czapa 651 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Nie no miarka się przebrała, mam dosyć tego M$. Dzisiaj wszedłem sobie na stronkę major nelsona i widzę darmowy theme dead space. Szukałem go na konsoli ale nie znalazłem, wszedłem więc dzięki jego stronce na marketplace na kompie (fajny bajer) ale napisało mi że jest to niedostępne dla mojego regionu. WTF? Czemu? Coraz bardziej sytuacja z live mnie denerwuje, wczoraj kupiłem prince of persia classic na ps3 bez kłopotów, kupiłbym na xboxie ale nie chcę mi się kombinować i nabijać kasy ludziom którzy de facto tego nie chcą ! Edytowane 1 Grudnia 2008 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 1 mb neostrada starczy zeby pograc na live? :closedeyes: Jak cholera. Znaczy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pewnie. Sam mam 1MB i gram z powodzeniem bez lagów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) 1 mb neostrada starczy zeby pograc na live? :closedeyes: Wiadomix Edit: Oj, koledzy uprzedzili Edytowane 8 Grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Yahoosh 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 apropos ^ w Lost Planet są tylko 3 typy łącz - 'chinesse' z 1 paskiem transferu, prawie cała reszta świata z ponad połową oraz 1 mb Neostrada z Polski na max'a z paskiem. Konsensus - zaje-ście się gra na Neo jakbardzo by się go nie nawidziło, się nim żygało i kłuło igłą niczym lalkę voodoo. 'Majne pytanien'- mam X'a360 podłączonego do PC'ta z netem, po reboot'cie/restarcie neta, nie ma szybszego sposobu na połaczenie się z XBLive niż kliknięcie "przetestuj łacze...", szybkie wkliknięcie (B) przy starcie testu i ponownie zalogowanie się ? Myslałem że z NXE to naprawią a tu "same old sh*t". Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Papyflo chyba pogielo cos ostatnio... Podwyzsza cene zdrapek co tydzien, teraz chce sprzedawac po 142zł, mimo tego ze od dobrego miesiaca dolar stoi w miejscu (a wtedy zdrapki byly po 125,90 za 12+1 miesiecy, a na jego stronce jeszcze taniej...) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 apropos ^ w Lost Planet są tylko 3 typy łącz - 'chinesse' z 1 paskiem transferu, prawie cała reszta świata z ponad połową oraz 1 mb Neostrada z Polski na max'a z paskiem. Konsensus - zaje-ście się gra na Neo jakbardzo by się go nie nawidziło, się nim żygało i kłuło igłą niczym lalkę voodoo. 'Majne pytanien'- mam X'a360 podłączonego do PC'ta z netem, po reboot'cie/restarcie neta, nie ma szybszego sposobu na połaczenie się z XBLive niż kliknięcie "przetestuj łacze...", szybkie wkliknięcie (B) przy starcie testu i ponownie zalogowanie się ? Myslałem że z NXE to naprawią a tu "same old sh*t". Też tak mam. Okazało sie, że czasami łapie od razu, a czasami pomaga dopiero log out i log in na nowo! Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 mam takie pytanie czy jak do gry jest dodawany jakis trial na liva pisze to na opakowaniu gry ? bo wiem ze do halo 3 byl dodawany jakis trial byl? miesiac czy 48 h ? jak ktos wie do jakiej jeszcze jest dodawany ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Do Gearsów 2 np. , do PES 2008 i pewnie jeszczu wielu innych o ktorych zapomnialem. A na co ci to ? Na allegro masz zdrapki po 80gr. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 a na to:) zeby na swieta nie kupowac specjalnie lajva (trial juz sie skonczyl ) wiec kupie jakiegos starszego hita zeby miec miech gratis po 80gr z tego co wiem miech lajva to koszt ok 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mialem na mysli zdrapki 48h. Zdrapek na miesiac nie ma w grach, conajwyzej 48h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja w gearsach 2 nie miałem żadnej zdrapki. Kupiona nowa w sklepie psx więc nie wprowadzajcie w błąd . Jaką ważność mają zdrapki 48h ? Mam na kompie pare z przed około roku i nie wiem czy trzymać czy wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mialem na mysli zdrapki 48h. Zdrapek na miesiac nie ma w grach, conajwyzej 48h. Tez nie ma zasady.Przy GTA4 dostalem na miesiac zdrapke. Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mhmmmm a czy da rade podlaczyc konsole do laptopa sciagajacego internet przez WiFi aby pograc na live? Jesli tak to jak =d jakims kablem czy cus =d? Cytuj Odnośnik do komentarza
futrzak1 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 zwykły kabel RJ 45 i podłączyć sieciówke laptopa z konsolą Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Od razu po zalogowaniu do LIVE am GOLD'a na iesiąc, czy uszę to jakoś uaktywniać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 wybrac silver a i tak bedzie gold na miecha Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A mam na początek jakieś msp ??? I czy są gry arcade jakieś darowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) A mam na początek jakieś msp ??? I czy są gry arcade jakieś darowe ??? Są darmowe Arcade - Aegis Wings, Totem Ball (potrzebna jest kamerka Live Vision) a z dyskiem dają Hexic HD. A, i chyba Yaris, ale nie znalazłem Edytowane 15 Grudnia 2008 przez MrSatan Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Yaris już nie ma ;/ Usunęli z Marketplace w listopadzie tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ale od środy nowa darmowa gierka soczek: Dash of Destruction! Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, mam pewien bardzo drażniący problem. Otóż na mygamercard.net po wejściu na mój profil okazuje się, że w większość gierek będę grał w 2025 roku... Ok, do dzisiaj nie było problemu bo w wygenerowanej sygnaturce pokazywało prawidłowo w co ostatnio grałem itp. Dzisiaj jednak stało się coś takiego: Ostatnio grałem w całkowicie inne gry, nawet pisze, że było to Rock Band a tu w miniaturkach pojawiają się te gry z 2025 roku. Nieźle mnie to wpienia. Nie wiecie może jak to naprawić ? Z góry dziękuję za pomoc. //Edit: Raz działa a raz nie, sam już nie wiem. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Smiti Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 czy ktoś próbował podłączyć iXa do netu za pomocą mobilnego dostwacy? chodzi mi o np play online czy iPlus. Ja mam tylko taką możliwość i jestem ciekaw czy ktoś już się w to bawił no i jaki był rezultat. posiadam w UK cos ala iplus i smiga az miło. Halo3, Gears, fifa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 czy ktoś próbował podłączyć iXa do netu za pomocą mobilnego dostwacy? chodzi mi o np play online czy iPlus. Ja mam tylko taką możliwość i jestem ciekaw czy ktoś już się w to bawił no i jaki był rezultat. posiadam w UK cos ala iplus i smiga az miło. Halo3, Gears, fifa. ale porównanie to tak ja by porównywać xbox live w UK i xbox live w kraju afrykańskim np Polska napewno w UK jest wiecej obszaru w strefie najszybszego łacza a nie tak jak u nas tylko w najwiekszych miastach - a to ma duze znaczenie bo zazwyczaj o mobilnego dostawce zastanawiają sie ci co zwykły kabel do nich nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi