tomsho 0 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Siema. Szukam osoby, która wie w jaki sposób zmienic napis pod logiem PS podczas ładowania gry. Chodzi mi o napis ENJOY - Presented By UK ANGEL 2003. Po rozbiciu obrazu z grą mam kilkanaście plików, ale nie wiem gdzie to może byc Screen jest wykonany przeze mnie i nie jest to żaden fake. Potrzebuje jakiejś wskazówki, narzędzia, czegokolwiek :closedeyes:. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PSXboot/ To nie jest w żadnym pliku, tylko na bodajże 16 sektorze obrazu. ;] Cytuj
tomsho 0 Opublikowano 3 maja 2009 Autor Opublikowano 3 maja 2009 http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PSXboot/ To nie jest w żadnym pliku, tylko na bodajże 16 sektorze obrazu. ;] Super Dzięki Ci bardzo Tego oczekiwałem ^_^ Na razie obrazka nie zmieniałem bo nie chcę mi się chranic z tymi wszystkimi programami. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ! Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) o produkujesz już gry Edytowane 3 maja 2009 przez Labtec Cytuj
tomsho 0 Opublikowano 3 maja 2009 Autor Opublikowano 3 maja 2009 o produkujesz już gry Napisałem tak bo gry z PSOne zamieniam na format PBP, który obsługuje konsola PSP Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Ja się za obrazek też nie brałem. Słabo się znam na 3d i zawsze mi kaszanka wychodziła. Tą czachę to tak dla draki wstawiłem (wyjąłem z jakiegoś pirata od Paradox'u). Szkoda, że żółta, a nie biała, no ale nie można mieć wszystkiego. ;D Cytuj
Michas 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 (edytowane) Przepraszam że nie na temat ale nie wiem za bardzo gdzie upchnąć to pytanko. Mam mały problem z grą na psx , future cop ponieważ w folderze z grą są pliki w formacie PSP i PBP nie wiem co z nimi zrobić lub jak je pozamieniać żeby po wypaleniu wszystko chodziło jak należy. Wiem że jest to gra przerobiona by chodziła na PSP a ja chcę by chodziła na PSX. Może ktoś mi pomoże ? Był bym wdzięczny. Edytowane 4 maja 2009 przez Michas Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Przepraszam że nie na temat ale nie wiem za bardzo gdzie upchnąć to pytanko. Na pewno nie w tym... Cytuj
tomsho 0 Opublikowano 7 maja 2009 Autor Opublikowano 7 maja 2009 Przepraszam że nie na temat ale nie wiem za bardzo gdzie upchnąć to pytanko. Na pewno nie w tym... Dobra, skoro w tym napisał to mu już odpowiem ^_^ http://www.speedyshare.com/284786127.html Ściągasz program z tego linku Uruchamiasz i pokazuje Ci się okno Klikasz na 'Browse', wybierasz plik EBOOT.PBP z grą. I potem naciskasz tylko 'Extract ISO from EBOOT'. Gra będzie w formacie iso (jak nie pasuje to możesz zawsze zapisac w czymś inny np.programem UltraISO. Cytuj
Michas 0 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Wielkie dzięki za tą informacje . Gra śmiga aż miło , bardzo długo jej nie mogłem znaleźć a jak już znalazłem to nie wiedziałem co znią zrobić . Normalnie z nieba mi spadłeś , jeszcze raz bardzo Ci dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi