Masher 2 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 To tam wpisujesz ten kod. Przynajmniej tak mi sie wydaje Ja tam wczoraj wpisałem kod na 48h zdrapke i było git. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Mam pytanko takie co do kupna live gold 3/12 month.Otóż prosiłbym o rade gdzie najlepiej (czyt. najtaniej) kupić?? all odpada i inne aukcje odpadają.I czy ktoś już tak kupował//wie czy wszystko jest ok jesli zamówię stąd http://www.pripp.com/zamowienie.php?type=game i tam widnieje np 3m za ~60 zł płatne przelewem to po wyjdzie mi równo ~6 dych czy jeszcze coś trzeba doliczyć?? Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Mam pytanko takie co do kupna live gold 3/12 month.Otóż prosiłbym o rade gdzie najlepiej (czyt. najtaniej) kupić?? all odpada i inne aukcje odpadają.I czy ktoś już tak kupował//wie czy wszystko jest ok jesli zamówię stąd http://www.pripp.com/zamowienie.php?type=game i tam widnieje np 3m za ~60 zł płatne przelewem to po wyjdzie mi równo ~6 dych czy jeszcze coś trzeba doliczyć?? http://xboxonline77.com/ Cytuj
ash77 3 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Czy nadal można pobrać Hexica HD za free? jak tak to skąd? Z góry dzięki za helpa. sprawdzałem czy jest dostepny na rynku (nawet za punkty) i na rynku nie ma dostępnej tej gry w ogóle czyli tylko twardy dysk w premiumach a moje pytanie jest takie co jest na dyskach 120 dodawanych do konsoli Elite?? a co na dyskach 120 tych sprzedawanych osobno?? Cytuj
BartX 9 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Czy wersja firmware'u routera w przypadku modelu Linksys WRT54G ma znaczenie jeśli chodzi o połączenie z Xbox Live? Cytuj
Masher 2 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Na twardzielu 120gb dostałem Hexica HD (no i po problemie), jakies trailery Arcade'ów i trzy dema. Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Czy wersja firmware'u routera w przypadku modelu Linksys WRT54G ma znaczenie jeśli chodzi o połączenie z Xbox Live? Ma, ponoc ze starszymi sie gryzie. Ja i tak uzywam ddWRT. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Ok. jeśli gryzie się ze starszymi poszukam z wgranym od razu nowszym. Dzięki za ludzką odpowiedź, na oficjalnych stronach jest napisane, że routery Linksysa mają ogromne problemy z XBL. Widocznie dawno nie aktualizowani informacji Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) Może mi ktoś powiedziec jak podlaczyc radiowke do konsoli? Zakupiłem sobie taki ruter klik Powinien być dobry bo sprzedawca powiedzial, ze ma funkcje klienta wifi. W domu mam tylko taki kabel który wkręcam do karty w pc. Jak mam to podłączyć, skonfigurować żeby działało? Jakie kable są mi potrzebne? Do konfiguracji potrzebny jest pc? edit, da się to zrobić jakoś bez kabli? Edytowane 4 czerwca 2008 przez Tommo Cytuj
BartX 9 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Nie masz czegoś takiego: http://www.allegro.pl/item371819741_nowy_k..._vat_i_gw_.html ? Taki kabelek jest dołączany do Xboxa Premium i Elite. Wtedy podłączasz go do routera i do konsoli. Powinno wszystko wyłapać. A jeśli chcesz bez kabli to sprawa jest dużo bardziej kosztowna - musisz kupić nadajnik WiFi do konsoli za - jeśli mnie pamięć nie myli - 250 zł. Jednak ostatnio go szukałem i nie mogłem znaleźć. A router konfigurujesz przez PC. Cytuj
slonik 1 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Szybkie pytanie, gdzie najtaniej kupić zdrapkę na 12 miesięcy ?? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 taniej jest na xboxonline77.com Cytuj
slonik 1 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 I o to mi chodziło dzięki A tak na marginesie kupował ktoś kody z tej strony ?? można wierzyć sprzedawcy... ceny wydają się ciut za małe ?? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 To żle że ceny niskie? Koleś sprawdzony, zarówno www jak i konto z alla wiec spokojnie Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Kupowalem tam, polecam w 100%. Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Witam nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale nie wiedziałem gdzie to umieścić. Mam pewien problem. Oblokowałem porty UDP 88 i Both 3074 na moją konsole. Mam również drugą oczywiście z innym ip i jak mam odblokować porty ?? Jeśli wpisuje te same porty ale z ip drugiej konsoli wyskakuje mi błąd powtórzenia portów. Router mam Linksys WRT54G Pozdrawiam Cytuj
Kenshin 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Witam czy juz wiadomo cos na temat wprowadzenia uslugi do Polski ??? .... tak tylko sobie zarty stroje Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Pewnie kiedys tam bedzie. Osobiscie nie licze na to. Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Żeby archivy działały i ogólnie cały online to konto najlepiej na co zarejestrować? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Pewnie kiedys tam bedzie. Osobiscie nie licze na to. Coś w psx extreme wyczytałem bodajze, że xbox live ma przejść jakieś modernizacje zwiazne z zabezpieczeniami czy czyms tam. Wynikało z tego, że zostaniemy pozbawieni mozliwości korzystania z onlina zagranicznego. Myslę, że to POWINNO być małą zapowiedzia wprowadzenia tej uslugi w Polsce, jak nie to się :censored2: Cytuj
klk 0 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Witam, Po dlugiej przerwie polaczylem swojego X'a z netem, update zrobiony, Nat sygnalizuje, ze jest OPEN. Mam konto silver, Neostrade 512, lacze sie kabelkiem z Liveboxem. Oglnie lacze sie z netem bez problemu,ale: 1.Co kilkanascie minut mnie rozlacza, tez tak macie? 2. Sciaganie dem to jakas porazka - przerazliwie wolno, co chwila pokazuje inny stan %, od 4dni sciagam demo Battlefielda.... 3.Nie moge edytowac swoich danych, laczy sie i po chwili blad ze nie moze polaczyc sie z Xbox Live, a pozostaje caly czas online. PS3 podlaczm w ten sam sposob, zero problemow, nie zdarzylo sie zeby zerwalo mi polaczenie,dema sciagam bez problemow. Czy moj X'kloc sie konczy? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 (edytowane) UK da radę, na przykład. USA - taniej (zdrapki na Gold i MSP) i więcej darmowych arcade'ówek. Ja żałuje, że zarejestrowałem na UK. Pewnie kiedys tam bedzie. Osobiscie nie licze na to. Coś w psx extreme wyczytałem bodajze, że xbox live ma przejść jakieś modernizacje zwiazne z zabezpieczeniami czy czyms tam. Wynikało z tego, że zostaniemy pozbawieni mozliwości korzystania z onlina zagranicznego. Myslę, że to POWINNO być małą zapowiedzia wprowadzenia tej uslugi w Polsce, jak nie to się :censored2: Czyli co, konta, np. 80k GS pójdą się w krzaczki? Na razie to tylko plotka, no ale - ja bym się wkurzył na miejscu achievement hunterów. Edytowane 30 lipca 2008 przez Fisiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi