Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Patrząc po koncertach na jutubie gra sporo kawałków ze swoich kapel . W czerwcu wydaje nową płyte, wiec troche tych kawalkow bedzie do grania.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Weź ktoś no poleć jakiś nocleg dla mnie tylko, ładny i rozsądnie, bo jak przeglądam to ciężko znaleźć poniżej 150zł/os.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Żałuję, chciałbym Earla i Puszatego zobaczyć. Ale za tę kasę, to dziękuję bardzo.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Szkoda, że The Black Keys nie przyjechało po swojej drugiej płycie na koncert do Polandii. Popieram Roziego, że za tę kasę zobaczyć samo TBK to przesada.
Opublikowano 3 lipca 201410 l Ja będę w sobotę od godziny 16ej, ofkoz jadę na Faith no More a resztę mam w chuyu. _M_, wybierasz się w końcu?
Opublikowano 9 lipca 201410 l Ja będę w sobotę od godziny 16ej, ofkoz jadę na Faith no More a resztę mam w chuyu. _M_, wybierasz się w końcu? Przyszłe życie najwcześniej. Oczywiście praca stanęła mi na drodze.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Od jutra bilet za 414 PLN z polem. Można na raty, ilość ograniczona.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Gonzo ja na pewno bede jechal na 4 dni jak cos to mozna sie cos wstepnie ugadywac zeby ogarnac jakis (pipi)i dolek do spania czy cos
Opublikowano 13 lutego 201510 l Refused XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD