Opublikowano 3 maja 200915 l Pojawił się nowy trailer, wprowadzający cię w historię Eddie'ego Riggsa - legendarnego metalowca, który trafił na dno piekła. Premiera nastąpi 16 października bieżącego roku. Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=3pxEH-v7E5U...player_embedded
Opublikowano 3 maja 200915 l jak tylko uslyszalem Jacka Blacka to od razu przekonalem sie do tej gry zapowiada sie fajnie, ale nie znajdzie sie na liscie moich must-have'ow na ten rok moze jak bedzie wolna gotowka
Opublikowano 3 maja 200915 l Pomieszanie z poplątaniem. Metalowiec bijący gnomy gitarą? Nie dla mnie.
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Po mega pozytywnej zapowiedzi w PSX Extreme, i najnowszym trailerze z E3 (Trailer) wiem, że coś jest na rzeczy. Świetny humor, zróżnicowany rozgrywka, Ozzy Osbourne i czego chcieć więcej?
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Po zapowiedziach w PE nakrecilem sie na ten tytul Msle ze warto czekac
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Z jednej strony genialny pomysł na grę, moje klimaty muzyczne, Jack Black i niewybredny humor - z drugiej trochę "oszczędna, uproszczona i z grubsza ciosana" strona graficzna. Miejmy nadzieję, że rozgrywka to wynagrodzi, ale na jesieni będzie kilka mocniejszych hitów które u mnie mają pierwszeństwo...
Opublikowano 5 czerwca 200915 l ja sie strasznie napalam na klimat u humor tej gry troche mniej na samą rozgrywke, chociaz tutaj w sumie moge tylko gdybac skoro nie gralem grafa rzeczywiscie miejscami zahacza wręcz o ps2 , ale za to nadrabia muzyką mam nadzieje ze gra okaże sie fajna i pomysł nie zostanie zmarnowany, serio chetnie bym w to pograł ze wzgledu na klimat wiec mam anadzieje ze reszta bedzie chociaz na tyle dobra zeby dalo sie grac
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Ale jaja. Activision chce od EA 15 milionów zielonych rekompensaty, czyli tyle ile podobno wyłożyli na produkcję gry zanim ją sprzedali elektronikom. Buahaha. Dobre. Activision chce spowrotem Brutal Legend
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Jack'a Black'a lubię (szczególnie za twórczość Tenacius D) i mam nadzieje, że Brütal Legend będzie przedni, zarówno dla fana HM jak i dla kogoś kto słucha np. Ozzy'ego od święta (to ja ) Edytowane 6 czerwca 200915 l przez stoodio
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Ja mam nadzieję na porządnego slaszera z użyciem siekier i toporów w rytm muzyki metalowej. Do tego dodać jakieś nieprzeciętne miejscówki i czarny humor i będzie hit Bo sam udział Blacka (którego bardzo lubię) jeszcze nie jest gwarantem sukcesu. Ale patrzę w przyszłość nastawiony optymistycznie.
Opublikowano 5 lipca 200915 l Jack Black w akcji Świetny design wszystkiego - postaci, przeciwników, boss'ów, lokacji. Humor mi pasi, także jest dobrze P.S. czy mi się wydaje, czy fizyka jazdy autkiem trochę ssie?
Opublikowano 24 lipca 200915 l Nowy (dzisiejszy) odcinek GTTV jest poświęcony Brutal Legend. Polecam obczaić.
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Pełny SOUNDTRACK! http://kotaku.com/5333045/ea-denmark-drops...lete-soundtrack Prezentuje się lepiej niż niejeden Guitar Hero!
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Wie ktos moze kiedy jest premiera? Ostatnio obejrzalem Pick of Destiny i jeszcze bardziej napalilem sie na ta gierke
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l t3xz napisał(a): Pełny SOUNDTRACK! http://kotaku.com/5333045/ea-denmark-drops...lete-soundtrack Prezentuje się lepiej niż niejeden Guitar Hero! Znacznie lepiej. Dobrze, że Schaffer trafił pod skrzydła EA, bo Majesco (obecne szefostwo Activision pewnie też chciałoby zacisnąć pasa na OST) nigdy by nie ściągnęło takich wykonawców. Edytowane 9 sierpnia 200915 l przez Hela
Opublikowano 17 września 200915 l Kabbage Boy Cinematic Kapitalne scenki, fabuła też się ciekawie zarysowywuje do tego fajny patent dla tych bardziej wrażliwych
Opublikowano 17 września 200915 l W dniu 17.09.2009 o 12:05, estel napisał(a): Czekam na demko. Możliwe, że preorder siądzie. Dziś ma być.
Opublikowano 17 września 200915 l Wow. To super. Nie mogę się doczekać, o której jest gdzieś aktualizacja?
Opublikowano 17 września 200915 l W dniu 17.09.2009 o 12:10, estel napisał(a): Wow. To super. Nie mogę się doczekać, o której jest gdzieś aktualizacja? Demo ma być, ale nie wiadomo na jakim PSS. Aktualizacja tak jak zawsze, koło 18 europejska, po 22 amerykańska.
Opublikowano 17 września 200915 l W dniu 17.09.2009 o 20:40, Emet napisał(a): Demko jest dla pre-orderowcow. Reszta dostanie "w przyszlosci". Równo za tydzień będzie dostępne dla wszystkich.
Opublikowano 1 października 200915 l Zmieniłem zdanie co do tej gry. Na początku byłem dosyć negatywnie nastawiony. Uważałem, że taki dziwny eksperyment po prostu nie wypali i będzie kicha. Dzisiaj po zagraniu w demo już wiem, że w grę na pewno zainwestuję. Za(pipi)ista przygodówka.
Opublikowano 1 października 200915 l W dniu 1.10.2009 o 14:46, estel napisał(a): Dzisiaj po zagraniu w demo już wiem, że w grę na pewno zainwestuję. Za(pipi)ista przygodówka. Wpis, po ograniu demka czekam na pełną wersje tejże gry.