Gość _Be_ Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Nisenenmondai (pipi). nie byłem Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Nisenenmondai (pipi). O, aż se chyba coś zapuszczę. Earth chyba jeszcze grało? Był kto? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Ja byłem na nich na Unsoundzie w zeszłym roku i takie nudne gó/wno że głowa mała. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Kumpel był na Earth i mówi, że bylo niesamowicie. Nasluchal sie że na unsoundzie ch.ujnia straszna, ale przed offem grali w kościele, który dużo dawał do ogólnego odbioru plus mówił, że wręcz tantryczne przeżycie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Jechałbym w sumie zobaczyć Flatbush Zombies, Machinedruma i Thundercata. Czekam więc na bilety jednodniowe. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 co jest łapka? jedziesz czy nie? Cytuj
django 549 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 W porównaniu z zeszłym rokiem to bieda, ale może się wybiorę na dzień z Pantha du Prince. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 tej no jade. co tam warto zobaczyc poza clutch, jagga jazzist i mudhoney? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Może jakieś dobre zespoły? Sprawdz Fidlar, GZA, Beach Slang, Lightning Bolt, Flatbush Zombie, Kiasmos, Syny i Pantha du Prince Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 bylem, bylo za(pipi)iscie. duzo dobrej muzyczki odsluchalem przed festiwalem, jeszcze wiecej poznalem na zywo. najlepsze koncerty festiwalu: Fidlar, Clutch, Mudhoney, Mgła, z innych klimatów spoko było Yung Lean, Gusgus, Jagga Jazzist. To co Bluber wymienial tez OK to co widzialem (gza nie bylo) Najwieksza beka oczywiscie z Kalibra, no i to Islam Chipsy nad którym są spusty wiało chu.jem. no i naglosnienie mogloby byc lepsze. plus za duzo elektroniki i muzyki eksperymentalnej a za malo pier.dolniecia i rapsow jak na moj gust. nie wiem czemu Clutche i Fidlary graly o 18-19 jak jeszcze bylo jasno, a w nocy przy pelnej publice wychodzily zespoly grajace muzyke z gameboya. aha no jak wiadomo odwołali w sumie z 3 czy 4 headlinerów, ale na wszystkich mialem wyje.bane. mimo to beczunia troche. ale spoko atmosfera ogolnie, poza muzyka dobre dupecz.ki i food trucki, ogolnie polecam. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Lightning Bolt zaje.bisty oraz Jambinai no i Pantha tez spoko, reszta raczej ch,ujnia zwlaszcza wszystko co grało w namiocie trójki bo brzmiało jak sraka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi