Gość Oran Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Ja bym się dał murzynowi w dupe wyruchać za takie "udajace 4 osobowe" auto. edit: Jakby co maluch nie udaje, c'nie. W ogóle nie jesteście murzynami to nie chce od was nic. Edytowane 16 czerwca 2009 przez Oran Cytuj
bad-garfield 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 czerwca 2009 Siedzialem ostatnio w mitshubishi 3000GT na tylnym siedzeniu. Tam nie ma miejsca. Nogi przycisniete przednim siedzeniem, sufit opieral sie na glowie.... ciezko. Wsiadlem potem do nissana 300zx i miejsca jest jeszcze mniej. Wspolczucie dla pasazerow. Ale ma to jakis swoj urok. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 DB9 widzialem, i powiem szczerze szalu nie bylo. Miejsca z tylu jak w 206CC a jaki super samochód ma więcej miejsca z tyłu? bo ja naprawdę nie mogę wymyśleć. o to właśnie chodzi w tych samochodach maja być piękne, drogie niewygodne i ciasne. http://www.auto-blog.pl/wp-content/uploads...ni-estoque2.jpg Czterodrzwiowe Lambo. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 4-drzwiowe Lambo pije mnie w krocze dokladnie tak samo, jak SUV Porsche... Albo cos jest sportowe, albo nie. Pomijam fakt fenomenu RX-8. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 (edytowane) Nie tylko Suv porsche a i 4 drzwiowe ma być gów.ienko nawet... http://www.twardziel.pl/motoryzacja/osobow...rsche,17,0.html W sumie wyładniało, wczesne foty były paskudne, teraz to wiem, że na pewno kolejny hit motoryzacyjny to będzie. Ale tak to bywa, gdy do głosu dochodzą księgowi edit: Ale nie ma co narzekać, tak czy siak ja tego nie kupie, a jak ktoś będzie idiotą i sobie to kupi to przynajmniej będzie się z kogo śmiać. Edytowane 17 czerwca 2009 przez Oran Cytuj
Gość Oran Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 (edytowane) Oba to gó.wno. Edytowane 19 czerwca 2009 przez Oran Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ha, ja kiedyś widziałem u mnie na mieście czerwone Ferrari 430 zbesczeszczone przez właściciela ohydnymi spinnerami. Cytuj
Desser 35 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Podczas ostatniego wypadu na Lazurowe Wybrzeze mialem przyjemnosc obejrzec kilka supermaszyn (bo autami to juz ciezko je nazwac). Na przyklad: McLaren Mercedes SLR (w Saint Tropez, potem w Monako widzialem indentycznego): Jednak najwiekszym przezyciem bylo zauwazenie w Monako... Bugatti Veyrona, niestety, tak szybko smignal kolo mnie, ze mialem doslownie kilka sekund na wyjecie aparatu, wlaczenie i pstrykniecie zdjecia, ktore wyszlo tak: Niesamowite auto, na zywo robi piorunujace wrazenie, zwlaszcza gleboki pomruk jego silnika :o B;acha auta oczywiscie z Monako, jakby ktos sie pytal. Swoja droga to ciekawe, ktos to siedzial ze jego kierownica? ;] O przeroznych Ferrari, Lamborghini, Bentleyach i Rolls Royce'ach nie bede wspominal nawet, bo w tamtym regionie jest ich od groma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi