Masher 2 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 CYTAT(Colin84 @ 20 07 2008, 23:05) * UK da radę, na przykład. USA - taniej (zdrapki na Gold i MSP) i więcej darmowych arcade'ówek. Ja żałuje, że zarejestrowałem na UK. CYTAT(sznurek @ 20 07 2008, 23:19) * CYTAT(Jędrek @ 19 07 2008, 13:18) * Pewnie kiedys tam bedzie. Osobiscie nie licze na to. Coś w psx extreme wyczytałem bodajze, że xbox live ma przejść jakieś modernizacje zwiazne z zabezpieczeniami czy czyms tam. Wynikało z tego, że zostaniemy pozbawieni mozliwości korzystania z onlina zagranicznego. Myslę, że to POWINNO być małą zapowiedzia wprowadzenia tej uslugi w Polsce, jak nie to się censored2.gif Czyli co, konta, np. 80k GS pójdą się w krzaczki? Na razie to tylko plotka, no ale - ja bym się wkurzył na miejscu achievement hunterów. O jakich arcad'ówach mówisz (Aegis Wing, Yaris) ? Chyba większość Polaków ma konta zagraniczne, skoro Microsoft dotąd Live'a nie wprowadził, to chyba ich wina, że zakładamy konta zagraniczne, no nie? :nonie: Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 USA - taniej (zdrapki na Gold i MSP) i więcej darmowych arcade'ówek. Ja żałuje, że zarejestrowałem na UK. zawsze można mieć drugie konto do takich rzeczy Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 mi osobiście bardzo wolno ściąga dema gier mam łączę osiedlowe/lokalne nie wiem już jak mam to wytłumaczyć xd prędkość mojego neta to 100megabitów :A Cytuj
Flik 2 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Ale pewnie na cale osiedle. Jak ci ludzie zapchaja lacze to sie nie masz co dziwic. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) live zawsze mi ładnie pieknie działał a od 2 dni nie mogę się połączyć. Robię test - mtu failed. Wie ktoś co zrobić? juz dziala, mam bana ;f Edytowane 21 sierpnia 2008 przez MasterShake Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Mam pytanie: Kiedy sie rejestrowalem do Live zalozylem nowy profil (myslalem ze trzeba) i teraz chcialbym przerzucic gamescore z jedego konta na drugie, da sie to zrobic ? Pewnie nie. Jak mi sie skonczy trial to bede musial zalozyc Live na profil gdzie mam uzbierane achievy, da sie zalozyc Live na istniejacy juz profil, czy trzeba zawsze nowy zakladac ? (pewnie sie da, ale pytam sie dla potwierdzenia ) Cytuj
ash77 3 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Mam pytanie: Kiedy sie rejestrowalem do Live zalozylem nowy profil (myslalem ze trzeba) i teraz chcialbym przerzucic gamescore z jedego konta na drugie, da sie to zrobic ? Pewnie nie. Jak mi sie skonczy trial to bede musial zalozyc Live na profil gdzie mam uzbierane achievy, da sie zalozyc Live na istniejacy juz profil, czy trzeba zawsze nowy zakladac ? (pewnie sie da, ale pytam sie dla potwierdzenia ) przerzucić punktów na inny profil sie nie da spokojnie można założyć live na istniejący profil (ja grałem dwa miesiące nim miałem live i ten live założyłem na profil co miał już troche GS) Cytuj
Matthew90 0 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 (edytowane) Hej, mam pytanie, czy kod do xbox live (z pierwszego ixa) bedzie dzialal w xbox live na 360siatce? Edytowane 5 września 2008 przez Matthew90 Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Tak. Ja tak zrobilem jakies 2 lata temu. Raczej istnieje dalej taka opcja. Cytuj
Matthew90 0 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Czy ktos jeszcze moze to potwierdzic, bo mam do kupienia xbox live 12miesiecy + PGR 2 na X'a jedynke za polowe ceny w sumie (100zl) Cytuj
czapa 671 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Mam pytanie odnośnie polskiego live'a. Jest sens czekać ? Mam taki plan żeby poczekać z założeniem konta na tą nową super extra aktualizację dasha, może wtedy coś się ruszy w sprawie Polski. Warto czy raczej nie ma szans i tylko stracę czas? Może chodzą jakieś słuchy ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Do końca tego roku na pewno nie. A dalej? Mówi się, że w tej generacji nie ma co czekać na polskiego live'a. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Do końca tego roku na pewno nie. A dalej? Mówi się, że w tej generacji nie ma co czekać na polskiego live'a. Czy ktoś jeszcze może to potwierdzić? Jak tak to dzisiaj zakładam konto bo już mam dosyć czekania Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Już dawno powinieneś bo czekanie na ten "cud" od samego początku mijało się z celem. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 No to mnie przekonaliście, zakładam konto na UK bo tam mam ciotkę i legalny adres wrazie czego. Pozdro i dzięki za pomoc Cytuj
czapa 671 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 (edytowane) Sorry za post pod postem ale mineło już trochę czasu. Mam takie pytanie, jak widać zarejestrowałem się na xbox live i terez jak wchodze na mygamercard.com to widać gry w które grałem jednak jak kilknę w wybraną grę żeby zobaczyć szczegóły to przenosi mnie na stronę xbox.com, a tam wyskakuje "strona niedostępna". Co się dzieje, czy coś źle zrobiłem bo przy pierwszym wejściu na xbox.com była jakaś ankieta co lubię a czego nie ale to olałem i zamknąłem przeglądarkę, po ponownym zalogowaniu już tego nie ma. Pomóźcie !!! Edytowane 12 września 2008 przez czapa Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Ogólnie logowałeś się już na xbox.com? Kiedy klikasz na grę w MGC to chce ją porównywać z innymi graczami i dlatego przenosi na tamtą stronę. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Tak logowałem się na xbox.com . Jak klikam na grę w MGC to przenosi na xbox.com i tam pisze "strona niedostępna". Możesz spróbować i zobaczyć czy też tak masz? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Działa, odpalana "z palca", przez klikanie, z logowaniem i bez Jeżeli się odpala po wspianiu adresu, a nie chce po kliknięciu to może coś z ustawieniami? Aha, jaka przeglądara? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 (edytowane) Chyba źle mnie zrozumiałeś. Strona xbox.com po zalogowaniu działa tylko tyle że jak przeniosę się z mygamecard klikając na jakąś grę to po zalogowaniu wyskakuje strona niedostępna ale to jest napis na stronie xbox.com. Chodzi o to że jakby na stronie xbox.com nie jest coś dostępne. Na xbox.com mam swój profil, tam są ustawienia po prawej stronie i wsumie to wszystko. Może trzeba poczekać bo konto jest nowe. EDIT: Jak możesz to spróbuj wejść na mój profil w mygamercard i potem kliknij na grę Forza2, przeniesię Cię na stronę xbox.com i poprosi o zalogowanie, i co dalej? Bo mi jak się zaloguje to pojawia się strona xbox.com i napis na niej "strona niedostępna". Dzięki za pomoc Edytowane 12 września 2008 przez czapa Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 "Zmień" kraj na jakiś inny np. USA Cytuj
czapa 671 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 "Zmień" kraj na jakiś inny np. USA A gdzie to się zmienia ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 U mnie wszystko normalnie działa więc naprawdę nie wiem w czym może być problem. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 (edytowane) Na stronie xbox.com wogóle nie wyświetla mi moich osiągnięć Może dlatego że po prawej stronie przy nazwie profilu jest Polska. Jak to zmienić, rejestrowałem konto przez xboxa, dałem kraj Wielka Brytania i w ustawieniach też jest Wielka Brytania i nawet województwo zmieniłem na England a tam dalej jest polska. Jak to zmienić? EDIT: W ustawieniach lokalnych w konsoli zmieniłem na Wielką Brytanię ale nic to nie dało oprócz tego że pokazała się brytyjska flaga. Wróciłem do Polski ale flaga została Brytyjska WTF? Edytowane 12 września 2008 przez czapa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi