GhettoKingSas 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 poczytalem forum na xbox.com jakis amerykaniec dzwonil na serwis i powiedzieli mu ze jak masz Z:0000-0000 to znaczy ze nie mozesz sie polaczyc xD , nie ma bana zadnego, to przez NXE , niby maja to naprawic szybko ale znajac zycie to dopiero polaczymy sie 19 zeby odrazu pobrac NXE prz.e.je.ba.ne biorac pod uwage to ze sporo osob normalnie sie laczy z live no i chu.j strzelil moje weekendowe granie w fifa 09 po ktora specjalnie na poczte gonilem w sobote ... ;/ najlepsze jest to ze major nelsłoń napisal na forum ze wszystko naprawione i smiga a dziesiatki(setki) ludzi wpisuja sie ze maja ten sam error co my trzeba czekac ale M$ grabi sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 spoko, ja miałem w Pure popykać i tez lipa cały weekend h strzelił a ja jeszcze żeby było miło skasowałem profil z dysku bo myślałem że recover coś da i dupaaaa nawet offline sobie nie pogram... Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 no to ladnie ;p jak chciales recover zrobic skoro z live cie nie laczylo , ja probowalem sprawdzic czy nowy GT da sie zalozyc i tez sie nie dalo trzeba czekac niezly walek, tyle dobrych gier wyszlo, a oni takiego kwasa wrzucaja ludziom, do tego zadnego oficjalnego wyjasnienia itd Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 bo myślałem że to cos zkontem raz tak mialem i rec pomogl, powinienem test odpalic wczesniej ale czlek madry po szkodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Xbox Live Service Maintenance On Monday,11/17/2008 from 2:00 AM PST for up to 45–minutes, Xbox Live will be offline for maintenance. As a result, Xbox LIVE and the ‘My Xbox’ section of Xbox.com will be unavailable, and the Xbox forums will be in read only mode (you won’t be able to post.) The remainder of Xbox.com will be available with limited interruptions. This service maintenance is in preparation for the new Xbox experience which will be available this Wednesday. Coś chyba im nie wyszło i maintenance się przedłużył.. Szykują się na NXE. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Blim Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 mi to sie maintance 2dni temu zaczal:LOL: naszczescie sprawdzalem znowu polaczenie i na tescie live mam confirmed mam nadzieje ze jak skoncza bede mogl normalnie sie zalogowac Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 po skonczeniu miesiecznego triala z golda konto przepada? czy da sie jakos sprawdzic wyglad zakupow z marketplace? chodzi mi np o themy do dasha czy trzeba je sciagac w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 w jakim sensie przepada? jak gold wygasa to masz po prostu silver - dostęp do live, marketplace i friendsów. jak kupisz abonament i załadujesz koda to znowu masz gold. nic nie przepada. na xbox.com można co nieco podejrzeć. mogę się mylić ale NXE ma przynieść zmiany na lepsze w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam, założyłem sobie neta i wszystko cacy, tylko teraz pytanie jak zarejestrować istniejące konto ( dotychczas grałem na nim tylko offline ) przez xbox'a ? Raz próbowałem ale stworzyło mi całkiem osobne z 0gs ;/. Pomóżcie bo nie ogarniam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja mam pytanie. Czego jak siedzę w dashboardzie albo na multi w jakiejś grze a potrafię długo siedzieć to mnie nie rozłącza. Jeśli gram w coś na singlu po 10-15 minutach mnie zawsze rozłącza z live ? Cytuj Odnośnik do komentarza
porschman 3 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam, w grudniu planuję zrobic sobie prezent pod choinkę i kupić sobie X360 8) chciałbym go podłączyć do neta ale dopiero koło lutego '09 w zwiazku z tym mam kilka pytań: 1. Jak to jest... gdy będę grać offline i np. w Colinie Dirt przejade te 1000 mil, zdobęde to i owo po czym po np. 2 miesiącach podłacze się pod live i utworze konto to czy wpadnie mi GS za to co zrobiłem czy będę musiał od nowa wszystko robić ? 2. jaki kabelek potrzebuję aby połączyć konsolkę z netem ? mam routera. 3. Czy każda gra posiada " osiągnięcia" nawet taka " Alarm fur Cobra 11" 4. Czy jeśli mam 2 XO jednego premium, drugiego Elite, mogę używać jedngo konta na obu konsolach? np. na jednym mieć na dysku dodatki do Halo3 a na drugiej miec dodatki do forzy ? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 1. Konto/profil tworzysz od razu, nawet nie mając dostępu do netu/Live! więc punkty (GS) będziesz cały czas 'zarabiał'. 2. Kabelek masz w komplecie z konsolą. 3. Tak. 4. Tak, ale tylko gdybyś przekładał dysk ze swoim profilem do konsoli na której akurat grasz. Czytając natomiast drugą część twojego pytania odnoszę wrażenie że zgodnie z tym co kombinujesz odpowiedz będzie niestety = nie. poprawcie mnie jeśli się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza
nuniol 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 czy ktoś próbował podłączyć iXa do netu za pomocą mobilnego dostwacy? chodzi mi o np play online czy iPlus. Ja mam tylko taką możliwość i jestem ciekaw czy ktoś już się w to bawił no i jaki był rezultat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Chyba mierny, takie mobilne wynalazki dają nędzny upload (przynajmniej Play, który ma znajomy). Cytuj Odnośnik do komentarza
nuniol 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 no to mam :censored2: . Tak myślałem, bo nawet na piecu ciężko mi się gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Hurrrra, udało mi sie połączyć . W końcu się udało. To już nie to co na PS2, gdzie każda gra miała wszystko osobno. Podoba mi się scentralizowany sposób wszystkiego, wiadomości, gamescore, nicki itp. Męczyłem sie z tym z godzinę, nie miałem pojęcia jak to zrobić, a mój komputer już po zmianie IP serdecznie odmawiał połączenia z internetem. Pospisywałem troszkę numerków na kartkę, wpisałem na xboxa, testuj i... działa! Hurrra . Cytuj Odnośnik do komentarza
hustler 4 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Hej mam pytanie na jaki kraj najlepiej zarejestrować swoje konto jeżeli chodzi o dostępnych ilość dem i szybkość ukazywania się ich (bo rozumiem że zdarza się że czasami niektóre dema są najpierw dostępne dla danych krajów a potem dla innych). Z tego co pogooglowałem to wyczytywałem że coś anglojęzycznego? No to UK czy USA lepiej? Czy może coś innego? Edytowane 27 Listopada 2008 przez hustler Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 USA bądź UK, co wolisz . Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Lepiej na US, bo punkty są trochę tańsze i można czasami trafić na promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza
hustler 4 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Ok to wybiorę chyba USA bo dema rozumiem te same? A jeszcze jedno pytanie - jak to jest z starymi grami obługującymi LIVE na X0? Typu np. PES6 i starsze? Po jakimś czasie - gdy wychodzą nowe edycje danej gry ew. gra jest bardzo stara i mało osób już w nią gra przez XL etc. - możliwość grania w LIVE przez nie jest jakoś blokowana czy w każdą nawet najstarszą grę która ma obsługę LIVE da się grać do dzisiaj przez XL? Edytowane 27 Listopada 2008 przez hustler Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Raczej w kazda da sie grac. Mam Top Spina 2 z poczatku 2006 i bez problemu mozna grac rankingi. Podobno od jutra (28.11) do 1 grudnia wszytkie konta Silver maja byc podbite do Golda, prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 mam takie głupie pytanie:( czy da sie normalnie rozmawiać przez liva? podczas grania normalnie wszystko chodzi kiedy daje prywatna rozmowę kumpel mnie nie słyszy ani ja jego wyswietla sie komunikat ze jest rozmowa:( headset sprawny,wiadomość głosową idzie nagrać i wysłać normalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam, założyłem sobie neta i wszystko cacy, tylko teraz pytanie jak zarejestrować istniejące konto ( dotychczas grałem na nim tylko offline ) przez xbox'a ? Raz próbowałem ale stworzyło mi całkiem osobne z 0gs ;/. Pomóżcie bo nie ogarniam tego. Wybierz "Dołącz do Xbox Live" będąc zalogowanym na swoim koncie po prostu. Potem pamiętaj aby wybrać, że nie chcesz Golda i dostaniesz miesięczny trial. Raczej w kazda da sie grac. Mam Top Spina 2 z poczatku 2006 i bez problemu mozna grac rankingi. Podobno od jutra (28.11) do 1 grudnia wszytkie konta Silver maja byc podbite do Golda, prawda to ? Prawda . Z okazji tej microsoftowej impry ;P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 O czyli można ciągnąć demka i online'owac przez całe 3 dni?! Suuuuper, akurat na FIFKE nową Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Tylko to jest tak, że Golda sie nie ma, za to Silver na 3 dni ma prawa jak Gold . Można grać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi