Opublikowano 6 maja 200915 l Ghostbusters tylko na konsolach Sony! Klik - http://www.kikoo.pl/news/2221-1/Ghostbuste...konsolach-Sony/
Opublikowano 6 maja 200915 l No właśnie nie wiem co w tym dobrego, robić exlusiva z takiej gry. To tak jakby zrobili sobie harakiri. Fakt gierka zapowiada się ciekawie, w sumie przypatruje jej się od pierwszej zapowiedzi, ale wątpię żeby sprzedała się w jakiś mega ilościach. Tym bardziej robiąc z niej exlusiva, na XO nie wydając jej ok zrozumiałbym ale nie wydawać jej na Wii to głupota. Edytowane 6 maja 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 6 maja 200915 l ...ty chyba nie znasz amerykańców. Przecież Ghostbuster to kult. ^_^ Tylko ze tam gra wychodzi normalnie
Opublikowano 6 maja 200915 l Nie doczytałem widać dosyć dobrze... Tak, czy siak, stawiam, że gra sprzeda się wyśmienicie.
Opublikowano 6 maja 200915 l ...ty chyba nie znasz amerykańców. Przecież Ghostbuster to kult. ^_^ Tylko troche pozno na gre... Wczesniej pojawil sie na innych konsolach NES czy Sega to byl poprostu crapem (poszukac sobie Angry Video Game Nerd z odcinkiem GB ).
Opublikowano 6 maja 200915 l Widać jak wszystkich ta gra interesuje, gra prawie skończona, a gdyby nie było tego newsa to nawet by nie miała tutaj swojego tematu, heh. Co za dziwaczna polityka, wypuszczają grę na wszystko w USA, a w Europie tylko na PS3 na razie, wydaje mi się, że efekt będzie odwrotny od zamierzonego i nie wypuszczenie w Europie na X360 jednocześnie z PS3 odbije się negatywnie na późniejszej sprzedaży na X360.
Opublikowano 6 maja 200915 l Zgadza się, dziwne posunięcie. Temat może nie pęka w szwach bo po pierwsze o grze jest stosunkowo cicho, po drugie gra raczej nie wywołuje ochów-achów i po trzecie wiadomo jak wypadają gra na podstawie filmów. Ale coś mi mówi że, gra może miło rozczarować. Przyda się demko do obadania.
Opublikowano 6 maja 200915 l ...ty chyba nie znasz amerykańców. Przecież Ghostbuster to kult. ^_^ Prawda, oto dowód http://www.smog.pl/wideo/25996/pogromcy_duchow_w_klasie/
Opublikowano 6 maja 200915 l Doczytałem, ze na X360 chcą wypuścić pod koniec roku... kolejni kretyni, kolejna gra wciskana na koniec roku, a już jest tam duży tłok, a póxniej bedzie płacz developerów, że gry się słabo sprzedają :-)
Opublikowano 19 czerwca 200915 l http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,67...iz_na_Xbox.html Wersja PC ma wysokie wymagania, brak multi o coop, PS3 podobno brzydziej wyglada. Dziwne http://www.lensoftruth.com/?p=10974
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Nie wklejajcie rewelacji z gamecornera przeciez to fanboyski smiec. IGN i GT piszą ze obie wersje sa niemal identyczne a Ci nagle bez zadnego sprawdzenia na wlasne oczy piszą ze wersja na ps3 jest o polowe gorsza- smiech na sali. To ma byc obiektywne dziennikarstwo ? Swoja droga gra zapowiada sie raczej na crapa, duzo w okol niej jakis negeatywnych zawirowan, poki co wezme RF 3 a GB moze jak duuzo stanieje..
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Te rewelacje były potwierdzone przez sam team pracujący nad grą. Wersja na PS3 jest trochę rozmyta filtrem i ma 75% rozdzielczości wersji z X360 i to jest fakt.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l To dziwne ze GT i IGN twierdza ze obie wersje sa prawie identyczne.. Ale jesli rzeczywiscie tak jest to porazaka tylko ciezko powiedziec kogo Sony czy developera..
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Tutaj masz krótki przekład odpowiedzi z Terminal Reality: http://www.gamikaze.pl/PlayStation/Aktualn...sze_na_PS3.aspx Atari chyba narzuciło taki termin, że team się po prostu nie wyrabia, na PC obcięli multi, a na PS3 nie zdążyli z optymalizacją kodu. O ile w przypadku innych gier dywagowanie na której konsoli wygląda lepiej jest kretynizmem z uwagi na różnice wynikające ze specyfikacji konsol i że trzeba "liczyć piksele", żeby znaleźć różnice, to w przypadku tej gry różnicę widać gołym okiem, im większy ktoś ma TV tym bardziej będzie się rzucać w oczy. Nie ma co, pojechali po bandzie, widać z Atari naprawdę jest już kiepsko. Edytowane 19 czerwca 200915 l przez donsterydo
Opublikowano 19 czerwca 200915 l U nas oczywiście siara z premierą gry. Dystrybutor milczy, brak jakichkolwiek informacji o dacie wydania. I dziwić się że ludzie piracą, bo w normalnych "europejskich" warunkach nie moga dostac gry... ( chociaż nie w przypadku PS3 )
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Przecież ten szpil jest czasowym exem dla PS3 na terenie Europy. A z tego co się orientuję jesteśmy w Europie, więc gierki nie dostaniesz na razie na Xa. Pretensje ślij do wydawcy/developera, a nie do dystrybutora na PL Edytowane 19 czerwca 200915 l przez estel
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Przecież ten szpil jest czasowym exem dla PS3 na terenie Europy. A z tego co się orientuję jesteśmy w Europie, więc gierki nie dostaniesz na razie na Xa. Pretensje ślij do wydawcy/developera, a nie do dystrybutora na PL Chciałem kupić wersję na PS3, nie wiem skąd pomysł Xa ? . Dystrybutor stwierdził "nie wiem, może w połowie wakacji".....
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Wybacz. Ta karta w twoim podpisie + gamertag mnie zmylił. Biję pokłony.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Na ten tytuł czekało się lata (pamiętam ostatni raz grałem na Pegazusie) i wreszcie jest gra z prawdziwego zdarzenia o 4 pogromców duchów w iście filmowym klimacie, zresztą nic dziwnego skoro reżyserowali gre aktorzy z filmu. Cięte żarty Pitera, mądrość Egona również w grze mają swoje miejsce. Fabularnie gra jest sequelem filmu i opowiada dośc ciekawa historię, w ktrej gracze wcielają się w Piątego Pogromcę, nowicjusza, pojawiają się również postacie takie jak Slimer czy Vigo. Grafika stoi na przyzwoitym poziomie, muzyka to filmowa esencja z Main Theme na czele. Online Multiplayer daje radę, w czterech duchy łapie się zdecydowanie ciekawiej. Proton pack daje świetne efekty, podobnie jak prąd z rąk Cole'a z InFAMOUS. Fanom i zwolennikom filmu serdecznie polecam, reszta graczy, ktra urodziła się później i ominął ją fenomen Pogromców będzie się świetnie bawić, gdyż tytuł starcza na 8 h zabawy za jednym podejściem, oferuje dużo pucharków/Achivów oraz tryb multi z wieloma trybami rozgrywki.