka z GG i VF5.
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland Pliki są w formacie mov, więc Cieślak wprowadził mnie w błąd Poza SF4 mam 2 walki z 3s i po kilka z GG i VF5. Di jak mozesz to wrzuc prosze wszystko z VFa - warto by sobie przypomniec czy walki byly zaciete czy nie
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l To wrzuc te z 3sa najpierw bo sa tylkie dwie a reszte pozniej Walka z Manqiem jest swietna godna pierwszego duzego finalu offline w PL(kkuuurrwwaa czemu tylko dzisas kikow przyjalem ;/ ).
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland :************************* W końcu filmami zajął sie ktoś, kto się do tego nadaje ;p
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Wieczorem wrzucę walki z 3s, a jak starczy czasu to zacznę z VF5 lub GG - rzucę monetą, co najpierw @Snake No ba ;]
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Oglądałem tylko walki Marka z Mańkiem i teraz widać brak ogrania na Rufusa ze strony pierwszego z panów + "turniejowy stres" z obu stron . Teraz gram z Markiem prawie codziennie i chłopak cholernie ograł się na Rufusa od czasu turnieju. (Czytaj - nie byłoby już takiej chały jak wyżej ) Manieq dodaj mnie do friendsów (TasTerPL) to mogramy w końcu . Niestety najprawdopodobniej juz nie mirrory ^_^ P.S - Di tylko nie mów że przepadła walka o trzecie miejsce w CvS'a- strata tego kombosa od mastashiego byłaby katastrofą
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l P.S - Di tylko nie mów że przepadła walka o trzecie miejsce w CvS'a- strata tego kombosa od mastashiego byłaby katastrofą Wieczorem przejrzę te płyty, ale nie przypominam sobie, żebym je tam widział. Może Ukyo tego nie nagrał?
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Chyba Mr.T to nagral na sam koniec i moglo nie pojsc do czarnucha na kompa
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Dokladnie myrt ma a walke u siebie na aparacie ja jej na pewno nie dostalem
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Właśnie konwertuję walki z 3s. Napiszcie mi, kto tam grał: Remy vs. Chun - finał Pro8e vs. Matt? Yang/Yun vs. Ken - półfinał Krilluch vs. Matt?