Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 69,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No i tego to nie pochwalam. Wciskanie ludziom drogich biletów w ciemno. Powinni na start chociaż podawać headlinera każdego dnia.

Opublikowano

Pewnie znowu wyjdzie na 40 minut i spie,rdoli.

Opublikowano

Planowałem jechać w tym roku,ale nic z tego obecnego lineupu nie jest dla mnie warte takiej kasy.

Kendrick spoko,ale koncerty rapowe to dla mnie padaka,gdzie stoi tłum ludzi i macha łapą góra-dół.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Planowałem jechać w tym roku,ale nic z tego obecnego lineupu nie jest dla mnie warte takiej kasy.

Kendrick spoko,ale koncerty rapowe to dla mnie padaka,gdzie stoi tłum ludzi i macha łapą góra-dół.

Byłeś kiedyś na jakimś, czy pierdolisz dla zasady?

Opublikowano

Byłem na DMX'ie, TEDE, Mesie i Pizdecie. Musiałem zmieniać rękę co 2 kawałki,bo mnie bolała :/

Zapomniałem,że jeszcze można kiwać głową i robić combo:skakanie w miejscu + machanie ręką.

Lepiej się w pogo ponapierdalać.

Opublikowano

(pipi) z jakimis meme-pajacami. Oglosili D'Angelo...

Nadal mam nadzieje, ze bedzie jeszcze jego koncert w Pradze bo nie widzi mi sie placic milionuf za ten (pipi)owy openerowy sped.

Opublikowano

Django a swans :kaz:

Opublikowano

Wyjdz mnie z tym mejnstrimem.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem, było spoko, trochę za dużo słońca, za mało cienia.

Opublikowano

Hedlajnerem w tym roku była zdecydowanie pogoda.

Faithless, ostatni kawałek We come one i ten wschód słońca oohhh

Opublikowano

Pod tym względem zdecydowanie wygrało Prodigy z kawałkiem day is my enemy ( i ten wschód słońca ) ;) Warto wspomnieć tez o koncercie D'angelo pomijam to że gosc jest na żywo nawet lepszy niż na płytach,ale tak rozkrecil imprezkę ze nikt nie stał.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

RHCP i Florence, grube ryby jak na początek.

Opublikowano

jezu 

Opublikowano

No zapowiedział, że będzie

Opublikowano

jezu line up

Opublikowano

jezu line up

co jezu line up

Opublikowano

floręs