KIELiCH 81 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 No widzisz, a mi dalej nie dziala, sciagneli 3zl. A ich shitcenter dziala od 9-17 pon-pt. Nigdy mnie nie ma w tych godzinach w domu... z pracy nie mam czasu zadzwonic. Próbowałeś napisać mail? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) Xbox Live w ten weekend za darmo !!! Wszędzie cicho na ten temat A sprawdzone osobiście działa na USA i PL koncie. Edit:Na UK nie działa ! Edytowane 2 Lipca 2011 przez Bushisan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 dzięki za info, masz plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czy na polskim markecie można kupować gry (na żądanie) za MsPoints? Wszędzie gdzie wejdę cena jedynie jest w złotówkach. Jedynie różnego rodzaju dodatki i arcade'y można kupić za punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Można. Przełączasz z złotówek na MSP niebieskim przyciskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zdaje mi się czy legalne MSP potaniały ? Jeżeli dobrze pamiętam to serwisy internetowe sprzedawały kody "instant" na 2100 MSP po 75-80 zł, a dzisiaj zaglądam na Keye.pl i jest po 65 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Uważajcie na gry no jtag, jak ktoś korzystał niech spodziewa się bana. Przegrałem kilkanaście godzin w halo reach na slimie kilka miesięcy temu, a dzisiaj -> Xbox LIVE Powiadomienie o trwałym zawieszeniu: Kradzież ze sklepu [ NIE ODPOWIADAĆ na tę wiadomość. Została ona wysłana z konta, które nie jest monitorowane. ] Niniejszym zawiadamiamy, że Twoje przywileje użytkownika w ramach usługi Xbox LIVE zostały trwale zawieszone ze względu na kradzież ze sklepu. Postępowanie, które doprowadziło do zawieszenia może zawierać, ale nie jest ograniczone do: Powielenie historii zakupu Próby oszustwa na punktach Microsoft Points Bezprawne uzyskanie kodów wykupu Twoje postępowanie zwróciło uwagę zespołu egzekwowania usługi LIVE ze względu na skargi przysyłane przez innych użytkowników usługi Xbox LIVE lub podczas działań serwisowych. Zespół egzekwowania LIVE przejrzał skargi i inne dane dotyczące postępowania i ustalił, że narusza ono Terms of Use (Zasady użytkowania) i/lub Code of Conduct (Kodeks postępowania) usługi Xbox LIVE. Ponieważ Twoje postępowanie stanowi naruszenie, zespół egzekwowania LIVE wydał trwałe zawieszenie. Podczas zawieszenia niemożliwe jest zalogowanie się do usługi Xbox LIVE. Twoje przywileje użytkownika w ramach usługi Xbox LIVE nie zostaną przywrócone. Biuro obsługi klienta nie może zmieniać ani udzielać bardziej szczegółowych informacji odnośnie zawieszenia. I w (pipi)e mają to czy miałeś live na miesiąc czy opłacone na 2lata. Jeszcze się okaże że ruszą dupę i poblokują konta tych co kupowali kontent na lewe ms points xD Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Czy gold 1 miesiąc na konto UK pójdzie na polskim live ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) Hmmm... powinien. Z tego co się orientuję to nie ma specyficznych kodów przypisanych tylko PL tylko są właśnie na region PAL i w tym na UK. Edytowane 7 Września 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 jutro odbieram xboxa z gow 3,głównie będę grał właśnie w gow i mam pytanko co zyskam jak przeniosę konto na PL? Jest sens to robić? przez rok wyleciałem z obiegu konsol i jestem trochę nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) Zauwazyliscie, ze jak przegladacie osiagniecia przez strone internetowa, te ukryte w ogole sie nie wyswietlaja od jakiegos czasu ? Na dodatek nie we wszytskich grach, ale np w takim DIRT 3 czy Forzy te ukryte sa ukryte nawet na xbox.com... Tez tak macie, czy tylko u mnie cos nie bangla ? Edytowane 3 Października 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 http://forum.polygamia.pl/index.php/topic,7966.0.html Dziwię się, że jeszcze nie ma afery Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 klikając w reklamę Underworld'a (konto USA) można pobrać darmowy theme Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 sposob na 48h live, dodajesz jako lubie to, dodajesz aplikacje , wpisujesz nick z live i masz kod http://www.facebook.com/xboxde?sk=app_176445459127333 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 sposob na 48h live: 1. Logujemy się na swoje konto XBL na xbox.pl2. wchodzimy na stronkę: xbox360.mh-frontier.jp 3. klikamy na czerwony pasek nad dwójką 4. gdy wczyta się stronka klikamy w kwadrat z napisem xboxlive 5. pierwszy kod jest trialem na 48h a drugi umożliwia pobranie dema Monster Huntera z japońskiego XBL. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) wlasnie przegladalem swoje staty na live i ot co znalazlem: Jak widac cisnalem juz na live od 1/1/1753 ;P Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez shy4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Panowie, jestem kompletnie zagubiony, Live'a nie tykałem od dobrych 2 lat, tragedia. W końcu sobie sprawiłem router, podłączyłem wszystko ładnie, mam swoje konto na Xbox Live, jednak założone przed wymogiem posiadania konta na Windows Live. Tutaj pojawia się pytanie - co muszę zrobić żeby moje stare konto przypisać do usługi Windows Live? Nie linczujcie mnie, przekopałem już sporo tematów, chciałbym tylko wiedzieć czy taka możliwość istnieje i jak to zrobić, nie chcę wszystkiego cisnąć od początku Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) czy ktoś z was płacił już na USA xbox live paypalem? bo ja wprowadzam moje konto i za kazdym razem pisze ze nie moze pobrac danych i zeby sprobowac pozniej... Edytowane 6 Maja 2012 przez LeszeK- Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Coś mi się wydaje, czy live nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 U mnie ani xbox.com się nie wczytuje, ani tez z poziomu konsoli nie da się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ja mam cały czas odpalone xbox.pl i normalnie działa, mam też wyświetlonych znajomych, którzy teraz grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Ja tez nie mam zadnego problemu z XBL i Xbox.com, wszystko smiga normalnie. Edytowane 9 Maja 2012 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Humulin: Może masz jakiś zgrzyt na łączu i nie chce Cię połączyć z adresem konkretnej witryny. Zresetuj router jeśli masz taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie posiadam routera, lecz zwykłą siec przewodową. Jest sens dzwonić do dostawcy(enterpol)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi