Gość Frostbite Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 (edytowane) Fak, zdjeli juz album z YT skubance EDIT: Jestem spoko kolezka wiec wrzucilem http://www.filedropper.com/2015-gotyoursix http://speedy.sh/VB5TW/2015-Got-Your-Six.rar Edytowane 29 sierpnia 2015 przez Frostbite Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Jak dla mnie taka sobie, poprzednia byla lepsza Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Najgorszy album jaki nagrali i ogólnie dość słaby. Przede wszystkim brakuje powera, a jak już jest to refren oczywiście musi być wyśpiewany. Lepiej posłuchać znowu 2, nawet 3 pierwszych niż męczyć to męczenie buły. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 way of the fist i war is the answer zayebiste sztosy. Szkoda że odpływają w stronę jakiegoś kur.wa disco polo metalu, ten nowy album jest beznadziejny. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Najnowszy klip: Jest srednio ale koncerty to maja fajne Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Jeden z dwóch nowych kawalkow które znalazły się na plycie Best Of: Brzmi znajomo. Nawet ja jako fan zespołu od początku ich istnienia nie wiem co do ch.uja oni teraz odje.bali Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 A co niby mieli od(pipi)ac? To cover utworu Offspring Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 No właśnie, patrząc na styl FFDP ten cover nie jest w ich stylu, bardziej przypomina to Ghost Machine czyli poprzedni zespol wokalisty. Chociaz jak chodzi o ich covery to po tym jak zabrali się za kawalek LL Cool J dużo mnie w tym temacie nie zaskoczy. Co do kawalka to moglby być na następnej plycie i według mnie za cholerę nie pasuje do składanki Best Of a poza tym jestem fanem Offspring i może dlatego takie zmieszanie u mnie przy tym kawalku Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 (edytowane) Nie gram w Fife. A kapela to metalowy boysband dla kindermetali. Pzdr. Edytowane 14 grudnia 2017 przez Siara_iwj Bo FIVE Finger Death Punch to (pipi)owy zespół. 1 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 no dupy mi nowy album nie urwał. Mocy brak. Nadal Way of The Fist i War is the answer niedoścignione. Moody ma dobry głos mimo wszystko. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Mi tak samo, przeciętny jak na nich a jestem fanem zespołu od jego początku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi