zimzvm 36 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 http://www.thief4.com/ mam nadzieję, że zmierza na Xboxa ! Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Myślę że na bank. Uwielbiam tą serię, zwłaszcza trójkę z którą spędziłem mnóstwo czasu. Genialnie że w mniej więcej w tym samym czasie ruszyło się w kwestii Hitmana, Splinter Cella i właśnie Thiefa. Strasznie jestem ciekaw jak twórcy tych gier poradzą sobie z uwielbieniem starych fanów i nową armią casuali Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Tylko dlaczego THI4F ?, nie łapię tego - domena to Thief 4, o forum mówią Thief 4 więc co to to Thi4f ??. Tak w ogule w takich chwilach czuje się najszczęśliwszym graczem na świecie :> . Edytowane 11 Maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Bardziej bym sie ucieszyl na nowego Hitmana ale Thief na NG moze byc czyms ciekawym. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Nowy hitman też jest przecież tworzony. Na E3 pewnie oficjalnie go zapowiedzą. Co do thief'a to również się cieszę, trójeczka była genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza
loljezus 0 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 THI4F? thiaf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Heh, poniekąd z Thiefem zawsze były jakieś literowe przekłamania, pamiętam jak autorka imienia Garret musiała się tłumaczyć z "Taffera" . Bardziej bym sie ucieszyl na nowego Hitmana ale Thief na NG moze byc czyms ciekawym. Mówi się że nowy łysy łysol ma nawet większy priorytet od Złodzieja .... . Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a niech ma wyższy priorytet. Thief to legenda. w tym przypadku tytuł do czegoś zobowiązuje, niech spokojnie nad nim pracują i wydadzą solidną (co najmniej) grę. chociaż na Hitmana czekam. co prawda Blood Money mnie osobiście nie wciągnął, ale z przyjemnością śledziłem poczynania mojego współlokatora. oglądało się dobry film ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 głupio wygląda ta nazwa, no i trójka nie miała 3 w tytule z tego co pamiętam więc mogli sobie dać siana z cyferkami i na podtytule jakimś jechać enyłej, czekam z krzywą mordą i jęzorem na wierzchu - poprzednie części zbałamuciłem ostro, uwielbiam ten steampunkowy setting - czy jak to nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Oby nie wyszła taka kiszka jak Driv3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie widzę zależności, każda część złodziejaszka była rewelacyjna trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi