Shakeawake 5 Opublikowano 3 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2009 Pojawił się nowy trailer, wprowadzający cię w historię Eddie'ego Riggsa - legendarnego metalowca, który trafił na dno piekła. Premiera nastąpi 16 października bieżącego roku. Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=3pxEH-v7E5U...player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2009 jak tylko uslyszalem Jacka Blacka to od razu przekonalem sie do tej gry zapowiada sie fajnie, ale nie znajdzie sie na liscie moich must-have'ow na ten rok moze jak bedzie wolna gotowka Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 3 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2009 Pomieszanie z poplątaniem. Metalowiec bijący gnomy gitarą? Nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 4 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2009 Po mega pozytywnej zapowiedzi w PSX Extreme, i najnowszym trailerze z E3 (Trailer) wiem, że coś jest na rzeczy. Świetny humor, zróżnicowany rozgrywka, Ozzy Osbourne i czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
xiii-13 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2009 Po zapowiedziach w PE nakrecilem sie na ten tytul Msle ze warto czekac Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 5 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2009 Z jednej strony genialny pomysł na grę, moje klimaty muzyczne, Jack Black i niewybredny humor - z drugiej trochę "oszczędna, uproszczona i z grubsza ciosana" strona graficzna. Miejmy nadzieję, że rozgrywka to wynagrodzi, ale na jesieni będzie kilka mocniejszych hitów które u mnie mają pierwszeństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2009 ja sie strasznie napalam na klimat u humor tej gry troche mniej na samą rozgrywke, chociaz tutaj w sumie moge tylko gdybac skoro nie gralem grafa rzeczywiscie miejscami zahacza wręcz o ps2 , ale za to nadrabia muzyką mam nadzieje ze gra okaże sie fajna i pomysł nie zostanie zmarnowany, serio chetnie bym w to pograł ze wzgledu na klimat wiec mam anadzieje ze reszta bedzie chociaz na tyle dobra zeby dalo sie grac Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 5 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2009 Ale jaja. Activision chce od EA 15 milionów zielonych rekompensaty, czyli tyle ile podobno wyłożyli na produkcję gry zanim ją sprzedali elektronikom. Buahaha. Dobre. Activision chce spowrotem Brutal Legend Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) Jack'a Black'a lubię (szczególnie za twórczość Tenacius D) i mam nadzieje, że Brütal Legend będzie przedni, zarówno dla fana HM jak i dla kogoś kto słucha np. Ozzy'ego od święta (to ja ) Edytowane 6 czerwca 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Ja mam nadzieję na porządnego slaszera z użyciem siekier i toporów w rytm muzyki metalowej. Do tego dodać jakieś nieprzeciętne miejscówki i czarny humor i będzie hit Bo sam udział Blacka (którego bardzo lubię) jeszcze nie jest gwarantem sukcesu. Ale patrzę w przyszłość nastawiony optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 5 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2009 Jack Black w akcji Świetny design wszystkiego - postaci, przeciwników, boss'ów, lokacji. Humor mi pasi, także jest dobrze P.S. czy mi się wydaje, czy fizyka jazdy autkiem trochę ssie? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Nowy (dzisiejszy) odcinek GTTV jest poświęcony Brutal Legend. Polecam obczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 Pełny SOUNDTRACK! http://kotaku.com/5333045/ea-denmark-drops...lete-soundtrack Prezentuje się lepiej niż niejeden Guitar Hero! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 Wie ktos moze kiedy jest premiera? Ostatnio obejrzalem Pick of Destiny i jeszcze bardziej napalilem sie na ta gierke Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) Pełny SOUNDTRACK! http://kotaku.com/5333045/ea-denmark-drops...lete-soundtrack Prezentuje się lepiej niż niejeden Guitar Hero! Znacznie lepiej. Dobrze, że Schaffer trafił pod skrzydła EA, bo Majesco (obecne szefostwo Activision pewnie też chciałoby zacisnąć pasa na OST) nigdy by nie ściągnęło takich wykonawców. Edytowane 9 sierpnia 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Kabbage Boy Cinematic Kapitalne scenki, fabuła też się ciekawie zarysowywuje do tego fajny patent dla tych bardziej wrażliwych Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Czekam na demko. Możliwe, że preorder siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Czekam na demko. Możliwe, że preorder siądzie. Dziś ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Wow. To super. Nie mogę się doczekać, o której jest gdzieś aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Wow. To super. Nie mogę się doczekać, o której jest gdzieś aktualizacja? Demo ma być, ale nie wiadomo na jakim PSS. Aktualizacja tak jak zawsze, koło 18 europejska, po 22 amerykańska. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Coś nie ma tego demka... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Demko jest dla pre-orderowcow. Reszta dostanie "w przyszlosci". Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 17 września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 września 2009 Demko jest dla pre-orderowcow. Reszta dostanie "w przyszlosci". Równo za tydzień będzie dostępne dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 października 2009 Zmieniłem zdanie co do tej gry. Na początku byłem dosyć negatywnie nastawiony. Uważałem, że taki dziwny eksperyment po prostu nie wypali i będzie kicha. Dzisiaj po zagraniu w demo już wiem, że w grę na pewno zainwestuję. Za(pipi)ista przygodówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 1 października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 października 2009 Dzisiaj po zagraniu w demo już wiem, że w grę na pewno zainwestuję. Za(pipi)ista przygodówka. Wpis, po ograniu demka czekam na pełną wersje tejże gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi