Jared 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Dzięki zostało mi 400 ms points, co warto za to kupić ? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Gdzie sprawdzacie predkosc sciagania przez x-live? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Dzięki zostało mi 400 ms points, co warto za to kupić ? dodatek do pgr4 albo jakąś arkadówkę z promocji m$ Cytuj
Shago 3 609 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Heyka Mam pytanie - czy ktos z Was wie, co dala aktualizacja dasha ??. Bo nie bardzo sie orientuje . Mam nadzieje ze poprawili zrywanie polaczen... Bo przy takim Command&Conquer jest to niesamowicie irytujace... Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Podobno właśnie to poprawili. Nic więcej nowego nie słyszałem, żeby dodali. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 kto wie do kiedy dzialaja te zdrapki 48h? bo nie wiem czy szykowac sie na kupno golda. Cytuj
Lesiu_adi 1 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Termin był do końca lutego, ale z tego co wiem nadal działają A 1 miesiąc golda masz za 10 zł na e bay'u więc ..... Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Mi kody 48h dzialaly do polowy marca, teraz kiszka. Kazdy jest lipny... Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Mam taki problem. Chcę zalogowac się na xbox.com i wyskakuje mi coś takiego. POMOCY! Cytuj
Jared 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Chciałbym sobie kupić jakiś theme, ale czy jest możliwość zobaczenia choć małego obrazka jak dany temat wygląda ? bo kupowanie w ciemno to jeden wielki lol Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Czasami są pokazane w prostokątnej ramce na górze jak naciśniesz (A) gdy przechodzisz do ikony danego thema ale nie zawsze to widać np widać to przy themach w GoW 2 lub Halo Wars i akurat takiego thema wybrałem i jeszcze chyba widać przy RE5 z tego co pamiętam,niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Jest duzo na youtubie. http://www.youtube.com/results?search_type...+theme&aq=f Cytuj
Jared 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Dzięki btw. a może macie jakieś godne polecenia ? bo trochę dużo ich jest Edytowane 23 kwietnia 2009 przez Jared Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Z Halo Wars jest jasny theme w nocy jak wchodzisz do interfejsu w X do wali po oczach, ja bardziej wole ciemniejsze,bo wtedy tak w nocy nie wali po gałach:D , mam thema ze SFIV który jest ciemnym themem był pierwszy jaki wypuścili.Strasznie jasny jest też theme z Fable2 tylko nie Albion tylko z tego dodatku nie pamiętam jak się nazywa ale wali tak jak by mi ktoś żarówką po oczach świecił. Edytowane 23 kwietnia 2009 przez DreicoPL Cytuj
kiender 25 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 (edytowane) No mi też z dupy się ściąga to demko GH: Metallica i ostatnio mam zamiast 6mb to pokazuje mi 2mb i rzeczywiście taki transfer jest. Mam neo. U mnie też słabo z prędkością...tak coś nagle się sypnęło. Jak wcześniej szło na pełnej prędkości łącza tak teraz jest tragedia. Jedno demo zasysam kilkanaście godzin. Nie wiem czego to wina bo wszysttkie porty w routerze mam otwarte i nic go nie blokuje. Mam neo 6mbit. Aż się boję kupić zdapkę z punktami że nie będe mół spokojnie zasysać dodatków... Edytowane 24 kwietnia 2009 przez kiender Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 nawiązując do posta DreicoPL - jest możliwość przeglądania tematów, zanim się ich nie ściągnie ? istnieje jakakolwiek galeria tychże ? Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 W Xbox live się nie spotkałem z galerią theme jedynie zostaje szukać po internecie ,lub tak jak podał Trufs na YouTube może ktoś zna taką stronę gdzie są pokazane wszystkie themy do X360 ,ale ja na dzień dzisiejszy jej nie znam, chociaż sprawdzić zawszę można. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Czasami jak sie wchodzi gamerpicy to sa pokazane a w duzej wiekszosci nic nie ma poza jakas nazwa gry po prawej stronie. Podobnie z tematami. Kto wpadl na taki glupi pomysl... Brak podgladu. Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Wyparował mnie dodatek do Mass Effect, a właściwie moje do niego prawo. Skasowałem go kilka miesięcy temu, teraz chciałem ściągnąć ponownie i... płacić mi każą. Sprawdziłem historię zakupów (www.marketplace.xbox.com) i nie ma BDtS! Przenosiłem co prawda licencje na nową konsolę (za pomocą serwisu www M$), ale wszystkie inne zakupy są na miejscu. Na pewno mi się nie śniło przechodzenie tego dodatku, mam nawet aczika. Ktoś miał podobnie? Help? Cytuj
Jared 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 nawiązując do posta DreicoPL - jest możliwość przeglądania tematów, zanim się ich nie ściągnie ? istnieje jakakolwiek galeria tychże ? Jak wpisałem w google "best premium themes xbox 360" to znalazłem takie coś - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=342627 nawet dużo tam ich mają, może pomoże. Cytuj
winner 183 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Jaka jest max. (o ile jest jakieś ograniczenie) liczba osób na Friendlist? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Jak w tym nowym dashu, zobaczyć czy NAT jest otwarty czy zamknięty? Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Da się. Czasem pisze co i jak (ale tylko wtedy gdy nie jest Open), a czasem nie (nawet przy Moderate) . Natomiast 100% pewną metodą jest się zalogować i sprawdzić w opcjach (bodajże system, koło wersji dasha) IP:port, np.83.31.47.82:3074. Jeśli jest 3074 to NAT jest Open (jeśli nie to kicha). Po prostu wtedy wiemy, że komunikacja idzie na prawidłowym porcie (3074 UDP). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi