manieq 1 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 tez na nie czekam ale jak beda to napewno bedziecie wiedzieli Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Manieq, bardzo fajna relacja, ale grany był capcom vs snk 2, a nie marvel vs capcom 2 ;p Wypadałoby to poprawić, chociaż wątpie że kogoś to obchodzi baj de łej: tych dwóch śmiałków to ja z kumplem (przyjechaliśmy troche późno i nie bylo już wolnych pokoi) - ale dumny byłem ze swojej konstrukcji, a spało się zaje.biście wygodnie ^_^ Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 To ja namieszałem, już poprawiłem Shinden zwrócił mi na to uwagę. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Mam dla was dobrą informację otóż wkońcu i nareszcie doszły filmy z ReVo do Cieślaka i na dniach mają być na YT Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 na dniach mają być na YT raczej "na tygodniach" "lub miesiącach" trochę szkoda bo ja się wręcz nie mogę doczekać ich Cytuj
manieq 1 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 ja nic nie poradze... Cieslak ma juz od jakiegos czasu te filmy ale nie chce mu sie ich wrzucic bo jak to mowi ma swoje zycie. eh... Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 trza było wysłać do kogoś kto ma czas na zabawę w upload filmów, na przykład do mnie Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Nie ma na co sie nakrecac ; ) Nie ma co ogladac Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Duke Nukem szybciej wyjdzie niż Cieślak wrzuci te filmy na YT. Cytuj
Di 839 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Duke Nukem szybciej wyjdzie niż Cieślak wrzuci te filmy na YT. So true Cieślak właśnie zadzwonił z informacją, że będzie dziś w Warszawie i da mi te filmy Cytuj
Di 839 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Eh, wszystko jest w formacie DVD, więc zgrywanie trochę potrwa... Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland Pliki są w formacie mov, więc Cieślak wprowadził mnie w błąd Poza SF4 mam 2 walki z 3s i po kilka z GG i VF5. Cytuj
villain 5 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland Pliki są w formacie mov, więc Cieślak wprowadził mnie w błąd Poza SF4 mam 2 walki z 3s i po kilka z GG i VF5. Di jak mozesz to wrzuc prosze wszystko z VFa - warto by sobie przypomniec czy walki byly zaciete czy nie Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 To wrzuc te z 3sa najpierw bo sa tylkie dwie a reszte pozniej Walka z Manqiem jest swietna godna pierwszego duzego finalu offline w PL(kkuuurrwwaa czemu tylko dzisas kikow przyjalem ;/ ). Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland :************************* W końcu filmami zajął sie ktoś, kto się do tego nadaje ;p Cytuj
manieq 1 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 No to fakt dzizas kicki lykales strasznie na moje szczescie Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Wieczorem wrzucę walki z 3s, a jak starczy czasu to zacznę z VF5 lub GG - rzucę monetą, co najpierw @Snake No ba ;] Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Oglądałem tylko walki Marka z Mańkiem i teraz widać brak ogrania na Rufusa ze strony pierwszego z panów + "turniejowy stres" z obu stron . Teraz gram z Markiem prawie codziennie i chłopak cholernie ograł się na Rufusa od czasu turnieju. (Czytaj - nie byłoby już takiej chały jak wyżej ) Manieq dodaj mnie do friendsów (TasTerPL) to mogramy w końcu . Niestety najprawdopodobniej juz nie mirrory ^_^ P.S - Di tylko nie mów że przepadła walka o trzecie miejsce w CvS'a- strata tego kombosa od mastashiego byłaby katastrofą Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 P.S - Di tylko nie mów że przepadła walka o trzecie miejsce w CvS'a- strata tego kombosa od mastashiego byłaby katastrofą Wieczorem przejrzę te płyty, ale nie przypominam sobie, żebym je tam widział. Może Ukyo tego nie nagrał? Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Chyba Mr.T to nagral na sam koniec i moglo nie pojsc do czarnucha na kompa Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Dokladnie myrt ma a walke u siebie na aparacie ja jej na pewno nie dostalem Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Właśnie konwertuję walki z 3s. Napiszcie mi, kto tam grał: Remy vs. Chun - finał Pro8e vs. Matt? Yang/Yun vs. Ken - półfinał Krilluch vs. Matt? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi