Skocz do zawartości

XBOX LIVE ROXX! :)

DaBig

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka! Tysiące razy o tym pisałem, ale teraz jest duży problem.

Mianowicie kupiłem sobie nowego X-a S 250GB i chcę się połączyć z XLive. Połączył mnie, nawet ustawił godzinę i datę(!), a następnie pojawia mi się informacja o tym , że warto go zaktualizować. No to klik, żeby robił, zaczyna pobieranie i... SRu! Wystąpił błąd. Cały problem polega na tym, że mam sieć z kablówki i wymaga ona proxy. Np. kompletnie nie działa mi ściąganie rzeczy z PSStore przez PSP. Po pierwsze - nie znalazłem opcji w xboxie do wpisania proxy, po drugie - jak można to obejść, wie ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest kilka tytulow dostepnych. Ale chyba jak zalozysz drugie konto na USA i dany tytul nie ebdzie mial blokady, to sobie bedziesz mofl gooral zassac co chcesz i bedzie to dostepne normalnie z twojego macierzystego konta.

Opublikowano (edytowane)

W Polsce miałęm na mysli polskie IP. Wiadomo, że konto mam na UK. Czyli nie ma blokady na ściaganie gier GOD? Wystosowanie tego pytania jest logiczne dlatego, że musze wiedzieć wczesniej czy da się pobrac zanim kupię pkt M$.

Edytowane przez Gooral
Opublikowano (edytowane)

Zaraz, jak kupię i pobiorę grę z Games on Demand, to nie będę mógł jej uruchomić. Czy przed pobieraniem wyskoczy komunikat o contencie niedostępnym z tej lokalizacji?

Edytowane przez Gooral
Opublikowano (edytowane)

Nie sądzę, chyba po prostu nie pozwoli Ci jej kupić i pobrać. Jakby Ci się udało ją ściągnąć to nikt jej nie zablokuje.

Edytowane przez B0dz1o
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam . Kupiłem sobie Fifa 11 . Niby nowa w folii ma być ale chciałbym sprawdzić ten paszport internetowy czy jak mu tam a nie mam golda już w tej chwili . Czy można gdzieś kupić live na 24 h ? Jakieś linki poproszę jeżeli tak .

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Szymek

Ale w zasadzie to nie robi to problemu. Jak chce np. pograć Twoja dziewczyna - może to robić na Twoim koncie, chyba jej nie zabronisz :P A jak ktoś wpadnie i chcecie pograć razem online, to on może się zalogować jako Gość i np. w takie Halo, czy tam Call of Duty Black Ops można grać online, siedząc we 2 przy konsoli.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chłopaki, co tezeba było zrobić, aby przedłużyć traila do 72h?

dołączam się do pytania :)

Zmienić strefę czasową przed wpisaniem kodu na +12h, zalogować się i wpisać kod, wylogować się, zmienić na -12h, zalogować się