Mustang 1 774 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 To akurat nie problem, chcę usunąć, żebym mógł od nowa zaliczyć dwa Osiągnięcia w Godfather, bo się nie doliczyły do Gamerscore. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 dostalem ruter podlaczylem wszystko ale ip nie pobiera Jak to sie konfiguruje? dzwonilem do dostawcy od neta w sprawie maca i powiedzial ze sam tego nie zrobie zebym z ruterem do niego wpadl ale to kawalek drogi i nie chce mi sie isc Moze ktos poinstruuje jak to zrobic? Cytuj
Prawy 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Mam pytanie, może głupie ale jestem zielony w tej sprawie. Podłączam niedługo X360 do neta i chcę go podłączyć w ten sposób zebym miał dostęp do XLive bez włączania PC, moj kumpel tak robi, ja tego nie chcę. Czy za pomocą routera obejde się bez włączania PC przy graniu? Cytuj
Masher 2 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Witam. Mam takie pytanie: czy jak za pierwszym razem zapisuje sie do Live to chce wykorzystac miesiecznego triala golda? Nie da się jechać na silverze a triala zachować bo nie chce go teraz wykorzystywac? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 (edytowane) Nie. Przy okazji, nie mogę się dziś do Live podłączyć, kod: W: 0000-0021 (to znaczy podobno, że podłączenie jest bezprzewodowe) X: 0000-F001 (kod błędu, widziałem w necie, że takie się zdarzają) Y: OC88-1CEO (kod błędu, widziałem w necie, że takie się zdarzają) Z: 0000-0000 (to znaczy chyba, że nie dostałem bana) Ogólnie mam nadzieję, że jak samo przyszło, ta samo przejdzie niebawem Edit: i przeszło Edytowane 4 lutego 2008 przez Wampis Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Dostalem konsole z powrotem seriwsu.Live wszystko dziala ale mam jedne problem.Mianowiec login nie laczy sie automatycznie z livem.Musze samemu wlaczyc profil swoj i dopiero wtedy wlacza sie live.Gdzie ustawic aby bylo autologowanie? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 np. w zakladce live najedz na swoj gamercard, wcisnij zielony i tam masz opcje automatyczne logowanie. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 Może gdzieś to pytanie już padło, ale nie wiem, więc jeśli się powtarzam to sorry. Mam MODERATE i wolałbym raczej mieć OPEN. Jak to zrobić? Cytuj
Blim 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 nie laczy mnie z live, ma ktos podobny problem (usa)? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Mam problem z połączenie do XBL. Mianowicie, konto założyłem u kolegi i u niego działa. Podłączam kabel sieciowy do konsoli, jest test. IP ok DNS ok reszta pierdół ok, dochodzi do testu Xbox Live i prosi mnie o ściągnięcie aktualizacji, biorę na tak, 2 sek. pobiera, potem wyłącza się z informacją, że nie udało się pobrac aktualizacji, mam jeszcze raz spróbowac, jak sie nie uda wejdz na xbox.com/support. Proszę o pomoc. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 otworzyc odpowiednie porty. A mógłby mi ktoś po krótce streścić odblokowywanie portów, bo coś tam próbowałem i średnio to wyszło. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Mam problem z połączenie do XBL.Mianowicie, konto założyłem u kolegi i u niego działa. Podłączam kabel sieciowy do konsoli, jest test. IP ok DNS ok reszta pierdół ok, dochodzi do testu Xbox Live i prosi mnie o ściągnięcie aktualizacji, biorę na tak, 2 sek. pobiera, potem wyłącza się z informacją, że nie udało się pobrac aktualizacji, mam jeszcze raz spróbowac, jak sie nie uda wejdz na xbox.com/support. Proszę o pomoc. Od kiedy tak masz? Bo jeśli np. tylko dzisiaj próbowałeś to może być czasowy problem. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Za każdym razem, robiłem to kilkukrotnie w przeciągu paru dni. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Może ktoś pomoże. Podłączyłem Premiuma kablem do karty sieciowej. Włączam w konsoli test podłączenia i nie wyszukuje adresu IP. W czym jest problem i jak to naprawić? Mam Neostrade. Cytuj
KoD 3 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Mam problem , mam zdrapke na 3 m-ce xbox live gold.KIedy wpisuje kod, naciskam start, robie wymien kod i nagle wyskakuje mi bład : Nie mozna odczytac informacji z XLM,sproboj pozniej(probuje pozniej od trzech dni;p), czy jakos tam. Niech mi ktos pomoze czy to bład kodu czy maja jakies problemy na XL. PLEEEEASE HELp Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Raczej kod, nie jest to czasem jakis na MS pointy czy cos? Albo nie wpisujesz w zlym miejscu. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 otworzyc odpowiednie porty. A mógłby mi ktoś po krótce streścić odblokowywanie portów, bo coś tam próbowałem i średnio to wyszło. Poszukaj na onlinecenter, w tym dziale jest odpowiedni, osobny temat, czy az tak trudno zrobic cos samemu? Cytuj
KoD 3 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 (edytowane) Raczej kod, nie jest to czasem jakis na MS pointy czy cos? Albo nie wpisujesz w zlym miejscu. wpisuje w market place tam jest "wpisz kod" napewno nie na mp bo pisze na... no pisze jak byk ;p Edytowane 21 lutego 2008 przez KoD Cytuj
dydexik 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 mam problem stworzyłem sobie konto silver czy moge je zmienic na gold Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Kupujesz zdrapke na golda i masz... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 I uprzedze nastepne pytanie, ktore sie pewnie pojawi - zdrapki na 48h nie zmieniaja konta na gold ,tylko pozwalaja grac w multi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi