Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Jak to jest z tymi zdrapkami. Mam kupon na 1 miesiąc golda i tam jest niby że ważny do 06/30/2009 więc już powinien być trup, wklepałem go i pisze że jest gold. Wsumie to nie chcę go jeszcze używać, mogę jeszcze trochę poczekać czy lepiej go zużyć bo się przeterminuje?
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l A co przeszkadza w użyciu go teraz? Jeśli masz jeszcze Golda z innej zdrapki, to obydwa się zsumują.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l A co przeszkadza w użyciu go teraz? Jeśli masz jeszcze Golda z innej zdrapki, to obydwa się zsumują. Właśnie nie mam golda a tą zdrapkę "oszczędzam", tylko nie chce przekombinować. To co radzicie?
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Witam, kupilem xboxa wszystko ok z netem, aktualizacja sciagnieta, jak chce zalozyc konto to jest komunikat po wpisaniu email ze zalogowanie do uslugi jest obecnie nie mozliwe sprubuj pozniej. Zalozyli jakas blokade? czy jakis problem u nich ? co jest ?
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l ja wlasnie dzisiaj chcialem zalozyc dodatkowe konto i to samo po wpisaniu maila i pass wyskakuje ten sam komunikat:( i wywala mnie do menu. juz znalazłem w ustawieniach zmienilem region i pomogło:) Edytowane 31 sierpnia 200915 l przez czesio83
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Kolejne pytanie - by użyć gwarancji mój ojciec musiał zarejestrować się na Xbox.com jako Polak. No i wpisał inną nazwę Gamertaga, niż mam, na naszą konsolę. I pytanie - czy muszę np. zmieniać nazwę swojego Gamertaga, jakbym chciał się wlogować do Xbox LIVE, czy może mogę mieć parę Gamertagów na jednej konsoli?
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Kolejne pytanie - by użyć gwarancji mój ojciec musiał zarejestrować się na Xbox.com jako Polak. Eee??? Nic nie trzeba... Ja jeszcze nie mając internetu mając RROD poprostu do nich zadzwoniłem, wszystko podałem o co prosili i pojechało.
Opublikowano 13 września 200915 l Nie mogę założyć konta Xbox live,zrobiłem to co trzeba, jak zakładam konto wpisuje tag itp. to dalej wyskakuje "Wybrana czynnośc nie moze byc w tej chwili wykonana.Spróbuj ponownie,Aby uzyskac wiecej informacji,przejdz do strony www.xbox.com/support. 80154013 I od 13.00 tak próbuje... POMOCY!!!
Opublikowano 14 września 200915 l Część konta powinieneś założyć na PC https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?Lcid=1045, a dokładnie zarejestrować email w ich systemie. Ja zakładam konta co miesiąc i ciągle mam błąd, mimo opcji regionalnych itd. na UK.
Opublikowano 14 września 200915 l Czyli muszę się zarejestrować na Windows Live ID?? Próbuje ale nie mogę się zarejestrować,może mi ktoś opisać to krok po kroku?? Byłbym wdzięczny.
Opublikowano 14 września 200915 l Ja to jest, że na mygamercard.net są nasze flagi na kontach? Przecież nie można rejestrować się na Polskę?
Opublikowano 19 września 200915 l Ile razy można dostać darmowego gold'a ? oczywiście jak zakładamy nowe konto.
Opublikowano 19 września 200915 l Z jednej nowej konsoli można założyć trzy konta z darmowym miesiącem Golda.
Opublikowano 19 września 200915 l Dzięki za odpowiedź, myślałem, że gdzieś z pięć kont można mieć z darmowym goldem, a tu trzy, to sobie nie ściągne demka pes'a 2010 A w ogole ile trzeba czekać żeby móc sobie ściągnąć te najnowsze dema gier ? tydzień, czy dłużej ?
Opublikowano 7 października 200915 l Miał ktoś już problem z PayPal na Xbox.com? Na moim starym koncie bez problemu mogę dodać PayPal, a na nowym już nie, bo pojawia się to: Unable to complete your request We cannot complete your request now, please try again later. Message 40001 Oba konta mam na US O_o
Opublikowano 15 października 200915 l Pytanie. Mam swój profil, na którym mam już kilka save'ów. Teraz chciałem sobie założyć Live'a i oczywiście musiałem stworzyć nowy profil. Mogę tamten stary dodać do Live'a albo przenieść jakoś swoje save'y z tamtego profilu na ten nowy? Nie chcę tracić progresu w grach, w których jestem już całkiem daleko (Fable 2 skończone i X-men Origins w połowie). GSy mnie nie interesują. Edit: I na jaki kraj najbardziej opłaca się mieć główne konto? UK? Edytowane 15 października 200915 l przez estel
Opublikowano 16 października 200915 l gdy zakladasz live nie musisz stwarzac nowego profilu poprostu bedąc na starym oflinowym profilu klikasz "połącz z live" i wtedy podłaczasz ten profil do live. Moze sie zdażyc ze na live już istnieje konto z taką nazwą wtedy system poprosi o zmiane nazwy/nicku, wtedy zmieniasz coś w nazwie i jest ok. Save'y nie da sie przenosic z konta na konto Ja mam konto UK i jestem zdowolony. Napewno nie zakładaj konta na Niemcy bo tam duzo rzeczy jest poobcinanych (typu brak krwi itp)
Opublikowano 16 października 200915 l Jak wchodzę ze swojego profilu, który rzeczywiście jest zajęty to mi piszczy konsola, że musi się wylogować najpierw i zarejestrować mogę się dopiero jak nie jestem na żadnym profilu. Edit: Dzisiaj męczyłem się jeszcze z pół godziny. Wygląda to tak, że jak ze swojego profilu daję "Join Xbox Live" to konsola każe mi się wylogować no i się rejestruje normalnie. Wybieram gamertaga etc. Nie mogę połączyć swojego profilu z Live'em, mogę tylko założyć nowy. Tyle się naczytałem, że MS super dopieścił swoją usługę online i od razu się sparzyłem -_-
Opublikowano 16 października 200915 l a może poprostu taki gamertag już istnieje i dlatego tak konsola robi spróbuj zmienic gamertag i z niego jeszcze raz sie rejestrować mój sposób napewno działał na starszych wersjach dasha bo dwa razy zrobiłem w ten sposób (dawno to było) - i mój gamertag pasował od razu
Opublikowano 16 października 200915 l Nie działa. Robiłem tak jak mówisz i założyłem gamertaga "estelek", który był wolny, a i tak konsola stworzyła mi nowe konto.
Opublikowano 16 października 200915 l Coś musisz, źle robić. Ja ostatnio dołączałem profil offline do LIVE i było okej
Opublikowano 16 października 200915 l Ok. Działa. Rzeczywiście wystarczyło zmienić nazwę profilu na taką, która na 100% jest wolna. Teraz pytanie, jak usunąć tamten stary profil, ale nie z dysku tylko z Live'a? Edit: A nowemu zmienić nazwę i przypisanego maila. Edytowane 16 października 200915 l przez estel
Opublikowano 17 października 200915 l starego profilu nie da sie usunąć z live - MS trzyma nawet 5letnie nie uzywane by nowemu zmienic nazwe trzeba wydać 800MP - oczywiscie tylko na taką nazwe która nie istnieje w systemie (czyli na stary nie da sie bo stary istnieje i jeszcze długo będzie istniał nawet nieużywany) a przypisanego maila - powinno byc gdzieś w opcjach (dokładnie nie wiem nigdy nie zmieniałem)