Opublikowano 7 grudnia 201212 l No podobno zawiesił swój zespół na chwilę, by grać na perce w QOTSA. __ masz : http://opener.pl/pl/News/Dave-Grohl-O-Nagraniach-Z-QOTSA Edytowane 7 grudnia 201212 l przez xtik
Opublikowano 7 grudnia 201212 l To że nagrywa z nimi płytę, bo dogrywa dla nich bębny, nie znaczy że buja się z nimi po koncertach z ich starym setem piosenek, których pewnie nie zna.
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Jest to bardzo prawdopodobne że bedzie grał z nimi, w 2002 po wydaniu albumu songs for the deaf siedział za bębnami jakiś czas.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l ku.rwa jak quotsa przyjedzie z grohlem to chyba sprzedam dobytek co by się tam pojawić na tym hipsterskim spędzie
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Dzisiaj CGM potwierdził, że Grohla nie będzie na perce w lipcu na Openerze. starym setem piosenek, których pewnie nie zna. XD No śmieszne, QotSA wydali 5 albumów studyjnych, niech to da z 80 kawałków, to Grohl bankowo wie jak zagrać choćby połowę z nich bez pierdnięcia. W końcu nagrał z nimi płytę. 10 lat temu.
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Dzisiaj CGM potwierdził, że Grohla nie będzie na perce w lipcu na Openerze. starym setem piosenek, których pewnie nie zna. XD No śmieszne, QotSA wydali 5 albumów studyjnych, niech to da z 80 kawałków, to Grohl bankowo wie jak zagrać choćby połowę z nich bez pierdnięcia. W końcu nagrał z nimi płytę. 10 lat temu. Wiesz na czym polega granie na perkusji w ogóle?
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Arctic Monkeys kolejnym hedlajnerem open'era. Nieźle, choć na żywo nie powalają.
Opublikowano 16 grudnia 201212 l lubię pierwszą płytę i inne projekty turnera więc w sumie spoko, do to tego blur/quotsa. jak będzie hajsik to chyba jadę.
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Nie przepadam, ale co jest złego w tym zespole? No nic złego, tylko beka, że na opku a nie na offie.
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Maria Peszek.... ja pier.dole Animal Collective szkoda, że nie na offie (w sumie i tak już tam nie pasują raczej), dwie ostatnie płyty trochę chu.jowe, ale Strawberry Jam i Spirit They're Gone zaj.ebiste. Edytowane 17 stycznia 201312 l przez _Shaman_
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Nie przepadam, ale co jest złego w tym zespole? No nic złego, tylko beka, że na opku a nie na offie. A ok spoko.
Opublikowano 18 lutego 201312 l qotsa, blur, skunk anansie i do tego moje ulubione modest mouse, eh pojechalbym ;/
Opublikowano 18 lutego 201312 l QotSA, Arctic Monkeys, Modest Mouse, Tame Impala, Editors, Disclosure... karnet kupiony. Oby dodali jeszcze jakieś dobre electro.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Nie pogardzilbym fatbojem, a przeza(pipi)iscie by bylo jakby dali prodigy! Tylko że oni już byli na tym festivalu. Edytowane 24 lutego 201312 l przez xtik
Opublikowano 24 lutego 201312 l Od stycznia mam karnet. Co jak co, ale QotSA i Arctic Monkeys na jednym festiwalu nie zamierzam przegapić <3 A Kujot ma dałna.
Opublikowano 24 lutego 201312 l w sensie 3 karnety, po jednym na każdą łydę. Nie chcialbym wejść z Toba w młynek. Pewnie bierzesz też 3 namioty.
Opublikowano 24 lutego 201312 l ahahaha kubek: "ja to juz od pół roku wyje.bane mam na forum. po co mam wchodzić jeżeli co nie powiem to ktoś odpisze mi ŁYDA"