Gość Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) Co jakiś czas, gdy pisze na laptopie w Wordzie nagle kursor sam w trakcie jakiegos słowa przenosi się np. do innej linijki i muszę przesuwać się do fragmentu w którym pisałem. CO może być przyczyną? Laptop Toshiba A200 Używam MS Office 2007 Windows Vista Niedawno robiłem formata więc nie wiem czemu takie działanie. Edytowane 3 maja 2009 przez rafaelvdv Cytuj
Gość Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 możliwe bo własnie mi sterowniki cos nie pasowały do touchpada. i ikonka synapsis touchpad uciekła z paska. Macie może jakies sterowniki by przywrócic ikonke przy zegarku touchpada? Pewnego razu gdy uruchomiłem kompa na baterii klawisz przycisku touchpada nie działał. i po tym zdazeniu właśnie mi uciekła ikonka. Macie jakies rozwiązanie. Jedyne co w kompie zmieniałem to antywirus na AVIRA tzw. parasolka moze to ona wywaliła mi sterownik ? Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 stonie chodziło raczej o to że muskasz palcami Toucha podczas pisania Sterowniki dla XP i Visty X86 http://files.laptopvideo2go.com/synaptics/..._v12.2.11.0.exe Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 pod tym linkiem pokazuje sie Error 404 Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 stery są na bank na tym forum po prostu poszukaj! Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 (edytowane) Temat do zamknięcia Udało się rozwiązać problem Wielkie dzieki za pomoc Edytowane 11 czerwca 2009 przez rafaelvdv Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi