czapa 671 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 A możecie się wogóle zalogować do xbox live bo ja nie. 15 minut temu się udało ale wszystko działało strasznie wolno, potem się zawiesiło i już nie mogę się zalogować. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 No, mnie od tego, że mnie odłączyło konsole zawiesiło podczas podłączania do meczu w Colinie DiRT. Połączyłem się może na 10 minut, ale nawet demówek nie ściągało. Bullshit znowu Cytuj
czapa 671 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Ooo grasz w Colina, ja też dodaj mnie do przyjaciół to pogramy razem. Nick Czapa PL. Sory za offtopa. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 mi też się w ogóle nie chcę połączyć z live'em shit Cytuj
wi666 2 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 U mnie to samo do 21.30 jeszcze udawało mi się podłączyĆ, ale teraz już konkretnie coś się spier...liło i na dziś (jutro) już pewnie lipa Cytuj
czapa 671 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Mi się niedługo live gold kończy i 2 dni w plecy Czy M$ jakoś to wynagrodzi? Cytuj
Gość Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Taaa, tak samo jak mi to że kupiłem zdrapkę na 3 miesiące, nie mogę jej wykorzystać, a support Microsoftu nie ma zamiaru nawet na maila w tej sprawie odpowiedzieć. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 mi live obecnie nie działa,jeszcze rano zagrałem pare meczy w bad company a potem w trakcie jednego mnie odłaczyło.Robiąc test połączenia wyskakuje coś przy MTU.Z netem nic nei było robione.No nic może mają jakieś problemy.Oby dzisiaj jeszcze zadziałał. Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 (edytowane) Ja mogłem zalogować sie do XBL po usunięciu dema FIFA09 i niekompletnego pliku ze ściąganym PES09. Mogę więc jedynie zasugerować usunięcie demówki fifki + ewentualnie pliki,które ściągaliście grając w demo. Edytowane 3 października 2008 przez kant1983pl Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Słyszałem, że kody 48h nie działają ze wszystkimi gierkami wiec moje pytanko - wie ktoś czy kodzik umożliwi mi grę w Soulcalibur 4 po sieci? Cytuj
Strong 2 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 a w Fife da rade pograc na trialach 48h ? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Da radę tylko nie wiem czemu ale ja nie mogę zagrać z przyjacielem. Nie ma znaczenia czy on mnie zaprasza czy ja jego zawsze po jakimś czasie wyskakuje napis sesja niedostępna. Czy ktoś tak ma?? Cytuj
artiho 0 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Hej Czy u Was tez są takie problemy z live? Od momentu kiedy major nelson pisal o jakis updatach na serwerach live mam problemy z tą usługą. Po tych updatach troche to ewoluowalo u mnie tj najpierw bylo tak ze w dashu live mialem ale rozlaczalo zaraz po odpaleniu byle jakiej gry i musialem sie laczyc recznie. Po paru dniach efekt byl taki ze nie laczyl sie juz nawet w dashu i pomagalo odpalenie testu połączenia i przejechanie go do konca. Po tym już się łączył. Od paru dni nie pomaga już nic i nie łączy wcale. W testach połączenia przechodzi wszystkie testy poza Xbox Live, w dodatkowych informacjach nie podaje zadnych kodow błędu ani nic. Probowalem juz wszystkiego ale nic w moich ustawieniach sieciowych sie nie zmienilo więc ten problem wykluczam. Ma ktos jakis pomysł? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Da radę tylko nie wiem czemu ale ja nie mogę zagrać z przyjacielem. Nie ma znaczenia czy on mnie zaprasza czy ja jego zawsze po jakimś czasie wyskakuje napis sesja niedostępna. Czy ktoś tak ma?? Nie wiem czy mamy na myśli to samo, ale z LubieCycki mam ten problem, że nie możemy razem nawiązać chata ani podłączyć się do gry hostowanej przez jednego z nas. Przed aktualizacją ostatnią wszystko było w porządku, oczywiście obydwoje mamy NATa otwartego, podobnie, jak odpowiednie porty na routerze itp. Mam nadzieję, że wraz z NXE samo się naprawi ;d Cytuj
Jared 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Hello. Mam do Was pytanie odnośnie xbox live'a. Mam nowego xbox'a 360 arcade, wcześniej miałem premium. Podpiąłem dysk twardy, wszystko ok, łączy mnie automatycznie z xbox live na starym gamer tagu, gamescore wszystkie są itp. i mam problem bo nie pamiętam jaki miałem email jak zakładałem pierwszy raz konto. Daje więc na zarządzanie kontem, później windows live id, czy tam dane kontaktowe i wyskakuje mi taki błąd - "Nie można połączyć się z usługą Xbox LIVE. Spróbuje ponownie później. Aby uzyskać więcej informacji, przejdź do strony www.xbox.com/support." I co teraz ? mam naprawdę spróbować później czy już w ogole nie będę miał możliwości zmiany emaila ? help! Dziękuję za pomoc. Cytuj
adi_sc 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 witam na jaki kraj najlepiej założyć konto ? bo zastanawiam sie nad zmianem GT, i dotej pory założyłem na irlandie, a i mam pytanie czy zakładając nowe konto mam dostęp do starych sav'ow. Cytuj
futrzak1 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 a ja mam pytanie czy jak zarejestrowałem konto na UK to jest możliwości edycjo go na USA ? Cytuj
Jared 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Może ktoś zna odpowiedz na moją prośbę ? Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 (edytowane) Pytanie do userow: Odczuliscie dzisiaj w nocy klopoty z Live'm ??. Musiala byc dosc konkretna awaria, bo doslownie co ok. 20 min rozlaczalo . Nie tylko ja to odczulem: podobne problemy mieli gracze z USA czy UK :/. niezle to denerwuje szcegolnie podczas gry w Command&Conquer ;];]. Tak samo nie moge sie polaczyc by z przyjacielem pograc... Mam wrazenie ze Microsoft przygotowuje sie na aktualizacje, ale w takim razie skad te problem ?? Edytowane 15 listopada 2008 przez Shagohad Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 ja od rana sie nie moge na live zalogowac ;/ nie wiem co jest Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Mi tam dziala bez problemow. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 no teraz dziala bez problemow... ale cala noc by takie jaja ze hej :] Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 ... nie wiem co jest mam konto na US jak proboje polaczyc sie z live to dostaje takie kody: W:0000-000B X:0000-0002D Y:30A8-4800 Z:0000-0000 konsola nie modowana, jesli dostalem bana to sie niezle wku.rwie bo nie mam pojecia za co Cytuj
shy4 53 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) podobnie jak wyżej, tylko że mam konto na UK no bo na wyspach jestem do K nędzy!!!!! u mnie W:0000-000B X:0000-F001 Y:30A8-4840 Z:0000-0000 od wczoraj rana sie nie mogę zalogować.....a sytuacja dziwna bo pobiera czas wszystkie testy przechodzi pomyslnie i dupa na live dostaje failed.....eh jak zwykle MS coś spieprzył przeszperałem trochę sieć okazuje się że masa osób ma problemy, niektórzy nie mogą się wcale połączyć a niektórzy są po połączeniu rozłączani co chwila,czyli ms jak zwykle posrało coś i ma klientów w dupalu...pewnie grzebią przy NXE tylko dlaczego do K nędzy jak ktoś zabulił za golda ma do 19 być bez live....skonczone cioty Edytowane 16 listopada 2008 przez shy4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi