Skocz do zawartości

Open'er

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam parę pytań i proszę o odpowiedź:

1. Czy są tam jakieś inne alkohole do kupienia poza piwem Heineken?

2. Czy piwo jest butelkowane, czy w plastikowych kubkach?

3. Czy są tam jakieś restauracje, coś innego poza budkami z hot dogami, gdzieś gdzie można zjeść coś normalnego?

4. Czy ceny jedzenia/picia są rozsądne?

5. Czy za takie rzeczy jak Silent Disco, Diabelski Młyn, Kino, Teatr, Wystawy zdjęć trzeba płacić osobno za wejście?

Opublikowano

1. only beer

2. only plastic

3. tylko budki z hot dogami, pizzami z telepizzy, kielbaskami itp

4. zależy jakie ceny są rozsądne dla ciebie, jedzenie kosztuje 4 bony z tego pamiętam, cena bonu to 3 zł

5. nie pamiętam, bo nie wchodziłem, znając jednak życie nic nie ma za darmo ;)

Opublikowano

Jest dużo atrakcji i w większości są za darmo. No, ale moim zdaniem nie ma czasu na to tylko chlanie i koncerty się liczą. A i zawsze może coś w Gdyni głownej wszamać.

Gość _Be_
Opublikowano

Po tym jak mnie w zeszłym roku wychuyali z Gorillaz szczam ciepłym moczem na te imprezę ;)

haha a co myslales, że gorillaz sound system to Gorillaz?

Opublikowano

Na początku tak, byłem napalony i chciałem jechać, ale na całe szczęście dowiedziałem się w porę... Tak, w ogóle to co to ma być? Głosowałem na zupełnie inne zespoły.

Opublikowano

O, cześć Diego. :)

Miałem iść, ale pomyślałem sobie, że wydawać siano dla klimatu, najby ze znajomymi i nieznajomymi oraz Primusa i Deadmau5 to wolałem to olać.

W związku z tym rodzi się moje pytanie do kogoś kto był - jak wyszły te dwa koncerty?

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Hueh, Bon Iver potwierdzony na tegoroczną edycję ^^ Póki co nie jest źle, Franz Ferdinand i Bon Iver na propsie, ale nadal, nadal brakuje mi jeszcze prawdziwie porządnego pier.dolnięcia, gwiazdy sensu stricto.

Opublikowano

ta, pewnie same hipsterstwo się zjedzie jak ostatnio dlatego omijam ten festiwal raczej w tym roku , póki co chu.jnia tam gra , lepiej jedźcie na mansona albo impact :nyam1:

Opublikowano

hipsterstwo? przecież ten opener to najwiekszy mainstream w polsce obok sonisfery jaki może byc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja je.be albo to niedawno doszło, albo nie patrzyłem dokładnie. Janelle Monae, Bloc Party, The Kills + to, co pisałem wcześniej. Jeszcze jeden "większy" wykonawca mi podpasi i skończy się na tym, że pierwszy raz w życiu pojadę na Openera O_O

Opublikowano

Oby w tym roku przyjechało jak najmniej ludzi,bo komunikacja w Gdyni stoi przez 3 dni.

a ile hipsterstwa się kręci.

no ale nie liczmy na to, że przyjedzie mało ludzi - nie znam połowy zespołów, które się pojawią, wnioskuje więc że to jakiś indie rock z ostatnich lat.

zatem jednak przyjadą.