koziou 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 POMOCY!!! Czy wie ktos jak usunąć forme platnosci (karta)??? Jest tylko DODAJ... (pipi) co to za debile robili!! Jassne, zaplacic mozna ale zrezygnowac z placenia wczescniejsza karta sie chyba nie da! Uzylem angielskiej karty, kupilem 1 miesiac, a TE ZŁODZIEJE odnawiaja mi Golda co miesiac bez mojej wiedzy! Ze niby to Month-toMonth kupiłem.!! Luuudzie jak to skasowac zeby nie dostac BANA? Mam kumpla ktory korzystal z karty brata i jak brat zablokowal karte to jemu zbanowali konto - idioci. Wiec, czy da sie to jakos zalatwic?? WIE ktos?? Kupic kod i zmienic forme płatnosci? (karta przestanie byc aktywna?) Cytuj
czapa 672 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Ja z innej beczki. Naszły mnie refleksje po xtival. Czemu xbox live jest płatyny? Gra online według mnie powinna być za darmo, przesadą jest żeby za to płacić, pomijając już fakt dostępności tej usługi w Polsce. M$ trzepie kase na wszystkim co się da, granie online, dema (no bo niby też na początku są dla gold-ów), tematy, dosłownie nie ma nic za darmo. Szkoda że tak jest, przez to Microsoft traci w moich oczach wiele, bardzo wiele. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 najlepiej by konsole i gry też ci dali za darmo Cytuj
czapa 672 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 To żaden argument. Sony jakoś może dać parę rzeczy za darmo (granie, tematy). Mi chodzi tylko o to, że Microsoft za wszystko zdziera kasę, a w zamian nie daje wsumie nic. Mnie denerwuje że np. grając w fife 09 nie mogę zapisać powtórki bo nie mam wykupionego golda, jest wiele podobnych przypadków. Dlaczego na ps3 mogę grać w te same gry za darmo a tu muszę bulić. Xbox jest super konsolą ale live jak dla mnie w płatnej formie jest bee. Cytuj
marek2 0 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Małe pytanie, czy jeśli mam teraz golda wykupionego na 3 miesiące to mogę wklepać kod na miesiąc żeby mi przedłużyło na 4 miesiące? Cytuj
Nesteroth 0 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 a ja mam pytanie, czy jak zaloguje sie na mojej konsoli konto kolegi ktory ma kupione mapki do cod5waw i sciagne je na swoj dysk, a potem przeloguje sie z powrotem na moje konto to czy te mapki beda mi dzialaly? Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 Tak, ale tylko wtedy jak zalogujesz też kumpla u siebie co wbrew pozorom może być sensowne. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Looknijcie sobie w zakładkę events... o ile wszystko jest po angielsku, tak czas pierwszych dwóch eventów podany jest... po polsku! Jutro 2:00 i Jutro 4:00, czy to nie dziwne? Dlaczego w Live! nie dla polaków jest coś po ang ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Co to dokładnie za Eventy bo nie mam dostępu do Live! ? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Chyba o betę 1vs100 mu chodziło. Sam chciałem to sprawdzić na swoim drugim koncie na US, ale nie mam tam golda i doopa. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 XBL został dziś wyłączony w godzinach porannych. ok 24h taki stan będzie się utrzymywać. Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 XBL został dziś wyłączony w godzinach porannych. ok 24h taki stan będzie się utrzymywać. A no tak, zapomniałem o komunikacie. No to nici z COD4 po necie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Logujemy się jutro a tu polski LIVE:) marzenia Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 i co mi po tym, jak adresu rejestracji konta i tak nie będę mógł już zmienić... chociaż z drugiej strony będę przynajmniej mógł zassać map packi do GOW2 i demko COD WAW : D Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 i co mi po tym, jak adresu rejestracji konta i tak nie będę mógł już zmienić... chociaż z drugiej strony będę przynajmniej mógł zassać map packi do GOW2 i demko COD WAW : D Nawet z polskim Live'em blokada tak szybko nie zniknie. [*] A miały być girsy wieczorkiem Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 dlaczego nie zniknie ? przecież te DLC są dostępne w krajach, gdzie jest oficjalnie usługa XBL dostępna. czy jest inaczej ? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 (edytowane) Gdzie można znaleźć 1 vs 100? Bo szukam i nie widzę... Edytowane 17 czerwca 2009 przez Smiti Cytuj
miki77 16 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 przecież te DLC są dostępne w krajach, gdzie jest oficjalnie usługa XBL dostępna. czy jest inaczej ? Brak możliwości pobrania DLC do Girsów i CoD'a w Polsce to IMO zasługa blokady założonej na Niemcy. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 przecież te DLC są dostępne w krajach, gdzie jest oficjalnie usługa XBL dostępna. czy jest inaczej ? Brak możliwości pobrania DLC do Girsów i CoD'a w Polsce to IMO zasługa blokady założonej na Niemcy. No, tak wszyscy mówią. Podobno wszystko co my Polacy ściągamy idzie przez niemieckie serwery Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Chciałem sobie kupić live na miesiąc za 1 euro, wpisuje wszystkie danem, numer karty i wyskakuje mi błąd autoryzacji. Co jest nie tak? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 to jest tak, że nie masz konta zarejestrowanego na polski adres, a karta jest wydana u nas w kraju. Cytuj
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 od czasu tej przerwy coś live mi szwankuje ,w sieci tnie mi niemiłosiernie (szczegulnie w COD4) czy ma ktoś jeszcze podobne problemy? Cytuj
cureman 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Mam wykupiony live na 12 mc gold .Mieszkam w Niemczech no to kupilem konto na Niemcy i tu mam pytnie wiadomo wiekszosci KRWAWYCH gier nie ma chodzi mi o dema .Dema Call of duty sa bez krwi<LIPA>Dzis zrobilem zonie nowe konto na UK ma liva gold mc free i teraz dziwne chce pobrac demo callof duty i wychodzi mi napis NIE JEST DOSTEPNE DLA TWOJEJ LOKALIZACJI!! Oco tu chodzi??.Mam jeszcze pytanie czy jak kupie dodatki np GTA ,FAR CRY 2 ITD to beda mi dzialac na moim profilu ??np Dema sa normalnie widoczne.Nie chce kupowac gta na niemieckie konto wiadomo jest pociete .Prosze o jakies info jak to jest / Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi