Opublikowano 11 maja 200915 l Guitar Hero Tournament we Wrocławiu - informacje i regulamin Coś mi się obiło o uszy, ze to ma być więcej niż jednorazowy zryw świrów z plastikowymi gitarami. Mnie niestety nie będzie - dzień później mam poważną operację
Opublikowano 11 maja 200915 l eh dupnie bo tylko na gitarach. Co innego jak by były zawody w zespole dwuosobowym np: gitara i perka.
Opublikowano 11 maja 200915 l No trochę lipnie, bo na perce można by coś po walczyć, a tak to na gitarze cienizna .
Opublikowano 11 maja 200915 l e tam, (pipi)icie . Jak ktoś jedzie z was to też ruszę dupkę by coś wygrać .
Opublikowano 11 maja 200915 l ja na gitarze na expercie to moge zagrac should i stay or should i go na 9x%. wygram turniej?
Opublikowano 11 maja 200915 l Pelipe napisał(a): Będziem grali na HARDZIE. Hard, to wystarczy ... żeby nie jechać 8)
Opublikowano 11 maja 200915 l Fisiu napisał(a): Pelipe napisał(a): Będziem grali na HARDZIE. Hard, to wystarczy ... żeby nie jechać 8) Wiemy fistaszku.
Opublikowano 11 maja 200915 l Pelipe napisał(a): Fisiu napisał(a): Pelipe napisał(a): Będziem grali na HARDZIE. Hard, to wystarczy ... żeby nie jechać 8) Wiemy fistaszku. No dla mnie tak, pomijam odległość Wrocka ode mnie, ale Hard? Nie...
Opublikowano 11 maja 200915 l s1ntex napisał(a): Dziwna decyzja, aby grać na Hardzie. Pogadam z kumplem, może pojadę. Po części jest to impreza gdzie ludzie mają się bawić, więc większe wpadki w dźwięku wykluczone - typu trudne solówki Metalliki
Opublikowano 11 maja 200915 l W Metallice i tak nawet jak nie trafisz nutek to i tak gitarę dalej słychać, tzn. nie w tak dosłowny sposób. ; p
Opublikowano 12 maja 200915 l Generalnie wolałbym coś innego niż GH:M, a to że gitara to wiadomo - ma do niej większy dostęp brać graczowska.
Opublikowano 15 maja 200915 l Szkoda że GH:Metallica jest jak dla mnie słaba... W każdym razie na listę uczestników zostałem wpisany, myślę że będzie można całkiem fajnie pograć przy piwku - nawet na hardzie.
Opublikowano 15 maja 200915 l Czytałem sobie tam zasady i głupio zrobili, że w pierwszej kolejności będą się liczyć procenty a przy ewentualnym remisie dopiero punkty ;/ Ehh zajeżdża organizacją 3000, czyli robione wg. własnego widzi-mi się, z doświadczenia wiem, że nic dobrego z tego nie wychodzi. Nie ma co takich "Tournamentow" brać poważnie jak co poniektórzy by mogli.
Opublikowano 31 maja 200915 l Kto nie był niech żałuje - widok 10 latka niszczącego dorosłych miażdżył. Szkoda tylko że liczyły się procenty, w półfinale odpadłem właśnie przez różnicę procenta mimo że punktowo byłem wyżej . W każdym razie dowiedziałem się od organizatora że takie imprezy będą organizowane cyklicznie, co miesiąc .
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Nie było pseudonimów, tylko nazwiska a do tego mam słabą pamięć. W każdym razie pierwsze miejsce zajął kolega Elimiko (znanego z forum), drugie Patryk z Krakowa a my z Elimiko zadowoliliśmy się trzecim miejscem choć myśleliśmy że spotkamy się w finale. Ten cały face-off to średnio obiektywny tryb bo nie każdy ma taką samą partię (mi się trafiła cięższa solówka). Kilka ostatnich pojedynków mocno podnosiło ciśnienie grających jak i publiki rzucającej masą okrzyków. Klimat był pierwszoligowy, byleby do następnego razu.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l płytkę mety, mass effect, jakieś filmy na dvd. wejście było za darmo więc jestem zadowolony
Opublikowano 22 czerwca 200915 l W tym samym klubie Liverpool: 12.07 - Niedziela - Guitar Hero Tournament: World Tour Kurde, chętnie bym sobie pogierczył z jakimiś rzeźnikami ;f Tylko no trochę daleko...