Opublikowano 13 lutego 201510 l No i tego to nie pochwalam. Wciskanie ludziom drogich biletów w ciemno. Powinni na start chociaż podawać headlinera każdego dnia.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Planowałem jechać w tym roku,ale nic z tego obecnego lineupu nie jest dla mnie warte takiej kasy. Kendrick spoko,ale koncerty rapowe to dla mnie padaka,gdzie stoi tłum ludzi i macha łapą góra-dół.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Planowałem jechać w tym roku,ale nic z tego obecnego lineupu nie jest dla mnie warte takiej kasy. Kendrick spoko,ale koncerty rapowe to dla mnie padaka,gdzie stoi tłum ludzi i macha łapą góra-dół. Byłeś kiedyś na jakimś, czy pierdolisz dla zasady?
Opublikowano 27 lutego 201510 l Byłem na DMX'ie, TEDE, Mesie i Pizdecie. Musiałem zmieniać rękę co 2 kawałki,bo mnie bolała Zapomniałem,że jeszcze można kiwać głową i robić combo:skakanie w miejscu + machanie ręką. Lepiej się w pogo ponapierdalać.
Opublikowano 27 lutego 201510 l (pipi) z jakimis meme-pajacami. Oglosili D'Angelo... Nadal mam nadzieje, ze bedzie jeszcze jego koncert w Pradze bo nie widzi mi sie placic milionuf za ten (pipi)owy openerowy sped.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Kasabian potwierdzone na Openerze. http://www.bandsintown.com/event/9197819?artist=Kasabian&came_from=127&fb_ref=Default
Opublikowano 9 lipca 20159 l Hedlajnerem w tym roku była zdecydowanie pogoda. Faithless, ostatni kawałek We come one i ten wschód słońca oohhh
Opublikowano 9 lipca 20159 l Pod tym względem zdecydowanie wygrało Prodigy z kawałkiem day is my enemy ( i ten wschód słońca ) Warto wspomnieć tez o koncercie D'angelo pomijam to że gosc jest na żywo nawet lepszy niż na płytach,ale tak rozkrecil imprezkę ze nikt nie stał.