Skocz do zawartości

Fife Finger Death Punch

Gość Frostbite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 miesiące temu...
Gość Frostbite
Opublikowano (edytowane)

Jest juz kilka kawalkow z nowej plyty, graja ostrzej i nie jest juz tak czysto jak przy debiutanckiej plycie.... kawalek Hard To See jak dla mnie jest zaje***ty, polecam obczaic ;]

5FDP - Hard To See

5FDP - Bulletproof

EDIT: bonus song do 1-szej plytki, Hate Me

Edytowane przez Frostbite
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Doceniam subtelne nawiązanie do twórczości Quentina Tarantino, ale zwazywszy na to, ze autor tematu słucha Avanged Sevenfold (z góry przepraszam za błędy w pisowni) odpuszczę sobie nawet degustację przy pomocy youtube.

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Gość Frostbite
Opublikowano

No i wydali nowa plytke, jak komus sie podobaly poprzednie to plytka jest must have bo stylu nie zmienili ale smialo mozna powiedziec ze to ich najlepsza plyta. W wersji deluxe na featuringu wystepuja Rob Halford, Maria Brink z In This Moment, Max Cavalera z Soulfly I Jamey Jasta z Hatebreed, jak ktos ich lubi to zaje***cie polecam ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Gość Frostbite
Opublikowano

Dzizas za(pipi)iste sa te 2 plyty. Mecze i mecze je i nie mam dosyc a minely juz dlugie miesiace, numer z Maria Brink z In This Moment wymiata zreszta jak cala plyta, bezapelacyjnie najlepszy album jak dla mnie w historii tego zespolu

• 1 rok później...
Gość Frostbite
Opublikowano

Kawalek taki sobie a plytki sie juz nie moge doczekac qrfa! :D Po zaje.bistym ostatnim albumie mam nadzieje ze ten tez im wyjdzie

• 1 miesiąc temu...