Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Do składu Openera dołączają: domowe melodie, Skubas, Kixnare, UL/KR i Mikromusic!
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l Taki line-up że zaczynam poważnie myśleć. Drogo bo drogo, ale co za muza
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l Taki line-up że zaczynam poważnie myśleć. Drogo bo drogo, ale co za muza Ja się już pogodziłem, że będę musiał wydać te pół kafla ;/
Opublikowano 14 maja 201311 l Dochodzi do line-up'u: Nas, Greenwood i Kaliber 44 + paru innych wykonawców (vavamuffin, junis) Ziółkowsky szaleje.
Opublikowano 31 maja 201311 l Pora się obudzić i zacząć planować wypad. Macie jakieś sprawdzone noclegi, gdzie w przyzwoitych warunkach można się zdrzemnąć między koncertami?
Opublikowano 3 czerwca 201311 l No ja chcę właściwie. Właśnie się dowiedziałem, że moi znajomi się zesrali i jadę sam, więc wszedłem napisać kto jeszcze jedzie sam, żeby się zbić w sumie na jakiś pokój, czy apartament i nie pić wódki w pojedynkę
Opublikowano 6 czerwca 201311 l szedlem glownie na nich i queens, teraz to nie wiem czy wydac 470zl na karnet. maja cos oglaszac jeszcze?
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Jest już rozpiska godzinowa. Ja jestem zadowolona, nic mi się nie pokrywa
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Line up rozłożony ok, w czwartek będzie jedynie trochę biegania z main na namiot xd Na głównej scenie w czw brakuje kogoś o 20. jest .to be announced. Ogłoszą jeszcze jednego artystę?