alik 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 mam nadzieję że na SBO tym bardziej nie będziesz grał :ban: xd
VeluriaN 1 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Dla czego Dante jest bez dopisku TLT xD ?? Bo jadę incognito Nie będę grał. A szkoda, szkoda Dante jest z TLT, prosze o dopisanie do uczestników : -Velurian TLT -Lechu aka Gomez TLT
Di 839 Opublikowano 26 maja 2009 Autor Opublikowano 26 maja 2009 -Velurian TLT -Lechu aka Gomez TLT Dopiszę, jak odpowiednio to zgłosisz @Alik Niestety nie będę miał czasu.
Xiao 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) Di, a kiedy można się spodziewać jakiegoś konkretniejszego info odnośnie samej miejscówki? tak z ciekawości zapytuję, może coś przeoczyłam Edytowane 4 czerwca 2009 przez Xiao
alik 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Kurde żal jak dla mnie, że na chyba obecnie największy turniej w Polsce. Ma zamiar przyjść zaledwie 30 osób, jestem ciekaw czy BR'ka coś zmieni. Bo wydaje mi się że jednak nie.
Cambion 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Może nie będzie tłumów, ale za to będą ludzie z polskiej sceny Tekkena, których kojarzę i myślę że poziom najgorszy nie będzie. ^_^
Di 839 Opublikowano 8 czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 czerwca 2009 Di, a kiedy można się spodziewać jakiegoś konkretniejszego info odnośnie samej miejscówki? tak z ciekawości zapytuję, może coś przeoczyłam Przepraszam, nie zauważyłem tego posta. Odpowiem w ten sposób: jak będę mógł napisać i sam będę miał więcej informacji to i na forach będzie wiadomo
Di 839 Opublikowano 14 czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 czerwca 2009 Lista zaktualizowana. No co jest, DR się nudzi?
MTC 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Lista zaktualizowana. No co jest, DR się nudzi? Hmm nic nie napisałem ale na liście jestem hmm :-) Ok na nSports to zawsze jestem, więc spodziewajta się mnie Di, a kiedy można się spodziewać jakiegoś konkretniejszego info odnośnie samej miejscówki? tak z ciekawości zapytuję, może coś przeoczyłam Poprzednim razem spaliśmy na pod stołami bilardowymi i na prowizorycznie zrobionych łóżkach z krzeseł (w jakąś tam zimę). Sway miał najlepiej bo leżał przy "Lady N*" która grzała go jak termofor, ale i tak rano wstał jakiś taki kulawy. Ale co z tego, bawił się najgorzej. Dostał krótki rozkaz położenia się spać i bez dyskusji. Więc siostro ciesz się że będzie lato :-) CZY KTOŚ WIE CZY BĘDZIE SZYBKONÓŻKA...?
Di 839 Opublikowano 16 czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 czerwca 2009 Wideozapowiedź Time To Play Leszno 2009 Najprawdopodobniej tym razem nie będzie możliwości rozegrania oficjalnego turnieju drużynowego (czytaj: z nagrodami i prowadzonego przeze mnie), jednak niedzielę będziecie mieli wolną, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście sami go sobie zorganizowali i rozegrali, tak 4fun
Snake. 9 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Fajny ten trailer, ale z Tekkenem to mogli sie bardziej postarać, niż dawać tylko jakieś urywki wyciągniete chyba z walk promujących gre przed premierą na gametrailers. Ten koleś pierwszy z brzegu w 1:23 to Neo? Tak z ciekawości pytam ;p
Di 839 Opublikowano 16 czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Chodziło o filmy wysokiej jakości (naprawdę wysokiej), których nie szło znaleźć. Zresztą pytałem o filmy na forum, więc Ty się mogłeś bardziej postarać i coś zdziałać Edytowane 16 czerwca 2009 przez Di
Di 839 Opublikowano 17 czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 czerwca 2009 http://ttp.poznan.pl/viewpage.php?page_id=66 Listę w końcu możecie przeglądać na stronie Postacie included, rzecz jasna
Di 839 Opublikowano 19 czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 czerwca 2009 (edytowane) Mail Szczegóły w pierwszym poście. Edytowane 19 czerwca 2009 przez Di
Keii 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Mail Szczegóły w pierwszym poście. Załamujesz mnie Di... Jak można być takim służbistą - wytłumacz mi to. Rozumiem że są jakieś zasady, ale zasady zasadami, znamy się już wszyscy nie od dziś więc mógłbyś na to przyknąć oko.
Di 839 Opublikowano 22 czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 czerwca 2009 (edytowane) Pójdź porób juggle lepiej Mam ważniejsze sprawy niż spisywanie nicków z forum, jak dostanę mail to przynajmniej jest dowód, że ktoś się zapisał. Jak Ci się nie podoba taka forma to trudno, nie będę rozpaczał. znamy się już wszyscy Równie dobrze mogę powiedzieć, że już trzeci raz zapisy mają taką formę. Edytowane 22 czerwca 2009 przez Di
fishbone 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Hmm no nie wiem, zjawię się o ile nie będzie to kolidować z konkurencyjną imprezą w Knyszynie Debil
Tundra 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Oj Fishbone widzę, że nie wiesz na co się porywasz...
Di 839 Opublikowano 27 czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 czerwca 2009 Takie rzeczy, jeśli już, to na PM...
VeluriaN 1 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Hmm no nie wiem, zjawię się o ile nie będzie to kolidować z konkurencyjną imprezą w Knyszynie Debil ej Alek słyszałeś co on powiedział??brzydkie słowo:D A już na poważnie to może jednak pojedziemy do tego knyszyna Alek?? A ty freefrag wyzwałeś "wsciekłe nogi mistrza Taek won do" no no za odwage masz 5 za rozwage gołą pałe....ehhh a Nevan ostatnio tak zachwalał ludzi z Knyszyna za postępy... Oj Fishbone widzę, że nie wiesz na co się porywasz... No a jak!!! jasne że nie wie:P ale może sie kiedyś dowie:D
Snake. 9 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Ale co, że Nevan go zbije w tekkena? Czy że go pojedzie na forum? Mi zrobił obydwie rzeczy i jakoś żyje do dzisiaj. ;] Żeby nie było, rozśmieszył mnie ten tekst Nevana i bulwers Fishbone'a Edytowane 27 czerwca 2009 przez Snake.
Di 839 Opublikowano 27 czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 czerwca 2009 Jaki FreeFrag? Tomek, na drugi raz patrz na to, komu odpisujesz...
Snake. 9 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Hehe, też to zauważyłem. No, myśle że przyjade. W końcu turniej w stolicy polskiego tekkena, jak tu sie nie pojawić. Tak wiem, mail, zaraz wyśle ;] Ale w sumie to troche chamskie, ludzie będą włóczyć się całą polskie, a Matt i Devil podjadą, zagrają, pójdą na obiad, wrócą, zagrają finał i pojadą z kasą do domu ;p
alik 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 to jaka jest data w końcu tej imprezy ??
Rekomendowane odpowiedzi