Meanthord 325 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Witam! Mam pytanko, mianowicie czy istnieja gry na PSX-a, w ktorych istnieje opcja co-op? Konkretnie - wspolne przechodzenie misji czy cos takiego? Nie interesuje mnie deathmatch, pojedynki w teamach, ale stricte co-op wlasnie. Wiem, ze to nie ta generacja (ehh, Gearsy ), ale moze jednak cos sie znajdzie? Slyszalem cos o MOH? Pozdrowka! Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Legend of Mana, Klonoa Beach Volleyball, może któryś Twisted Metal (TM: Black na PS2 można przejść w co-opie na split screenie; nie wiem jak tam wcześniejsze), oczywiście strzelanki z automatów: Metal Slug, Gradius, Parodius, R-Type... Poza tym w Japonii wychodziły na Pleja nawalanki chodzone, jak choćby Panzer Bandit. Jest nieśmiertelne Diablo, najlepsze oczywiście na PC przez BN albo LAN, ale łuzganina we dwóch/dwoje na jednym TV także ma swój urok. Dla mnie Baldur's Gate: Dark Alliance na PS2 to czysto konsolowy remake tamtego Diablo. Licencja Forgotten Realms i słowa Baldur's Gate w tytule są raczej dla picu. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Witam! Mam pytanko, mianowicie czy istnieja gry na PSX-a, w ktorych istnieje opcja co-op? Konkretnie - wspolne przechodzenie misji czy cos takiego? Nie interesuje mnie deathmatch, pojedynki w teamach, ale stricte co-op wlasnie. Wiem, ze to nie ta generacja (ehh, Gearsy ), ale moze jednak cos sie znajdzie? Slyszalem cos o MOH? Pozdrowka! W MOH 1 i 2 z tego co pamiętam można było zagrać tylko przeciwko sobie. Jeżeli chodzi o wspólne przechodzenie gry to Przede wszystkim: Bugs Bunny & Taz: Time busters - wymagająca i wciągająca platformówka na dwóch z Bugsem i Tazem w rolach głównych Fighting Force - chodzona bijatyka (nie wiem czy część druga oferowała przechodzenie na dwóch) Seria Winning Eleven/ISS Pro Evolution Soccer/Pro Evolution Soccer WWF Smackdown 1 i 2 - tryb kariery z tego co pamiętam można było przechodzić na dwóch i więcej. To chyba tyle co pamiętam. Jak coś sobie przypomne to napisze. Cytuj
Gnapek 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Doom - Z tym że trzeba mieć 2 konsole, 2 TV, 2 gry i kabel by połączyć te 2 konsole i można śmigać we 2 graczy na misje Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Spec ops , seria. ale pare piwek na rozweselenie co by nie wybrzydzac miliona bugow i grafiki, zabawa gwarantowana. 1 Cytuj
White 23 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Star Wars Jedi Power Battles. Do tej pory lubie sobie z kumplem popykać. W co-opie to masakrycznie miodny beat-em-up. Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Bugz Bunny & Taz Timebusters - naprawdę przyjemny co-op na jednej konsoli na jednym ekranie. Cytuj
MarA 0 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 NO to tak: Star Wars Jedi Power Battles bardzo dobra gra w co-op, jak i również Furue Cop L.A.P.D. Gra w której chodziło się Mechami i nawalało. Dosyć fajna gra. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 16 lutego 2023 Opublikowano 16 lutego 2023 A czy są gry co-op na PSX obsługujące kierownicę i pistolet ? Było coś takiego na PS2 Starsky & Hutch. Czy coś w tym stylu jest na PSX ? Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Point Blank chyba jest w co-opie na pistolet. Cytuj
Alec 2 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Chyba World's Scariest Police Chases, ale nie jestem pewny czy obsługuje oba sprzęty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi