smallv86 857 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca No chujnia straszna dla nowego pokolenia niestety. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Kupiony bilet tylko na środę, specjalnie dla Foo Fighters, Tom Morello, Kim Gordon, P83. Gdybym nie miał tak blisko do bramy Kosakowa, to bym olał. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Te 4 dni to chyba zaczyna byc za duzo dla takiego starego dziada jak ja, moze tylko weekend w przyszlym roku wezme Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca (edytowane) A ja odwrotnie, pierwszy raz w 2016 tylko jeden koncercik, dwa lata temu juz sie dwa dni bawilem a teraz 3 cale dni do odciny. Za rok beda full 4 dni i chyba pole namiotowe wykupie zeby vodke trzymac bo na driny to z tysiaka wyjebalem Edytowane 11 lipca przez smallv86 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Linkin park pierwszym headlinerem w 2025. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 26 minut temu, smallv86 napisał(a): Linkin park pierwszym headlinerem w 2025. Petarda, bileciki kupione. Nawet jeśli nikogo już nie ogłoszą to będę zadowolony. Cieszę się bo miałem kupić bilety na Limp Bizkit w Łodzi i mocno już byłem nagrzany, ale wyczekałem i pojadę na coś bardziej w moim guście. Chciałoby się mieć tyle forsy, żeby na wszystko jeździć… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi