humanno 201 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 Ale ja lubię Upgreadów mam juz troche porobionych, fajnie ze jest kilka rodzajów znajdzków, jak np te przedstawiające legendy owego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 29 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2009 Wczoraj przeszedłem ok 30% gry i szczerze polecam ten tytuł. Gameplay nie jest może jakiś odkrywczy ale klimat i humor zabija! Dawno się tak nie uśmiałem grając Jeśli tylko klimaty metalowe nie kują Was w uszy to nie ma co się zastanawiać na kupnem Niestety dotychczasowe wyniki sprzedaży zapowiadają kolejną porażkę T. Shafer'a. Myślę że gwoździem do trumny zarówno Psychonauts jak i BL jest to że to "zaledwie" poprawne gry w kwestii gameplay'u i grafiki. Ludzie niestety wolą teraz grać w kolejne FPS'y zamiast w coś oryginalniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 29 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2009 ano niestety tak to bywa, wyżerka odgrzewanych [choć moze i smacznych] kotletów pokroju MW2. Ja Brutala skonczylem wczoraj i chialbym z tego miejsca zaprzeczyć jakoby gra pękała w kilka h. Ja w obawie wlasnie przed takim obrotem spraw troche zwiedzalem, wypelnialem sidequesty. Nie raz sie zdziwilem gdy po zaliczeniu kolejnego chapteru wypatrywałem końca gry a tam w statsach np..60% completed. Wiadomo, na chamca wszystko da rade. Wystartowalem na hardzie oczywiście, i cala gra [teraz mam jakies 86% pomimo zakonczenia story] zajeła mi myśle minimum 10h, a sądze ze nawet ok 12h. Nie jest to też nieziemski wyczyn, ale wypatrywałem szybszego końca. ZOstaly mi w zasadzie do odnalezienia znajdki i zaliczenie kilku wyścigów które do banalnych nie należą. BL ma to coś, dzieki wkładowi takich osobistosci jak Shafer, a nie tylko speców od marketingu dbających o popyt na ich "produkt". Mosh pit! Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) No co mogę powiedzieć... kupiłem, zagrałem i gram dalej:D Świetna giera! Wreszcie gra z dobrą muzyką, świetnym klimatem i humorem, nie oczekiwałem czegoś tak wspaniałego... A i trofea nie są wcale takie łatwe. Mam nadzieję że zrobią drugą część Edytowane 3 grudnia 2009 przez KainGorn Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 Również bawie się wysmienicie. Nie jestem fanem rts'ow wiec mam pod górke ale humor oraz po prostu gameplay wciągają bardzo intensywnie. Pure fun, a mega fanem metalu tez nie jestem. Doceniam prace wlozona w ten produkt. Pozazdrościc wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Gra niezaprzeczalnie zasługuje na uznanie. Wydaje mi sie ze jej największą wadą, jednocześnie skracającą żywotność, są misje poboczne. Nie ma ich zbyt dużo [chociaż bardzo mało też to nie jest] ale razi ich monotonność i czas ich wykonania! No bez przesady, ale początkowe "ambusze" mozna zaliczyć w...30 sec? 1 min? Tak atrakcyjna kraina z tyloma kozackimi miejscówkami az prosi sie o jakieś fajne misje poboczne, dorzucające do gry kilka postaci nie mających zwiazku z fabułą. Np w stylu misji z rodzinką nietoperzy, wiecej takich NPC'ów urozmaiciłoby świat i rozgrywke. Mam nadzieje ze wyjdzie kontynuacja i ebdzie ejszcze bardziej kozacka, chociaż to moze byc cieżka sprawa ze wzgledu na to ze takie oryginalne pomysły słabo sie sprzedają... Psychonauts 2? Niedoczekanie :sad: Edytowane 3 grudnia 2009 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 Na kontynuacje nie ma co liczyć... Faktycznie misje poboczne chyba wrzucili na siłę bo bez nich otwarty świat straciłby sens. Ambush w 30 sekund? Ja zawsze odpalam Facemetler'a i zaliczam w 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 5 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2009 No facemelter zabija na początku wszystkich. Pytanko, jest ktoś chętny na wspólne zabawy online? Chodzi mi nie tylko o wspólne pojedynki ale jeszcze o wykonanie tych 5-ciu trefów (uderzenie 15-nastu z painliftera itp). Jakoś mało osób gra online , a często ktoś ma kiepskie łącze i nawet pograć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 5 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2009 Byłby ktoś zainteresowany wygrindowaniem trofeów Subjugator i Conqueror? Potrzebuje trzy osoby do tego. Formujemy dwie grupy i uderzamy w matchmaking. Jako iż online w tej grze jest praktycznie martwy nie powinno być problemu z wpadaniem na siebie. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 5 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2009 Próbowałem wbic na online raz ale bez powodzenie ale jabysmy sie tutaj zgadali to chetnie bym sprobowal jeszcze raz, chociaz jutro bede mial do przetestowania mw2, ale zbiorówka w BL nie pogardze. Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 Jak coś to tworzę większą ekipę na weekend ( sobota lub niedziela) z chłopakami z ps3trophies, zrobimy text chata i jak na siebie wpadniemy w matchmaking będziemy się po prostu poddawać tak by każdemu wbiło się te 50 zwycięstw. Już parę osób to zrobiło więc problemu raczej być nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 Super rozrywkowy scenariusz... i potem mozna być dumnym z siebie ze kolega nam sie poddał kilkadziesiąt razy? Dlatego olewam trofea w grach.. Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 nie musisz komentować, ja ukończyłem tą grę już 3 razy i chcę mieć platynkę z tak wykoszonej gry, niestety tryb multi tu zasysa na całej linii więc trzeba "sposobu" Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 KainGorn, jaki jest twój PSN ID? Dodam cię. Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 9 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2009 Przecież w sygnaturze masz Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 9 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2009 Przecież w sygnaturze masz Wiem. Nie zauważyłem za pierwszym razem :S Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 26 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2009 No niestety, o ile na początku zapowiadała się fajnie, to rozczarowuje potem strasznie... Gdybym wiedział że z czasem robi się z tego RTS z elementami free-roamingu, to na pewno bym nie zainwestował. A fabuła ssie pałkę. Jedyne co ratuje grę tak naprawdę to stylizacja (muzyka, JB, Ozzy, Lemmy, Halford i Metal Beasts). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość trenth Opublikowano 21 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2012 Elo, gra ktoś jeszcze w ten kick-ass ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 22 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2012 Ja szukam Intryguje mnie fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość trenth Opublikowano 22 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2012 Ja szukam Intryguje mnie fabuła. Póki co początek boski, lub też 'piekielnie dobry' ale po 10 h troszeczkę zwolniło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi