Dark_Slide 2 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Czy ktoś chce zamawiać? Na chwilę obecną zamiawiają 3 osoby. http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...duct%5FID=74492 http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...roduct_ID=74188 Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Ja być może będe chętny na BlazBlue. Postaram się potwierdzić jak najszybciej. Fajny zestawik, wiadomo może czy takie będą w ogóle dostępne w Europie? Aha, zawsze zapominam, więc zapytam dla pewności - na ps3 nie ma problemów z żadnymi blokadami regionalnymi? Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 po co na chwilę obecną ściągać z USA?Do premiery został szmat czasu i nie wiadomo jak będzie z tymi grami w EUR(może na allegro ktoś będzie sprzedawał lub preordery w polskich sklepach) Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Ja mam takie pytanie bo temat juz troche starawy, zamawialiscie juz to cudo? Jak to to ile wam wyszlo cenowo za wszystko? Chodzi mi o BlazBlue Edytowane 8 czerwca 2009 przez CalopS Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 8 czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 czerwca 2009 Byliśmy zmuszeni zrezygnować, bo nigdzie nie mogliśmy znaleźć sklepu, który wysłałby grę do Polski Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 No to mnie teraz podbudowaliscie niemac co Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Eee tam, ja sie nie martwie. Jeszcze tylko trzy tygodnie i będe mógł usłyszeć "kotai, kotai" na swoim tiwiku. Nic nie zepsuje mi humoru <nolife> O kurde, dopiero teraz przeczytałem że gra ma nie zostać wydana w Europie...ja (pipi)ie. Trzeba sie bedzie bawić w jakieś importy. Edytowane 9 czerwca 2009 przez Snake. Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Ja juz po woli podejmuje kroki sciagniecia gierki moze cos z tego wyjdzie Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 jest nioebezpiecznie Panowie, po prostu po zamknieciu lik-sanga (sony wytoczylo im proces za wysylanie na PSP gier poza granice wyznaczonego regionu to zmniejszalo im zyski przez roznice kursowe) nikt nie chce wysylac gier do Europy. Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 (edytowane) Z tego co pisze Valhalla to KOFXII ma mieć premierę w Europie 29 lipca, a BlazBlue w stu procentach pojawi się na znanym serwisie aukcyjnym Edytowane 13 czerwca 2009 przez Patoslaw Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Z tego co pisze Valhalla to KOFXII ma mieć premierę w Europie 29 lipca, a BlazBlue w stu procentach pojawi się na znanym serwisie aukcyjnym To super, fajnie ze bedzie mozn kupic KOFXII, a jezeli chodzi o Blaz BLue to jezeli nie bedzie wersji europejskiej i trzeba bedzie sciagnac wersje z Japoni lub USA to czy bedzie ona u nas (w Polsce) dziala bez problemow (blokada regionalna??) Cytuj
Di 847 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Gry na PS3 nie mają blokady regionalnej, więc będzie. Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Gry na PS3 nie mają blokady regionalnej, więc będzie. super - dzieki za info! Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Z tego co pisze Valhalla to KOFXII ma mieć premierę w Europie 29 lipca, a BlazBlue w stu procentach pojawi się na znanym serwisie aukcyjnym To super, fajnie ze bedzie mozn kupic KOFXII, a jezeli chodzi o Blaz BLue to jezeli nie bedzie wersji europejskiej i trzeba bedzie sciagnac wersje z Japoni lub USA to czy bedzie ona u nas (w Polsce) dziala bez problemow (blokada regionalna??) Tylko ,ze cena do ciekawych nalezec nie bedzie bo jeszcze nie widzialem oferty na ebayu ktora wychodzilaby ponizej 200 zeta za BB a trzeba jeszcze naliczyc marze dla przedsiebiorczych. Swoja droga to jak ktos chce to wersja azjatycka BB na play-asia jest dostepna i wychodzi kolo 200-210 zeta z przesylka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi